Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

önce 1. dügününün fotolarına baktım saçının açık hali kıyafetin çok hoştu..dans dersi almanız ince bir şıklık olmus..hoş bir anı opuyorumnanaktan şimdi çocugunuz da olmus..Allahım çocugunuzla birlikte mutlu bir ömür versin inşallah olumunekankayizsmile

Bebek gibisinnn kavak yellerindeki aslıya benziyorsun:) Allah bir ömür boyu mutluluk nasib etsin eşinle ve çocuğunla :)

cnbm çok güzelsiniz cidden göz kamaştıracak kadar bayıdım ömür boyu mutluluklar....

Aynı Kavak Yellerındekı Aslıya Benziosun canım benım cok guzelsın duru bı guzellıgın var.enısteylede yakısıyosunuz canım cocugunla olan resmınızıde eklermısın cok merak ettım sana mı benzıyooooo

Son düzenleme:
çok duru bi güzelliğin var cnm maşallah. gelinliğin de saçında makyajında abartıdan uzak asil olmuş. en sonda göbek attığın fotoya bayıldım :92:

çokk güzelsinnnn çokta güzel bi gelin olmuşsun mutlulugun daim olsun

Nasıl güzel bir gelin olmuşsun gerçekten leyla güzel gözlü bir çöl ahusumaş...

çok duyduğun bir söz olcak ama cok güzelsin :) bayıldım fotolarına harika cıkmıssın zaten bu güzellikle kötü cıkması imkansız allah mutlu etsin

çok güzelsn çok beğendm resimleride rabbim mutlu mesut etsin göz kamaştırıyorsun maşşalla sana allah nazarlardan korusun:)))))))))

İlk öncelikle maşallah diyorum.Azerbaycanlısın ne güzell. Bugün bende rüyamda Azerbaycana gelin gidiyordum hayır olsun. Neyse konuyu saptırmayayım Duru bir güzellik çok hoş bir gelinlik herşey dört dörtlük. Ömür boyu mutluluğunun sürmesi dileğiyle. Hiç eksilmesin yüzünüzdeki gülücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…