Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende iki ay klomen kullandım bu ay 3. Günüm letuya başladım araştırıyorum ama pek bişey bulamıyorum süreciniz nasıl geçiyor yan etki gösterdimi benim kollarım çok uyuşuyor ve kramp giryor acile gittim ilacın etkisiymiş
Bende iki ay klomen kullandım bu ay 3. Günüm letuya başladım araştırıyorum ama pek bişey bulamıyorum süreciniz nasıl geçiyor yan etki gösterdimi benim kollarım çok uyuşuyor ve kramp giryor acile gittim ilacın etkisiymiş
Bende letuya başladım bu ay iki ay önce klomen kist yaptı bende. Kist yapınca bende doktorumu değiştirdim. Doktorum letuyu daha çok önerdiğini söyledi. Ayrıca kanser tedavisinde de kullanılıyormuş. Kist oluşmasın diye bu ilacı verdiğini düşünüyorum. Fakat letuyu çok bilen yok bu ilacı verende tüp bebek doktoru o yüzden olumlu olumsuz yönlerini paylaşacağım. İnşallah olumlu sonuçlar alırız :)