Letu kullananlar

cnsktl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
243
21
13
28
Merhaba arkadaşlar bu ay ilk kez letu kullandım doktorum adetin 5. Gunu kullan 5 gün kullan 5 gün sonra gel dedi sabah akşam kullan dedi dediğini yaptım ancak ilaci kullandığım son gün 5. Gün gittim hastaneye yumurtan istediğimiz boyuta gelmemiş dedi catlatma iğnesini al dedi çünkü piyasada çok zor bulunuyor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi acaba 1 hafta içinde buyur mu sizce 2 yıldır çocuk istiyoruz amh değerim rahim filmim eşimin sperm testi hepsi temiz çıktı 29 yaşındayım ne dersiniz

Ben letuyla hamile kaldım oğlum şuan 5 yaşında letu iyi bir ilaç pco vardi bende işe yaradı yumurtlama tembelliği vardı yani sizinde olur stres yapmayın

Merhaba arkadaşlar bu ay ilk kez letu kullandım doktorum adetin 5. Gunu kullan 5 gün kullan 5 gün sonra gel dedi sabah akşam kullan dedi dediğini yaptım ancak ilaci kullandığım son gün 5. Gün gittim hastaneye yumurtan istediğimiz boyuta gelmemiş dedi catlatma iğnesini al dedi çünkü piyasada çok zor bulunuyor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi acaba 1 hafta içinde buyur mu sizce 2 yıldır çocuk istiyoruz amh değerim rahim filmim eşimin sperm testi hepsi temiz çıktı 29 yaşındayım ne dersiniz
Gerçekten önce o çatlatma iğnesini temin edip dolaba koyun yumurtanız 12 gün içinde falan gelişiyor. Elinden sonunda yanıt verir tedaviye. Ama o iğne ovitrelle dir diye tahmin ediyorum. Bulmak baya zor . Ben yaşadığım şehir dahil olmak üzere gecen ay 6 farklı ilden eczaneleri aranmıştım.

Letuyu günde iki kere mi kullanmaliyiz doktor 5 gün kullan dedi ama günde kaç kere olduğunu söylemedi

Letuyu günde iki kere mi kullanmaliyiz doktor 5 gün kullan dedi ama günde kaç kere olduğunu söylemedi
Canm benim düştüğüm hataya düşme doktor bana günde 2 kere kullan dedi sabah akşam kullandım sadece 1 yumurtam 18mm oldu bu ilaç sadece 1 yumurtayı yapıyormuş doktor kendisi söyledi ilacını değiştir benim tedavim boşa gitti klomen yada femera kullan bu iki ilacı kullananların yumurtaları 3 tane oldu olma şansı daha yüksek bak doktor bana bu ay klomen yazdı bence değiş bu ilaç yeni bizim üzerimizde deniyorlar oluyor mu olmuyor mu die

Merhaba ama değeriniz kaç aceba

Yumurtanız kaç boyuttaydı bende letu kullanıyorum da

Doktor gecen hafta bana da verdi vermeden önce baktığında dedi iki yumurtan var ki ilaç kullanmadan önce kendılıgndem vardı adet bıtımınde gittim bu ilaç ikisinden birini daha kalıtelı ederse catlar ve buyur zaten ikisinden biri gelısmek zorumda demıstı de o yüzden sordum ve yumurta kalitesınde 20 mm ve üstü daha ıyı dıye duydum

Bende letu ilaç kullandığım sırada doğal yöntemler kullanarak yumurtalarimin büyümesini sağladım. Havuç yedim, incir kürü yaptım ve tarçın çayı içtim. Ayda 2 3 yumurtam 22 cm üzerinde oluşmaya başladı. Sonrası çok şükür hamileyim. Bu süreçte sağlıklı beslenmeye ve bol bol hareket etmeye de dikkat ettim. Yumurtaları harekette çok etkiliyor.

Bende letu ilaç kullandığım sırada doğal yöntemler kullanarak yumurtalarimin büyümesini sağladım. Havuç yedim, incir kürü yaptım ve tarçın çayı içtim. Ayda 2 3 yumurtam 22 cm üzerinde oluşmaya başladı. Sonrası çok şükür hamileyim. Bu süreçte sağlıklı beslenmeye ve bol bol hareket etmeye de dikkat ettim. Yumurtaları harekette çok etkiliyor.

Son düzenleme:
Doktor gecen hafta bana da verdi vermeden önce baktığında dedi iki yumurtan var ki ilaç kullanmadan önce kendılıgndem vardı adet bıtımınde gittim bu ilaç ikisinden birini daha kalıtelı ederse catlar ve buyur zaten ikisinden biri gelısmek zorumda demıstı de o yüzden sordum ve yumurta kalitesınde 20 mm ve üstü daha ıyı dıye duydum
Walla canm bizim diğer arkadaşlarla grubumuz var oradaki arkadaşlar femera klomen kullanmışlar 3 tane sağlıklı yumurtaları oluşmuş bu letu 1 taneyi sağlıklı hale getiriyir

Yanı o yumurtalar hepsi sağlıklı o zaman ama döllenme çıkan bır tane olması gerekmıyor mı bırı yerlesıyor tüpe

Letu kullandınız bırden fazla yumurtanız mı gelıstı öyle mı hamıle kaldınız

Letu yumurtanın kalitesini artırıyor ve büyümesini sağlıyor ama bazı kişilerde etkili olmuyor. Benim elimde bir kutu olduğu için yeni bir ilaç almak istemedim. Bu yüzden doğal yöntemlerle desteklemeye çalıştım. Evet bir ayda 2 yumurtamda 22 23 cm olmuştu. Bunların ikisi birden tutabildigi gibi bazen hiç biri de tutmayabilir yanlız illa hamile kalacaksınız diye bir durum yok yanlış anlaşılma olmasın.

Back
X