Leyla01 de hamile :)

canım çok sevindim...sağlıklı bir hamilelik dilerim...darısı benim gibi isteyenlerin başına..:)) ben de eğer hamileysem (??) 6 haziran doğumlu olacak..:))
kız acaba bende mi kan testi yaptırsam???

bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle....

idrar testi yaptinmi?orda bisey cikarsa kan testi yaptir bence

idrar testi yaptinmi?orda bisey cikarsa kan testi yaptir bence

ayy sorma test yapmamak için zorluyorum kendimi kesin olsun diye bekleyeyim hafta sonu test yapayım diyordum ama seni görünce heveslendim bende...inşallah hamişimdir...

Hayırlı olsunn tatlım...
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş..
ısteyen herkesin kucağını doldursun....
Gözünaydınn....

kız sen daha yeni evlenmedın mı allah seni canm bnm çok sewndim allah analı babalı büyütsin inş........

gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah erken anne olmak çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

aaaaaaaaa süperrrrrrrrrrr allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn..doyumsuz bır duygu bende yenı dogum yaptımmmmkaydirigubbakcemile5

tebrık ederım canım allha saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım darısı tum anne olmak ısteyenlerın basına

tesekkur ederim kizlar....ya herkes diyor yeni evlisin ne bu acele diye?3,5 aylik evliyim.KK-da birinci ayindan hamile kalanlar o kadar cok ki.ben iyiyim gene:)))))

ayyyyy çok sevindim senin adına seni çok beğeniyorum senin gibi güzel bir bebeğin olur kesin allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan

tebrikler tatlım
sağlıkla kucağına alırsın inş.
darısı isteyenler başına olsun :Saruboceq:

X