• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Leylass da nişanlığını aldıı :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ben de minik bi taç alsam mı die düşünürkennn dumur oldummm:27:
Hadi bakalım hayırlısı:nazar:

Ben de minik bi taç alsam mı die düşünürkennn dumur oldummm:27:
Hadi bakalım hayırlısı:nazar:

Rabbim tamamını erdirsin inşallah.. Mutluluğunuz arttıkça artsın..

Elbiseyi beğendim ama o sarı kemer elbisenin ağırlığına engel oluyor bence. Elbise çok şık fakat hem dantel hem dantelin içindeki straplez kısım hem elbisenin etek kısmının dökümü hem bel kısmındaki dar kesim yeterince elbiseyi hareketlendirmiş yani elbise sade gibi dursa da aslında çok detaylı.. o kemeri kullanmak deyim yerindeyse kıyafetin kimyasını bozmuş, çok eğrelti duruyor bence. Mümkünse o kemeri kullanma. (Tabi seçim senin ben sadece bende uyandırdığı izlenimi söylemek istedim.)

(Tekrardan hayırlı eylasin Rabbim. Dilerim Allah'ım bana ve tüm evlenmek isteyen bekar arkadaşlara da bu güzel heyecanları yaşatır. Duanızı eksik etmeyin lütfen. :D)

Son düzenleme:
herşeyin çok güzel özellikle elbiseni çok beğendimmm hatta bayıldımmm maşallah :nazar:

ayrıcaa mutluluklarrr :16::16::16::16:

Elbisen cok hos ama o kemeri takma öyle dantelli romantik bir elbiseye o kemer hic gitmiyor bence.
Kemersiz daha sade ama daha sIk olursun. :34:
Ömür boyu mutluluklar dilerim. :nazar:

Hazırlıklarımız devam ediyorrr :)

Eklentiler

• $2012-10-21 15.14.15.jpg
    $2012-10-21 15.14.15.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $2012-10-21 15.15.50.jpg
    $2012-10-21 15.15.50.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 75
kurabiyelerimizde gelmiş bugunnn:3:

Eklentiler

• $2012-10-23 22.28.07.jpg
    $2012-10-23 22.28.07.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 45
kemersiz çok daha güzel kesinlikle:31:

gayet güzel çok yakışmış güle giy canım :16:

elbise gerçekten çok güzel güle güle giy :3: ama nişanlık olduğu için acaba beyaz olmasamıydı diyorum? sonucta beyazı gelinlikle giyeceğiz nişanda da giymeye gerek var mı? ama elbise güzel gerçekten ;)

elbise gerçekten çok güzel güle güle giy :3: ama nişanlık olduğu için acaba beyaz olmasamıydı diyorum? sonucta beyazı gelinlikle giyeceğiz nişanda da giymeye gerek var mı? ama elbise güzel gerçekten ;)

canım ben de aynen senin düşüncendeydim ama elbise gerçekten aradığım modeldi diğer renklerinde beden yoktu bir tek siyahta vardı nişanımda da siyah giymektense bunu giymeyi yeğledim bu arada tam da beyaz değil ekruu:34: aynı durumdan nişanlımada bahsettim ama illede bu olcak magazadkı kadınlar bile maşallah cektıı bu da bu die ısrar edınce ikimizde begendıkten sonra boşver bu olsunnnnnnnnnn diyiverdim:16:
hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkürlerrrrrrrr:34:

Çok şükür atlattık bugünü de hayırlısıyla:16:
O zaman gelsin nişan fotoğraflarımızzzzzzzz:16::16::16:

Back