Kızlar selam Klomen, famera kullananlar için çok konu açılmış ama letu hakkında pek bilgi sahibi değiliz gibi görünüyor. O yüzden konuyu açmaya karar verdim. Bu ay letuyla yumurta büyütme tedavisi oluyorum. Bakalım kaç yumurta oluşacak, büyüyecek mi? Aranızda letu kullanıp olumlu sonuç alan varsa bizlerle paylaşabilir mi? Şuan 2. Günündeyim 5 gün günde birer adet kullanıyorum adetimin 2. Günü başladım. İçtikten bir saat sonra falan yumurtalarımda hafif sızı hissediyorum. Sanırım etki ediyor bekleyip göreceğiz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Letu ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi mellovin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayirli olsun tedavin canim. Dediğin gibi letudab cok bahsedilmemiş ben gecen yıl 3 ay femara kullandım hamilelik olmadı 1 yıla yakın ara verdim. Gecen ay klomen kullandım yine tutmadi bu ay letu verdi doktorum klomenden daha etkili bi ilaç dedi kullandım sonrasındada catlatma iğnesi yaptim şimdi bende beklemedeyim canim hayırlısıKızlar selam Klomen, famera kullananlar için çok konu açılmış ama letu hakkında pek bilgi sahibi değiliz gibi görünüyor. O yüzden konuyu açmaya karar verdim. Bu ay letuyla yumurta büyütme tedavisi oluyorum. Bakalım kaç yumurta oluşacak, büyüyecek mi? Aranızda letu kullanıp olumlu sonuç alan varsa bizlerle paylaşabilir mi? Şuan 2. Günündeyim 5 gün günde birer adet kullanıyorum adetimin 2. Günü başladım. İçtikten bir saat sonra falan yumurtalarımda hafif sızı hissediyorum. Sanırım etki ediyor bekleyip göreceğiz.
Sağol canım. İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Kaç yumurtan oluştu peki?Hayirli olsun tedavin canim. Dediğin gibi letudab cok bahsedilmemiş ben gecen yıl 3 ay femara kullandım hamilelik olmadı 1 yıla yakın ara verdim. Gecen ay klomen kullandım yine tutmadi bu ay letu verdi doktorum klomenden daha etkili bi ilaç dedi kullandım sonrasındada catlatma iğnesi yaptim şimdi bende beklemedeyim canim hayırlısı
Amin inşallah canim 2 yumurtam oluştu letu ileSağol canım. İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Kaç yumurtan oluştu peki?
Mrb çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarının çatladığı ile alakalı bir belirtn oldu muAmin inşallah canim 2 yumurtam oluştu letu ile
Merhaba canim soyle soyliyim bazıları cok agri hissediyor doktorumda bana cok ağrın olursa parol kullanabilirsin demişti ama benim oyle ciddi bi ağrım olmadi sadece kasiklarimda biraz hassasiyetlik vardi o kadarMrb çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarının çatladığı ile alakalı bir belirtn oldu mu
Hımm benm ki baya ağrıyo özellkle sol kasık ve karın alt bölgemMerhaba canim soyle soyliyim bazıları cok agri hissediyor doktorumda bana cok ağrın olursa parol kullanabilirsin demişti ama benim oyle ciddi bi ağrım olmadi sadece kasiklarimda biraz hassasiyetlik vardi o kadar
Umarim ise yaramistir ondan ağrı oluyodurHımm benm ki baya ağrıyo özellkle sol kasık ve karın alt bölgem
İnşALLAH adım atarken bile ağrıo. İlk defa yaşadım bu ağrıyı bu şeklde. Bizim için hayırlısı olur umarımUmarim ise yaramistir ondan ağrı oluyodur
Kacinci kez kullanıyosun catlatma iğnesiniİnşALLAH adım atarken bile ağrıo. İlk defa yaşadım bu ağrıyı bu şeklde. Bizim için hayırlısı olur umarım
Bu ikincisi.. İlki bir sene önceydiKacinci kez kullanıyosun catlatma iğnesini
Allah gönlüne gore versinBu ikincisi.. İlki bir sene önceydi
Ben iki ay önce elimi kestim çatlatma iğnesi kullanırken. Tetanoz aşısı oldum döllenme zamanında ve olduğumun ertesi günü çizik şeklinde kan gelmişti. Sizde aşının zararı olmuş mudur?Allah gönlüne gore versin
Canm umarim bisey olmamistir daha yeni olduğu icin yoksa iğne ilaç vs zararlı biliyosunBen iki ay önce elimi kestim çatlatma iğnesi kullanırken. Tetanoz aşısı oldum döllenme zamanında ve olduğumun ertesi günü çizik şeklinde kan gelmişti. Sizde aşının zararı olmuş mudur?
Gebelik oluştuğu sizde acabaCanm umarim bisey olmamistir daha yeni olduğu icin yoksa iğne ilaç vs zararlı biliyosun
Maalesef canimGebelik oluştuğu sizde acaba
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Ben bu ay letu kullandım üstüne çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm şuan ağrılarım dindi sadece nefes darlığım var. Sonuçları paylaşalımMerhaba kızlar bende bu ay letu kullanıyorum reglin 3. Gunu başladım bgun 5. Günüm insh bu ay guzel haberler alırız hep brlikte