Leyla01 de hamile :)

canım tebrikler....saglıkla kucagına alırsın inşallah bebegini....ama sen daha yeni evli degilmiydin dügün fotolarına bakmıştım yanlış anımsamıyorsam...sizin bebiş biraz sabırsız....:)

tebrikler leylacım darısı başıma ben hala bekliyorum canım. allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

canım tebrikler....saglıkla kucagına alırsın inşallah bebegini....ama sen daha yeni evli degilmiydin dügün fotolarına bakmıştım yanlış anımsamıyorsam...sizin bebiş biraz sabırsız....:)
evet 3,5 aylik evliyiz.:)))
tebrikler leylacım darısı başıma ben hala bekliyorum canım. allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

insallah sana da Allahim bir guzel evlat daha verir.Darisi basina :)

leylacım biraz erken olmuş ama hayırlısı artık.kolay doğumlar dilerim....

Adetime 5 gun kala test yapmisdim,cift ama silik cizgi cikmisti.bu gun de kan testi yaptirdim sonuc 69.99 yani hamileymisim.Allah butun isteyenlere nasip etsin.

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLICAKLA KUCAKLA İNŞALLAH YAVRUNU:nazar::nazar:a.s.

yurtdisinda nerde kaliyorsun cnm sen burda kan testi yapiyolarmi yaa bende yaptirmak istiyorumm idrar testlerine güvenmiyorumm cevp yazarsan sevinirimm

ay maşallah ya
düğün resimlerine daha yeni bakmıştık..
maşallah pek hızlıymışşınızzsırnaşık şeysırnaşık şey
yuvanıza mutluluk katsın bebişiniz..hayırlı bir evlat olur inş..:Saruboceq:

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan..Bebişin çok şanslı senin gibi güzel,zarif bir annesi olacağı için...:asigim:

canım hayırlısıyla doğsun ....büyüsün ıNŞALLAH..SANIRIM KESEDE GÖRÜNMÜŞ....

Son düzenleme:
X