Nişan Leylass da nişanlığını aldıı :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar nişanımız evde olacak o yüzden de sade bir nişanlık arıyordum, nişanlımın da desteğiyle hatta çok sevdi bu elbiseyi
Bakın bakalım beğenecekmisiniz?

Eklentiler

• $487072_10151205391942558_1285292992_n.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 93
  • $images (1).jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 108
yüzüklerimiz pastamız ve kurabiyelerimiz bunlar olucak

Eklentiler

• $1349730978519.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $1349730981136.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $1349956174795.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 101
bu da üzerimdeki hali
kemeri de varrrr

Eklentiler

• $lakdsjbds.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 90
çok yakışmış elbisen pastan kurabiyen yüzükleriniz hepsi çok hoş tebrikler mutluluklarr

cok tatlısın masallah elbısende cok yakısmıs bnde bır hafta sonra nısanlanıyorum ama elbıse yok daha ortada senın elbıse tarzında arıyorum aslında.. ama pudra yada krem ıstıyorum.. markasını ogrenebılır mıyım rıca etsem acaba...:44:

hayırlı olsun cnm.. elbiseni çok beğendim sana da cok yakısmıs herşeyin çok güzel

canım cok guzel olmus mtluluklar dlerım Rabbim bana da nasip etsin ve tum isteyenlere aminnn

canım cok guzel olmus mtluluklar dlerım Rabbim bana da nasip etsin ve tum isteyenlere aminnn

banada nasip etsin diyip kendimi de sıkıştırayım araya :) isteyen herkese inşallah cnm çok güzel mutluluklar

Elbiseyi askıda gördüğümde de beğenmiştim, sade bir şıklık.

Ama üzerinizde görünce askıdaki halini hiç beğenmedim, yani o derece güzel olmuş ve çok yakışmış gerçekten.

Diğerleri de aynı şekilde hoş şeyler. Allah tamamına erdirsin, mutlulukla giyin ve bir ömür sürekli mutluluğunuzun ilk adımını atacağınız şeyler daha pek çok güzelliklerin başlangıcı olsun olsun inşallah.

tşkler güzel dilekleriniz için arkadaşlar tabiki o gün gelince makyaj saç o günün ışıltısıyla daha bi güzel olacaktır herşeyy...Allah isteyn herkese nasip etsin, buyuk gun 28,10,2012

askıdaki halini byenmemiştim fakat üstünde çokk çokk güzel duruyohayırlı olsun bu arada mutluluklar

Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnnnnnn çok beğendim pastanız kurabiyeleriniz de çok cici

Ben nişan elbiselerinn biraz daha ağır olması fikrindeyim söz olsa daha iyi olurmuş bu elbise :) yinede çok şeker mutluluklar dilerim

Elbisen tek kelimeyle harika =) Renk seçimin ise süper =) Bizde söz yaptık, sonrasında nişan düşünüyoruk ama vazgeçtik, çünkü sözümüzde nişan gibi oldu. Benim elbisemde beyaz satendi, bembeyazdı. Ayakkabım seninki gibi gelin ayakkabısı türündendi. VE asıl şaşırdığım yüzükleriniz. O kadar benziyorki bizim alyanslarımıza :)) Benimkinin taşlı kısmının her iki tarafı mat sarı, bitim noktaları beyaz altın. Yazarken bile heycan yaptım, bizim tarihmizde 9. ayın 29 uydu. Saçını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? Ayy çok mutlu olursunuz inşallah valla çok içimden gelerek yorum yazdım :)

cnm çok sağol yorumun için..Elbise için inan çok gezdik amacım evde olacağı için uygun birşeyler bulmaktı.Standart abiye elbiseler görmekten çok sıkılmıştım belki bunu bulamasam onlaradn birine kalıcaktım.Askıdaki resmini paylaştığımda bakanlar yorum yapmadan çıkınca inanki beğenilmediğine üzülmedim desem yalan olmaz.Ama müstakbel nişanlım elbiseyi çok beğendi ki alışveriş konusunda kesinlikle gözüm kapalı güvenirim içine sinmeden asla evet demez elbise kaç lira olursa olsun alıcam dedi
Yorumun resmen enerjımı yukseltti tesekkurler,nişanımızdan sonra fotograflarımı da paylaşıcam elbette
saçlarım konusunda kararsızım aslında sade şık bi topuz gider gibi gelio ama benimki salık istiooo

Son düzenleme:
kesinlikle moralini bozma, hem en önemli kişi (müstakbel nişanlın) elbiseyi beğenmiş seninde içine sinmiş daha ne olsun. Bende nişanlıma zevki konusunda çok güveniyorum, adam zevksiz olsa benimle olmazdı demi ama :) :) :) sende böyle düşün hem herkesin tarzı bir değilki, kimisi ceket pantolon takım sever ne kadar özel gün olursa olsun, kimisi rengarenk abiye tercih eder tüllü falan. sende beklentilerine uygun bir elbise bulmuşsun ve bence yaka kısmı özellikle çok şık. ben biraz süsü püsü severim, tek sıra gelin tacım vardı dağınık topuz yaptırıp onu taktırmıştım ki bir çok kız salon nişanında bile taktırmaz belkide öyle taşmı maşlı bir taç. ama sonuçta benim içime sindi :) saçını bencede topuz yaptır, hem servis yaparken falan rahat oluyor. benimki de açık olsun demişti, hatta yaptırdığın topuzu beğenmezsem kızarım demişti kuaföre gitmeden moralim bozulmuştu ama ne istediğimi biliyordum. daha sonra kuaförden almaya gelince beni görünce gözlerini alamadı. hemen okumaya başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…