Buda akşam yaptığım 4.dakika silikleşti 7.dakika çektimİnşallah vardır.Bence var gibi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda akşam yaptığım 4.dakika silikleşti 7.dakika çektimİnşallah vardır.Bence var gibi
![]()
Var gibi canmBuda akşam yaptığım 4.dakika silikleşti 7.dakika çektim
Evet dur sıralama yapayımVar gibi canmama öncesinde negatifi gördün demi. İğne etkisi geçti yani tamamen emin misin ondan
Akşam yaptığımda 1 saat sonra böyle oldu giderek belirginleştiEvet dur sıralama yapayımpembe testleri bugün sabah ve akşam yaptım üstteki sabah alttaki akşam olan
Kesin var gibi canım yarın sabah kan ver hemenAkşam yaptığımda 1 saat sonra böyle oldu giderek belirginleşti
Randevu aldım saat 10 a çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığına uğramamKesin var gibi canım yarın sabah kan ver hemen![]()
İnşallah canmRand
Randevu aldım saat 10 a çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığına uğramam![]()
Naptın canımRand
Randevu aldım saat 10 a çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığına uğramam![]()
Kan verdim 16 çıktı biraz arada sonuç tekrar kan vercemNaptın canım
Benmde ilki 14.5 du endişelenme. Sanırım bende ya kimyasal yada düşük yaşıyorum. 1 saattir geçmeyen ağrım ve lekelenmem var.Kan verdim 16 çıktı biraz arada sonuç tekrar kan vercem
Ploraktın değerin kaçBenmde ilki 14.5 du endişelenme. Sanırım bende ya kimyasal yada düşük yaşıyorum. 1 saattir geçmeyen ağrım ve lekelenmem var.
Ona bakılmadı sanırım progesteron 7.55 diPloraktın değerin kaç
Destek için hap yada fitil vermediler mi ? Kanaman devam ediyorsa acile git benimde 2 ay önce öyleydi kimyasalla sonuçlandı ama benim o zaman plorqktin 2 diOna bakılmadı sanırım progesteron 7.55 di
Vermemişti. Bugün duphaston verdi. Onu içtim şimdi. Aslında bugünde çağırdı ama saat geçtiği için gidemedim bulunduğum yere uzak hastane. Yarın sabah gidicem. Sabah Gel ultrasonla görmeye çalışalım dedi.Destek için hap yada fitil vermediler mi ? Kanaman devam ediyorsa acile git benimde 2 ay önce öyleydi kimyasalla sonuçlandı ama benim o zaman plorqktin 2 di
Ya kusura bakma ben yanlış söyledim progestronu soracaktım o önemli , birde şuan beta değerin kaçVermemişti. Bugün duphaston verdi. Onu içtim şimdi. Aslında bugünde çağırdı ama saat geçtiği için gidemedim bulunduğum yere uzak hastane. Yarın sabah gidicem. Sabah Gel ultrasonla görmeye çalışalım dedi.
11 ekim 208Ya kusura bakma ben yanlış söyledim progestronu soracaktım o önemli , birde şuan beta değerin kaç
Ama güzel artmış kimyasal değildir inşallah ya11 ekim 208
15 ekim 878
Hala devam ediyor leke kanamaya döndü. Sabah gidicem bakalımAma güzel artmış kimyasal değildir inşallah ya
Ya keşke acile gitsenHala devam ediyor leke kanamaya döndü. Sabah gidicem bakalım
Gitsemde yine kan alırlar zaten bugün verdim gerek kalmadı zaten regl başlangıcı sanırım kimyasala döndü. Kıpkırmızı geliyor.Ya keşke acile gitsen