- Konu Sahibi yazgulu5667
19 mmMerhaba kaç mm yumurtanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma gidecem. Adetin 4 günü başladım cuma kontrolum var ama hala kanamam var benimPazar günü bitti ilacım çarşamba günü kontrolüm var artık ne zaman çatlar bilmiyorum ki
Evet eş paketi kullandık. bide ben bu ilaca adetimin 4 günü başladım cuma kontrolum var benim hala kanamam var durmuyorPcosonn yeni üretim ama içeriği çok güçlü baya araştırdım geneli pcos üzerine.. eş paketi mi kullandın
İğne vurmadı mi
Yok canım vurmadı 1 dolu 1 boş ilişki öner di çarşamba yani bugün cuma birde pazar ilişki dediİğne vurmadı mi
Canım doktorun letu ilacı nasıl kullanmanı önerdi. Bana kağıda 18-19-20-21-22 günde üç yazmış 25 kontrol yani bugün ilacı bırakayım mi ?Yok canım vurmadı 1 dolu 1 boş ilişki öner di çarşamba yani bugün cuma birde pazar ilişki dedi
Evet Sabah akşam 2 doz içiyosun canım 10 tablet var 5 günlük kullanıyosun 5 gün kullandıysan ilacı bugün bırak canımCanım doktorun letu ilacı nasıl kullanmanı önerdi. Bana kağıda 18-19-20-21-22 günde üç yazmış 25 kontrol yani bugün ilacı bırakayım mi ?
Evet Sabah akşam 2 doz içiyosun canım 10 tablet var 5 günlük kullanıyosun 5 gün kullandıysan ilacı bugün bırak canıs
Tamam canım saol umarım bu ay güzel haberler alırızEvet Sabah akşam 2 doz içiyosun canım 10 tablet var 5 günlük kullanıyosun 5 gün kullandıysan ilacı bugün bırak canım
İnşallah canım rabbim dualarımızı karşılığını almayı nasip etsinTamam canım saol umarım bu ay güzel haberler alırız
Ağrılar şiddetini arttırdı dün de doktor kontrolüm vardıEvet yumurtan çatlar çatlamaz kesilir ağrı
Canım ben bugün gittim hiç gelişen yumurtam yok çok üzgünüm.Ağrılar şiddetini arttırdı dün de doktor kontrolüm vardı
Yok canım. Kontrolum vardı hiç gelişen yumurtan yok dedi. Sol tarfata yok sağ tarafta bir tane var oda gelişmemiş dediOlur kız merak etme daha yeni başlamışsın letuya direnen yumurta yok inan bana mfk PCOSON takviyesini dene bence eşinde problem yoksa
Ya bendeCanım rabbim kucağını doldursun inşallah letu çok etkili bir ilaç inşallah ilk aydan sonuç alırsın.. bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı sıcak basmalar çok olacak bunları bil korkma sakın yumurtan geliştikçe bu belirtiler olacak onun dışında ek olarak dikkat etmen gereken hep aynı saatte almaya özen göster.. dilerim bu ay güzel sonuçlar alirsin dualarım seninle ben oğlumda ilk kullanımda sonuç aldım. İkinciyi dusunurken malesef sonuç almadım meğer eşimin degerleri düşükmüş 4 aydır ara verdim o süreçte kilo verdim şuan tekrar düşünecem derken eşim şehir dışına çıktı
Merhaba canım bende pcos var iki ay klomen tedavisi sonunda doktorum letuya başlattı bu ay pazartesi başladım ilaca 5 gün günde iki tane sabah akşam al ilaç bitince kontrole gel dedi ilaç yarin bitiyor pazartesi kontrole gidicem klomende böyle olmamıştı ama bu ilacta daha kullanırken bile belimde felaket bir ağrı kasigimda bayaa ağrı var bu ilaç ağır bir ilaçmis birde bu ağrılar bir yandan iyi birşey yumurtaların geliştiğini gösteriyorİns
İnşallah canım ya biraz bel ağrım ilaçtan sanırım
Bende geçen ay letu kullandım kullandıktan sonra adet oldum tam günüm de oldum ama az oldum bu ayda kullandım bugün adet olmam gerekliydi olmadım 2 gündür bel ağrım ve adet olacakmışım gibi sancım var ama âdet değilimCanım rabbim kucağını doldursun inşallah letu çok etkili bir ilaç inşallah ilk aydan sonuç alırsın.. bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı sıcak basmalar çok olacak bunları bil korkma sakın yumurtan geliştikçe bu belirtiler olacak onun dışında ek olarak dikkat etmen gereken hep aynı saatte almaya özen göster.. dilerim bu ay güzel sonuçlar alirsin dualarım seninle ben oğlumda ilk kullanımda sonuç aldım. İkinciyi dusunurken malesef sonuç almadım meğer eşimin degerleri düşükmüş 4 aydır ara verdim o süreçte kilo verdim şuan tekrar düşünecem derken eşim şehir dışına çıktı
Merhabaaa test yaptınız mı acaba gebe misiniz işe yaradımı letu benimde yarın yumurta kontrolum varBende geçen ay letu kullandım kullandıktan sonra adet oldum tam günüm de oldum ama az oldum bu ayda kullandım bugün adet olmam gerekliydi olmadım 2 gündür bel ağrım ve adet olacakmışım gibi sancım var ama âdet değilim
Test yaptınızmıııBende geçen ay letu kullandım kullandıktan sonra adet oldum tam günüm de oldum ama az oldum bu ayda kullandım bugün adet olmam gerekliydi olmadım 2 gündür bel ağrım ve adet olacakmışım gibi sancım var ama âdet değilim
merhaba, ben pcoyum. İlk letu denememde 16 mm olduğunu öğrenip 24 saat sonrasına ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İlki başarısızdı. Bu ay sabah akşam aldım 21 mm ile iğneyi vuruldum ama ilki gibi olmadı bugün 6. Günüm ne meme ağrım ne akıntım hiçbir şey yok sadece iğnenin diğer etkileri olan kabızlık şişkinlik gaz mide bulantısı bel ağrısı vs yaşadım. Beklemedeyim. Letu kolay kolay kist yapmaz diye duymuştum ama sanırım kist oldu bendeLetuden sonuç alan varmı arkadaşlar ?