Selam kızlar ben yeni üye oldum.. 8 yıl önce letu kullandım ve hamile kaldım şimdi tekrar başladım nasipse ikinci bebis için... ilk beş gün günde 3 doz verdi bana dr 5 gün sonra kontrole gittiğimde maalesef yumurtalar çok dirençli 13 mm olmuş dedi 5 gün daha kullan ve biter bitmez tam bir hafta gün aşırı ilişki önerdi. Hepsini uyguladım ömrümde görmediğim belirtileri ikinci aşamadaki 5 günlük süreçte gördüm. Sıcak basmalar karın kasik agirsi bu havada terleme ne ararsan var. Dr bana 2. Kez 5 gün kullan dediği zaman gecikmen olunca gel demişti tabi bu belirtiler beni daha çok meraklandırdı ve 9 ocakta gittim kontrole erken geldin dedi güldü neyse muayene etti sağ ve sol yumurtam catlamisti ben risk almadım ilaç aldığım dönemde gün aşırı yapıyordum tabi. 15 gün sonra test yap ikiz tutma ihtimali de yüksek dedi. Psikolojik olarak belirti çok yaşıyorum. 3 gün önce dayanamadim test yaptm negatifti sizce çok mu erken yaptım testi. Ne zmn yapsam net sonuç alırım Aşırı bel ağrısı var ara ara kasik ağrısı ve yumurtlamaya rağmen her sabah şeffaf akıntı.. şunu da belirteyim letu etkili bir ilaç olmasına rağmen ben çatlama döneminde o akintiyi görmedim herkeste farklı bence kimse o akıntı gelsin gün aşırı yaparız demesin risk bence