- 20 Ocak 2010
- 46.295
- 167.835
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
- #321
Off kendime kızdım şu konu nerelere geldi böyle seviyesiz kadınlarla bir oldum bide hadi körler sağırlar birbirinizi ağırlamaya devam edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verecek cvbin olmayinca da bunu soyluyosun.ben tek tek butun mesajlarini okumak zorundamiyim tekrar..bde biraz sakin ol bnce.yani bi tarafi korumak adina ne bu siddet bu celal ya..herkes fikrini soyluyo.muhalaefet olabilirsin ama milletin laflarini cimbizla cekiyosun resmen.cevabı daha önceki mesajlarımda var .daha hala aynı şeyleri yazmayın.
Allahtan korkarım
senin gibi insanları yaftalayan söyledikleriyle çelişki içerisinde olan kulundan korkmam
ben 2 dk içeriye gittim hemen verecek cvb n yoksa böyle susardın işte yazmış
işim gücüm yok 24 saat seninle cenkleşeceğim öyle mi
Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
Bak hala saray deyip lafı kıvırıyor oysa sonunda müslüman olmuş birine diliyle zülüm etti hala lafı çeviriyor hatasını kabul etmemek için.
Bak hala saray deyip lafı kıvırıyor oysa sonunda müslüman olmuş birine diliyle zülüm etti hala lafı çeviriyor hatasını kabul etmemek için.
Başka bir kıvırma örneği nerede kaldı insanlık destanları sizi insalığınızla başbaşa bırakıyorum.Allahtan kork Allahtan themissss
bir tugce örneği nelere mahal oldu![]()
Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
Ampule alerjisi olmasaydı ne olacaktı ampulcüler ona şefaat mi edeceklerdi???Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
bu ülkede ölene bile saygi yok...Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
şimdi kabul edelim Tuğçe Hanım'ın durumu, dünyanın en rahat ülkesinde bile biraz garip kaçacak bir durum. üstelikle de bütün bu dönüşümleri yaşadığı dönem, gençlik çağına değil, yetişkinlik çağına denk geliyor.ama Meri bununla alay etmek burada eleştirilen bir duruma örnek getirip ki yapana müslüman bunu hak mıdır?
ben yalnış gördüğümü söylerim onlar ise anlmamak için lafı partiye eşe getirerek çarpıtırlar.
sonra daha ne kadar saçmalayabileceğini görmek için gözardı etmiyorum derler.
buyur işte.. lafa bakFloresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
vefat etti diye zil takip oynayacaklar tovbe yarabbim..adam hükümet karsi diye nerdeyse iyiki öldü diyecekler..gelinen noktaya bak..Ampule alerjisi olmasaydı ne olacaktı ampulcüler ona şefaat mi edeceklerdi???
Kardeş dua etmezden evvel git bi ağzını çalkala gel
İnançlıysanız da size tevbe etmenizi öneririm.![]()
Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
neden cat stevensa takdir ettimde onu etmiyorum. aradaki farkları bulunuz.ben çıkıyorum şimdi.buyrun müslüman olmuş birine geçmişiyle zülüm edip alaya almaya.
sonra insanlık dersleri vermeye.