letu yumurta çatlatma iğnesi kist olusturdu yaşayan var mı canım kızlar ???

suleerb

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
131
48
37
merhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyorum 1 kez düşük yaptım tekrar deniyoruz doktorum her ay catlatma iğnesi ve letu baslıyor bu ay gittigimde kist olustugunu yaklaşık 12 cm dogum kontrol hapı ile eritecegimizi söyledi bunu yasayan varı bana yardımcı olurmusunuz bu ayda boş gececek ozaman :KK43: :KK43:

merhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyorum 1 kez düşük yaptım tekrar deniyoruz doktorum her ay catlatma iğnesi ve letu baslıyor bu ay gittigimde kist olustugunu yaklaşık 12 cm dogum kontrol hapı ile eritecegimizi söyledi bunu yasayan varı bana yardımcı olurmusunuz bu ayda boş gececek ozaman :KK43: :KK43:
Bende letu kullanıyorum bu ay
Aşılama öncesi doktor verdi.
İnşallah bana da kist olmaz.

Bende letu kullanıyorum bu ay
Aşılama öncesi doktor verdi.
İnşallah bana da kist olmaz.
umarım olmaz aşılama basarıyla tutar öyle de olacak kalbni ferah tut bana yumuta sağlıklı catlamazsa kiste dönüşür dedi dönüştü şimdi de o kisti eritmeye calısıyorum biraz mutsuzum ama geçeçek ben eminim :)

umarım olmaz aşılama basarıyla tutar öyle de olacak kalbni ferah tut bana yumuta sağlıklı catlamazsa kiste dönüşür dedi dönüştü şimdi de o kisti eritmeye calısıyorum biraz mutsuzum ama geçeçek ben eminim :)
Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa zamanda

Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ? Ama aşılama olacağı yani çatlatmanın beklendiği günde ağrım oldu çatlamasa olmaz gibi

Doktorunu değiştir 12 cm çok büyük ben 10 cm kistte ameliyat oldum

Merhabalar kistiniz eridimi acaba bendede aynı sıkıntı oldu aşılama sonrası 6 cm kist oluştu bana cyclo-progynova ilaç verdi

X