Canim benim hosgeldinŞimdiden hayırlı olsun dilerim sürecin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır emeklerinin karşılığını alırsın inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dilerim bilen birileri çıkar da yardımcı olurlar inşallah
Amin Hoşbuldum canım evet bende yeni gördümCanim benim hosgeldin
Evet actim fakat yazan olmamis henuz. Sonra buradan baska topiclerde tanistigim bir kac arkadasla mesajlastik benzermis sureclerimiz. Bilgilenmis oldum biraz ben de bu sayede :)
Cok tesekkur ederim canim hepimizin gonlune gore olsun dilerim ki
Taze transferciler cok sansli yahu, bekleme suresi bizim uzadikca uzuyor yoksa boyleAmin Hoşbuldum canım evet bende yeni gördümbenim pek bilgim yok taze transfer olduğum için umarım gelen olur
Insallah oyle olur cok guzel heyecanlarmis daha simdiden, transfer gununu bile dusunemiyorumİyi bakalım sevindim senin adına umarım sonunda pozitif olur bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşallah
Öyle direk transfer oldun mu rahatlıyorsunTaze transferciler cok sansli yahu, bekleme suresi bizim uzadikca uzuyor yoksa boyle
Insallah oyle olur cok guzel heyecanlarmis daha simdiden, transfer gununu bile dusunemiyorum
Ileride bu gunlerin en cok bekleme kismini hatirlayacagim bebegime kavusursam insallahÖyle direk transfer oldun mu rahatlıyorsunyani hem de ne heyecanlı transfer sonrası daha heyecanlı ve günler geçmez sanki dersin saatler ve günler yerinde durmuş şimdi hızlı geçiyor
Yine almanyada mi baslayacaksin? Hadi bakalim bir sey kalmadi subat hemen geciyor zaten kisaBende önümüzdeki ay randevu aldım mart sonu başlamayı planlıyorum Rabbimin izniyle bir aksilik çıkmazsa inşallah
Amin amin inşallah öyle vallahi sonunda mucizenize kavuşmak varsa herşeye değer yeter ki herşey sağlıklı güzel olsun inşallahIleride bu gunlerin en cok bekleme kismini hatirlayacagim bebegime kavusursam insallahhep bekleme hali cok yorucu.
Yine almanyada mi baslayacaksin? Hadi bakalim bir sey kalmadi subat hemen geciyor zaten kisa
Duzenin orada oldugu icin burada zorlanabilirsin ben olsam ben de orada devam ederdim sanirim. Hem doktorundan da cok memnunsun bu cok onemli bir sey benceAmin amin inşallah öyle vallahi sonunda mucizenize kavuşmak varsa herşeye değer yeter ki herşey sağlıklı güzel olsun inşallahevet burada yapacağım çünkü sigortadan 4. İçin onay aldık tekrar şansımızı burada denemek istedik dilerim bu sefer çok güzel geçer inşallah olmasa artık biraz mola verip İstanbul düşünüyorum bakalım umarım gerek kalmaz evet ya şu anda heyecan sardı kızım çok istiyor kardeşi olmasını hemen hemen hergün soruyor dilerim Rabbim yüzümüze baksın sağlıklı hayırlı güzel bir kardeşi olsun bekledigimize değsin çok Amin
Ay çok teşekkürDuzenin orada oldugu icin burada zorlanabilirsin ben olsam ben de orada devam ederdim sanirim. Hem doktorundan da cok memnunsun bu cok onemli bir sey benceya ben senin kizin oldugunu yeni ogrendim canim allah bagislasin size insallah kardesi de gelecek tez vakitte, annesi cok ugrasiyor cunku
Ona da zor kavusmussun deseneAy çok teşekkürederim Amin darısı sana olsun inşallah kızım 9 yaşında evliligimizin 4. Yılından sonra çok uğraşlar sonunda doğal oldu ondan sonra olmadı inşallah herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bir tane daha olsa yeter elimizi öpüp alnımıza katacağız zaten yaşta gidiyor Rabbim kısmet ederse inşallah
Amin Amin Rabbim sana da nasip etsin inşallah maşallahOna da zor kavusmussun deseneolsun bak koca bir kiz olmus bile allah nice mutluluklarini gormeni nasip etsin canim yasinda bir sey yok ayrica boyun kadar kizin var bizler ne yapalim bak daha hic yok 30 u gectik
Masallah ismi gibi omru de guzel olsunAmin Amin Rabbim sana da nasip etsin inşallah maşallahbeni geçti ya kızımı da geç buldum ve çok uğraşlar vermiştik ilk aşılama yaptık olmadı sonra iki adet oldum. Üçüncü adetim de ikinci aşılamayı yapacaktım kızım süpriz yaptı 2015 yeni yıla girerken süpriz oldu bize Eylül ayında dünyaya geldi zaten doktorum dedi tahmini doğum Eylül ayı biz dedik kız olursa ismi Eylül diye ve kız oldu ismi de Eylül kızımın
Amin çok teşekkürMasallah ismi gibi omru de guzel olsunbelki yine bir surpriz olur tedavisiz gelir bebegin, bir kere yasamissin yine neden olmasin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?