• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levotiron kullanıp gebe kalan

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Gecen ay doktorum tsh in sinirda oldugunu yani biraz yuksek çıktığını soyledi bu ay levotiron kullanim normalde adetim duzensiz 38 gunde falan oluruum bu kez gunumden 2 gun once oldum yani aderim duzene girdi bu ay ayda ovulasyon testi kullacam. Bu ilaci icip sonrasinda gebe kalan oldumu

Ben varım canım 😊 benim Tiroit değeri sınırın da üstündeydi hatta 7 gbi bi değerde çıkmıştı bende aynı ilacı kullandım fakat 50mg olanını. Ve o ay hamile kaldım ben 😊

Ben varım canım 😊 benim Tiroit değeri sınırın da üstündeydi hatta 7 gbi bi değerde çıkmıştı bende aynı ilacı kullandım fakat 50mg olanını. Ve o ay hamile kaldım ben 😊
Merhaba dun adetimin 3.gunuydu tsh icin test verdim degerim 3.240 cikti ilaca devam etmelimiuim bilmiyorum hastaneye gitmem ugrastiriyor

Merhaba dun adetimin 3.gunuydu tsh icin test verdim degerim 3.240 cikti ilaca devam etmelimiuim bilmiyorum hastaneye gitmem ugrastiriyor
Canım ben hamile kaldığımda değerim 2 idi . 3.24 de çok yüksek değil ama sürekli atıyorsa takip altında olman lazım ve ilaç kullanman lazım

Back