• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Off kendime kızdım şu konu nerelere geldi böyle seviyesiz kadınlarla bir oldum bide hadi körler sağırlar birbirinizi ağırlamaya devam edin.

cevabı daha önceki mesajlarımda var .daha hala aynı şeyleri yazmayın.
verecek cvbin olmayinca da bunu soyluyosun.ben tek tek butun mesajlarini okumak zorundamiyim tekrar..bde biraz sakin ol bnce.yani bi tarafi korumak adina ne bu siddet bu celal ya..herkes fikrini soyluyo.muhalaefet olabilirsin ama milletin laflarini cimbizla cekiyosun resmen.

Bak hala saray deyip lafı kıvırıyor oysa sonunda müslüman olmuş birine diliyle zülüm etti hala lafı çeviriyor hatasını kabul etmemek için.

Allahtan korkarım

senin gibi insanları yaftalayan söyledikleriyle çelişki içerisinde olan kulundan korkmam
ben 2 dk içeriye gittim hemen verecek cvb n yoksa böyle susardın işte yazmış
işim gücüm yok 24 saat seninle cenkleşeceğim öyle mi

Allahtan kork Allahtan themissss

:KK70::KK70::KK70:

bir tugce örneği nelere mahal oldu:KK70:

Bak hala saray deyip lafı kıvırıyor oysa sonunda müslüman olmuş birine diliyle zülüm etti hala lafı çeviriyor hatasını kabul etmemek için.
:KK53:dansöz müyüm ben kıvırayım neysem oyum

hatalı değilim ortada bir hata varsa sahibi yani sen oluyorsun tam olarak:KK53:

o kabul etsin

Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
Ampule alerjisi olmasaydı ne olacaktı ampulcüler ona şefaat mi edeceklerdi???
Kardeş dua etmezden evvel git bi ağzını çalkala gel
İnançlıysanız da size tevbe etmenizi öneririm. :KK33:

ben çıkıyorum şimdi.buyrun müslüman olmuş birine geçmişiyle zülüm edip alaya almaya.
sonra insanlık dersleri vermeye.

of neyse işim gücüm var zamanımı israf ettim boş yere
gidiyorum arkamdan korktu da kaçtı yazılmasın
müsait bir zamanımda hepsine verilecek cvbım fazlasıyla var çok şükür.

ama Meri bununla alay etmek burada eleştirilen bir duruma örnek getirip ki yapana müslüman bunu hak mıdır?
ben yalnış gördüğümü söylerim onlar ise anlmamak için lafı partiye eşe getirerek çarpıtırlar.
sonra daha ne kadar saçmalayabileceğini görmek için gözardı etmiyorum derler.
şimdi kabul edelim Tuğçe Hanım'ın durumu, dünyanın en rahat ülkesinde bile biraz garip kaçacak bir durum. üstelikle de bütün bu dönüşümleri yaşadığı dönem, gençlik çağına değil, yetişkinlik çağına denk geliyor.
diğer bir sorun da
kendisinin şu an kendisine biçtiği "akil insan" rolü.
bir bilgin edasında konuşmalar, insanları ötekileştirmeler vs vs... haliyle böyle olunca da kel başa şimşir tarak durumu ortaya çıkıyor biraz.
elbette kendisi samimi bir Müslüman mıdır, yoksa bir çıkar içinde midir? bunu bilemeyiz. şahsen kendi adıma oraya karışmamayı da doğru buluyorum.
vicdani kanaatimin sorgulanmasından hoşlanmıyorum, yapmamayı da tercih ediyorum.
ancak dediğim gibi Tuğçe Hanım'ın durumu kendisine biçtiği o popüler rolden kaynaklanıyor, yoksa bir hanım vardı rallici, türbana girmişti, onun hakkında böyle çıkarımlar yapılmıyor.
biraz da onun kendi konumlandırdığı bir durum bu.
yoksa inancın sorgulanmaması gerektiği konusunda hem fikirim. inan başka biri olsa sana yüzde yüz haklısın diyeceğim ama işte o kadar çok bilgin oldu ki, böyle oldu.
ay tam anlatamadım, sanırım.

Ampule alerjisi olmasaydı ne olacaktı ampulcüler ona şefaat mi edeceklerdi???
Kardeş dua etmezden evvel git bi ağzını çalkala gel
İnançlıysanız da size tevbe etmenizi öneririm. :KK33:
vefat etti diye zil takip oynayacaklar tovbe yarabbim..adam hükümet karsi diye nerdeyse iyiki öldü diyecekler..gelinen noktaya bak..

ben çıkıyorum şimdi.buyrun müslüman olmuş birine geçmişiyle zülüm edip alaya almaya.
sonra insanlık dersleri vermeye.
neden cat stevensa takdir ettimde onu etmiyorum. aradaki farkları bulunuz.
ama sende biliyorsunda bizi yiyorsun aklıncada , biz yemiyoruz o ayrı:)

Back
X