Letu ile transfer hazırlığı

simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
542
329
18
31
Herkese selamlar,
Transfer hazirligina letu ile baslayanlar kimler? Sanirim bunun adi yari dogal siklus transferi oluyormuş, ben de burada konustugum arkadaslarimdan ogrendim az bucuk :) surecin devaminda size neler uygulandi transfer gunune dek ve transfer sonrasi? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum

Şimdiden hayırlı olsun dilerim sürecin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır emeklerinin karşılığını alırsın inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dilerim bilen birileri çıkar da yardımcı olurlar inşallah

Canim benim hosgeldin
Evet actim fakat yazan olmamis henuz. Sonra buradan baska topiclerde tanistigim bir kac arkadasla mesajlastik benzermis sureclerimiz. Bilgilenmis oldum biraz ben de bu sayede :)
Cok tesekkur ederim canim hepimizin gonlune gore olsun dilerim ki

Amin Hoşbuldum canım evet bende yeni gördüm benim pek bilgim yok taze transfer olduğum için umarım gelen olur

İyi bakalım sevindim senin adına umarım sonunda pozitif olur bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşallah

Amin Hoşbuldum canım evet bende yeni gördüm benim pek bilgim yok taze transfer olduğum için umarım gelen olur
Taze transferciler cok sansli yahu, bekleme suresi bizim uzadikca uzuyor yoksa boyle
İyi bakalım sevindim senin adına umarım sonunda pozitif olur bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşallah
Insallah oyle olur cok guzel heyecanlarmis daha simdiden, transfer gununu bile dusunemiyorum

Taze transferciler cok sansli yahu, bekleme suresi bizim uzadikca uzuyor yoksa boyle

Insallah oyle olur cok guzel heyecanlarmis daha simdiden, transfer gununu bile dusunemiyorum
Öyle direk transfer oldun mu rahatlıyorsun yani hem de ne heyecanlı transfer sonrası daha heyecanlı ve günler geçmez sanki dersin saatler ve günler yerinde durmuş şimdi hızlı geçiyor

Bol bol ya Musavvir Esma’sını çekebilirsin çek niyetini dileyip Rabbim kabul etsin inşallah bende başladım çekmeye

Bende önümüzdeki ay randevu aldım mart sonu başlamayı planlıyorum Rabbimin izniyle bir aksilik çıkmazsa inşallah

Öyle direk transfer oldun mu rahatlıyorsun yani hem de ne heyecanlı transfer sonrası daha heyecanlı ve günler geçmez sanki dersin saatler ve günler yerinde durmuş şimdi hızlı geçiyor
Ileride bu gunlerin en cok bekleme kismini hatirlayacagim bebegime kavusursam insallah hep bekleme hali cok yorucu.
Bende önümüzdeki ay randevu aldım mart sonu başlamayı planlıyorum Rabbimin izniyle bir aksilik çıkmazsa inşallah
Yine almanyada mi baslayacaksin? Hadi bakalim bir sey kalmadi subat hemen geciyor zaten kisa

Ileride bu gunlerin en cok bekleme kismini hatirlayacagim bebegime kavusursam insallah hep bekleme hali cok yorucu.

Yine almanyada mi baslayacaksin? Hadi bakalim bir sey kalmadi subat hemen geciyor zaten kisa
Amin amin inşallah öyle vallahi sonunda mucizenize kavuşmak varsa herşeye değer yeter ki herşey sağlıklı güzel olsun inşallah evet burada yapacağım çünkü sigortadan 4. İçin onay aldık tekrar şansımızı burada denemek istedik dilerim bu sefer çok güzel geçer inşallah olmasa artık biraz mola verip İstanbul düşünüyorum bakalım umarım gerek kalmaz evet ya şu anda heyecan sardı kızım çok istiyor kardeşi olmasını hemen hemen hergün soruyor dilerim Rabbim yüzümüze baksın sağlıklı hayırlı güzel bir kardeşi olsun bekledigimize değsin çok Amin

Türkiyede yapmaya da korkar oldum herkes birşey söylüyor yok para tuzağı vs yoksa aklımda birkaç doktor vardı aman dedim ne varsa yine alman doktorum da var inan ki çok memnunum ama insan bir umut işte diyorsun acaba şurada yada burda denesemiydim diye

Duzenin orada oldugu icin burada zorlanabilirsin ben olsam ben de orada devam ederdim sanirim. Hem doktorundan da cok memnunsun bu cok onemli bir sey bence ya ben senin kizin oldugunu yeni ogrendim canim allah bagislasin size insallah kardesi de gelecek tez vakitte, annesi cok ugrasiyor cunku

Ay çok teşekkür ederim Amin darısı sana olsun inşallah kızım 9 yaşında evliligimizin 4. Yılından sonra çok uğraşlar sonunda doğal oldu ondan sonra olmadı inşallah herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bir tane daha olsa yeter elimizi öpüp alnımıza katacağız zaten yaşta gidiyor Rabbim kısmet ederse inşallah

Ona da zor kavusmussun deseneolsun bak koca bir kiz olmus bile allah nice mutluluklarini gormeni nasip etsin canimyasinda bir sey yok ayrica boyun kadar kizin var bizler ne yapalim bak daha hic yok 30 u gectik

Aynen inanki bende düzenim burda olduğu için evime gidip geliyorum günü birlik rahat oluyor birde sigorta üç tüp bebeğin yarısını karşılıyacagını söyledi bizde böyle imkanımız varken neden burda denemeyelim diye şimdi 4 . Onayı da aldık sigortadan inşallah olumlu geçer çünkü İstanbul gelsem otel vs kalmak lazım birde kızım okula gidiyor onun yaz tatiline denk getirmem gerekiyor ama burda okul olsa da sabah gidip geliyorum kızım okuldayken çok rahat oluyor belki de burada devam ederim bu rahatlıktan dolayı başka yerde yapmak zorumuza geliyor bakalım hayırlısı olsun dilerim hiçbirine gerek kalmadan 4. Tüp bebek çok güzel geçsin Amin

Ona da zor kavusmussun deseneolsun bak koca bir kiz olmus bile allah nice mutluluklarini gormeni nasip etsin canimyasinda bir sey yok ayrica boyun kadar kizin var bizler ne yapalim bak daha hic yok 30 u gectik
Amin Amin Rabbim sana da nasip etsin inşallah maşallah beni geçti ya kızımı da geç buldum ve çok uğraşlar vermiştik ilk aşılama yaptık olmadı sonra iki adet oldum. Üçüncü adetim de ikinci aşılamayı yapacaktım kızım süpriz yaptı 2015 yeni yıla girerken süpriz oldu bize Eylül ayında dünyaya geldi zaten doktorum dedi tahmini doğum Eylül ayı biz dedik kız olursa ismi Eylül diye ve kız oldu ismi de Eylül kızımın

Masallah ismi gibi omru de guzel olsun belki yine bir surpriz olur tedavisiz gelir bebegin, bir kere yasamissin yine neden olmasin ki

Masallah ismi gibi omru de guzel olsun belki yine bir surpriz olur tedavisiz gelir bebegin, bir kere yasamissin yine neden olmasin ki
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı senin başına inşallah bu sefer tek tüplüyüm dış gebelikle beraber sağ tüpüm alındı ondan dolayı çok umudum yok doğal olsun nasip tabi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…