Letu ile transfer hazırlığı

Tek tüp gebeliğe asla engel değil kalan tüpün işlevi olsun sağlıklı olsun yeter :) bence şuan tüp bebeğe gerek yok bence
Ay çok teşekkür ederim canım doktorum da söylüyor hala şansın var diye tek tüple de kalabilirsin diye ama insan o kadar olumsuzluk yaşayınca umutlar tükeniyor dilerim bir mucize olur kendiliğinden olur tekrardan tüp bebek yapmak zorunda kalmam Allah razı olsun Rabbim ne dileğin isteğin varsa kabul etsin inşallah

İyi günler canım bende Femara ile başladım senin nasıl gidiyor süreç

İyi günler canım bende Femara ile başladım senin nasıl gidiyor süreç
Merhaba bes gun letu yu ictim, iki gundur bosum ilacim yok. Yarin sabah kontrolum var canim bakalim nasil ilerleyecegiz muhtemelen kan tahlili bakilacak ona gore catlatma ignesi olucaz

Ben dış gebelik geçirdim tüpüm alındı sol tüpüm ekimde kasımda gene hamile kaldım boş gebelik oldu pcosts vardı sadece stres yapma bence Allah’ın izni ile olur

Ben dış gebelik geçirdim tüpüm alındı sol tüpüm ekimde kasımda gene hamile kaldım boş gebelik oldu pcosts vardı sadece stres yapma bence Allah’ın izni ile olur
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim size de hayırlı sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah

simlumina canım nasılsın iyimisin transfer hazırlığın nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır seni merak ettim dedim bir sorayım
Canim cok tesekkur ederim iyiyim sen nasilsin
Bugun doktordan geldim haftaya pazartesi insallah transfer heyecanlandim biraz bu noktaya gelemeyecegim saniyordum hic buna sukur diyorum

Canim cok tesekkur ederim iyiyim sen nasilsin
Bugun doktordan geldim haftaya pazartesi insallah transfer heyecanlandim biraz bu noktaya gelemeyecegim saniyordum hic buna sukur diyorum
Ayy çok sevindim senin adına çok şükür Rabbime bugünleri de gösterdi ya insan sanıyor hiç bu dönem bitmeyecek inan ki yeter ki sabırlı olalım gerisi su gibi akıyor dilerim transferin ve sonraki sürecin de su gibi geçsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun Amin

Amin canim benim insallah hepimiz o gunleri gorelim saglikla kavusalim bebeklerimize tez vakitte carsamba progestan igneye baslayacagim yine donduk igneli gunlere

Amin inşallah of ya en zor kısmı iğneler galiba benim doktorum doğal gebelik hep yaptığı için sadece fitil kullandım
Sansliymissin ben de iste bes gun ilac kullandim gecen hafta. Bugun ovitrelle vuruldum catlatmak icin yumurtayi. Carsamba da tek igne progestan ve folik asit basliyorum insallah guzel ilerler her sey cok guzel bir heyecan, azicik da korku var ne yalan soyliyeyim

Hiç korkma Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallah evet valla hi herkeste iğne vs duyunca kendimi şanslı gruplarından hissediyorum ben hala folik asit içiyom transferden sonra bol bol badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içeyi unutma birde yumurta dilerim faydası olur amin

Heyecan olucak illa ki bebeğine kavuşmaya son günler kaldı canım benim çok süreçler atlattın bitti sonunda dilerim sonunda müjdeli haberler alırsın Amin Ecmain

Amin insallah test gunune kadar beklemek esas mesele gibi allah saglik versin gorelim o gunlerimizi folik asiti ben de dogal gebelik denerken icmistim iki sene bir zararini gormedim cok sukur ic tabii sen de bolca kabak cekirdehi ceviz avokado organik yumurta depoladim haftasonu alisveriste. Kayisiyi agzima suremiyorum malesef tik gibi bir sey ne yasi ne kurusu sagol canim tavsiyelerin icin

İnşallah iyi yapmışsın kuru kayısı kabız olmamak için iyi gelirdi ama yiyemiyorsan yapacak birşey yok bol su iç o da metabolizmayı çalıştırır rica ederim geçer inşallah test süreci de inşallah hızlı geçer evde bence hiç test yapma moral motivasyonun düşmesin diye doktorun ne derse onu dinle dilerim testin de pozitif çıkar inşallah

Amin canim insallah test yapmaktan cok cekinirim gibi geliyor su an ama transferi olunca dayanabilir miyim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…