- 15 Temmuz 2023
- 18
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi yazgulu5667
Canım rabbim kucağını doldursun inşallah letu çok etkili bir ilaç inşallah ilk aydan sonuç alırsın.. bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı sıcak basmalar çok olacak bunları bil korkma sakın yumurtan geliştikçe bu belirtiler olacak onun dışında ek olarak dikkat etmen gereken hep aynı saatte almaya özen göster.. dilerim bu ay güzel sonuçlar alirsin dualarım seninle ben oğlumda ilk kullanımda sonuç aldım. İkinciyi dusunurken malesef sonuç almadım meğer eşimin degerleri düşükmüş 4 aydır ara verdim o süreçte kilo verdim şuan tekrar düşünecem derken eşim şehir dışına çıktıMerhaba hanımlar. 2 buçuk yıldır evliyim ve ilk günden bebek istiyoruz ama nasip olmadı. Bende polikistik over sendromu var diğer tüm tahlillerim normal çıkıyor prolaktin hormonum yükselip iniyor. 3 kez kelomen kullandım bir kaç ay ara verdim, şimdide doktorum letu verdi. Bu ilacı kullanırken neylere dikkat etmem gerek ve etkisini gören varsa cevap verse sevinirim. Dualarınizi eksik etmeyin lütfen çok istiyorum
Olur kız merak etme daha yeni başlamışsın letuya direnen yumurta yok inan banaİki gündür kullanıyorum ama dediğin bu belirtiler yok.Keşke olsaymis yumurtam gelişsin diye. Doktor yumurtalıkların dirençli dedi
Olur kız merak etme daha yeni başlamışsın letuya direnen yumurta yok inan banamfk PCOSON takviyesini dene bence eşinde problem yo
İçimi ferahlattin ya. Mfk takviyelerini kullandım 3 ay boyunca ama yok olmadiOlur kız merak etme daha yeni başlamışsın letuya direnen yumurta yok inan banamfk PCOSON takviyesini dene bence eşinde problem yoksa
Pcosonn yeni üretim ama içeriği çok güçlü baya araştırdım geneli pcos üzerine.. eş paketi mi kullandınİçimi ferahlattin ya. Mfk takviyelerini kullandım 3 ay boyunca ama yok olmadi
Bende kullandım letuyu daha Yeni bitti ama grip oldum bugün çatlatma iğnesi yapılırmı gripkenPcosonn yeni üretim ama içeriği çok güçlü baya araştırdım geneli pcos üzerine.. eş paketi mi kullandın
Bence yapılır ya engel olmaz dilerim sonuç alırsın canımBende kullandım letuyu daha Yeni bitti ama grip oldum bugün çatlatma iğnesi yapılırmı gripken
İnşallah canım ya biraz bel ağrım ilaçtan sanırımBence yapılır ya engel olmaz dilerim sonuç alırsın canım
İlaçtan sanırım bel ve karın ağrım oluyo normal mi buBence yapılır ya engel olmaz dilerim sonuç alırsın canım
Evet yumurtan çatlar çatlamaz kesilir ağrıİlaçtan sanırım bel ve karın ağrım oluyo normal mi bu
Ağrı öyle çok olmuyor zaten akşam üzeri vardı şuanda yok arada sırada oluyor yaniEvet yumurtan çatlar çatlamaz kesilir ağrı
Normaldir canım dilerim şifa olur sana göbisin bebekle dolarAğrı öyle çok olmuyor zaten akşam üzeri vardı şuanda yok arada sırada oluyor yani
İnşallah canımNormaldir canım dilerim şifa olur sana göbisin bebekle dolar
Gittim bugün doktora yumurtam çok güzel gelişmiş iğne bile vermedi doktor 1 boş 1 dolu ilişki önerdi doktorum 14 gün sonra test yap dediİnşallah canım
İnşallah canım
Merhaba kaç mm yumurtanızGittim bugün doktora yumurtam çok güzel gelişmiş iğne bile vermedi doktor 1 boş 1 dolu ilişki önerdi doktorum 14 gün sonra test yap dedi