- 4 Aralık 2024
- 857
- 518
- 18
- 36
Ay çok teşekkürTek tüp gebeliğe asla engel değil kalan tüpün işlevi olsun sağlıklı olsun yeter :) bence şuan tüp bebeğe gerek yok bence
İyi günler canım bende Femara ile başladım senin nasıl gidiyor süreçHerkese selamlar,
Transfer hazirligina letu ile baslayanlar kimler? Sanirim bunun adi yari dogal siklus transferi oluyormuş, ben de burada konustugum arkadaslarimdan ogrendim az bucuk :) surecin devaminda size neler uygulandi transfer gunune dek ve transfer sonrasi? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum
Merhabaİyi günler canım bende Femara ile başladım senin nasıl gidiyor süreç
Benim de 14 şubat kontrolüm çok heyecanlıyımMerhababes gun letu yu ictim, iki gundur bosum ilacim yok. Yarin sabah kontrolum var canim bakalim nasil ilerleyecegiz muhtemelen kan tahlili bakilacak ona gore catlatma ignesi olucaz
Yarin haber veririm gidisatiBenim de 14 şubat kontrolüm çok heyecanlıyım
Ben dış gebelik geçirdim tüpüm alındı sol tüpüm ekimde kasımda gene hamile kaldım boş gebelik oldu pcosts vardı sadece stres yapma bence Allah’ın izni ile olurAy çok teşekkürederim canım doktorum da söylüyor hala şansın var diye tek tüple de kalabilirsin diye ama insan o kadar olumsuzluk yaşayınca umutlar tükeniyor dilerim bir mucize olur kendiliğinden olur tekrardan tüp bebek yapmak zorunda kalmam Allah razı olsun Rabbim ne dileğin isteğin varsa kabul etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim size de hayırlı sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallahBen dış gebelik geçirdim tüpüm alındı sol tüpüm ekimde kasımda gene hamile kaldım boş gebelik oldu pcosts vardı sadece stres yapma bence Allah’ın izni ile olur
Canim cok tesekkur ederim iyiyim sen nasilsinsimlumina canım nasılsın iyimisin transfer hazırlığın nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır seni merak ettim dedim bir sorayım
Ayy çok sevindim senin adına çok şükür Rabbime bugünleri de gösterdi ya insan sanıyor hiç bu dönem bitmeyecek inan ki yeter ki sabırlı olalım gerisi su gibi akıyor dilerim transferin ve sonraki sürecin de su gibi geçsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun AminCanim cok tesekkur ederim iyiyim sen nasilsin
Bugun doktordan geldim haftaya pazartesi insallah transferheyecanlandim biraz bu noktaya gelemeyecegim saniyordum hic buna sukur diyorum
Amin canim benim insallah hepimiz o gunleri gorelim saglikla kavusalim bebeklerimize tez vakitteAyy çok sevindim senin adına çok şükür Rabbime bugünleri de gösterdi ya insan sanıyor hiç bu dönem bitmeyecek inan ki yeter ki sabırlı olalım gerisi su gibi akıyor dilerim transferin ve sonraki sürecin de su gibi geçsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun Amin
Amin inşallah of ya en zor kısmı iğneler galibaAmin canim benim insallah hepimiz o gunleri gorelim saglikla kavusalim bebeklerimize tez vakittecarsamba progestan igneye baslayacagim yine donduk igneli gunlere
SansliymissinAmin inşallah of ya en zor kısmı iğneler galibabenim doktorum doğal gebelik hep yaptığı için sadece fitil kullandım
Hiç korkma Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallahSansliymissinben de iste bes gun ilac kullandim gecen hafta. Bugun ovitrelle vuruldum catlatmak icin yumurtayi. Carsamba da tek igne progestan ve folik asit basliyorum insallah guzel ilerler her sey cok guzel bir heyecan, azicik da korku var ne yalan soyliyeyim
Amin insallah test gunune kadar beklemek esas mesele gibiHiç korkma Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallahevet valla hi herkeste iğne vs duyunca kendimi şanslı gruplarından hissediyorum ben hala folik asit içiyom transferden sonra bol bol badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı bol su içeyi unutma birde yumurta dilerim faydası olur amin
Amin canimHeyecan olucak illa ki bebeğine kavuşmaya son günler kaldı canım benim çok süreçler atlattın bitti sonunda dilerim sonunda müjdeli haberler alırsın Amin Ecmain
İnşallah iyi yapmışsın kuru kayısı kabız olmamak için iyi gelirdi ama yiyemiyorsan yapacak birşey yok bol su iç o da metabolizmayı çalıştırır rica ederimAmin insallah test gunune kadar beklemek esas mesele gibiallah saglik versin gorelim o gunlerimizi folik asiti ben de dogal gebelik denerken icmistim iki sene bir zararini gormedim cok sukur ic tabii sen de bolca kabak cekirdehi ceviz avokado organik yumurta depoladim haftasonu alisveriste. Kayisiyi agzima suremiyorum malesef tik gibi bir sey ne yasi ne kurusu sagol canim tavsiyelerin icin
Amin canim insallahİnşallah iyi yapmışsın kuru kayısı kabız olmamak için iyi gelirdi ama yiyemiyorsan yapacak birşey yok bol su iç o da metabolizmayı çalıştırır rica ederimgeçer inşallah test süreci de inşallah hızlı geçer evde bence hiç test yapma moral motivasyonun düşmesin diye doktorun ne derse onu dinle dilerim testin de pozitif çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?