- 10 Ocak 2024
- 275
- 190
- 23
- 33
- Konu Sahibi maaaaviiii
Hadi inşallah çok az kalmış 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa burda böyle daha önce duymadım bilmediğim şeyleri duyuyorumYaklaşık 2 senedir gebelik olmadı. Hiç gebe kalamadım yani. Pcos görüntüsü var ultrasonda ama tahliller normal. Sebepsiz teşhis kondu
Aynenn öyle merak ediyorum sonucu çokHadi inşallah çok az kalmış![]()
Burda duymadım bilmediğim şeyleri duyuyorum inşallahYaklaşık 2 senedir gebelik olmadı. Hiç gebe kalamadım yani. Pcos görüntüsü var ultrasonda ama tahliller normal. Sebepsiz teşhis kondu
Nerden yazıyorsunuzHadi inşallah çok az kalmış![]()
Allah allahYaklaşık 2 senedir gebelik olmadı. Hiç gebe kalamadım yani. Pcos görüntüsü var ultrasonda ama tahliller normal. Sebepsiz teşhis kondu
Çanakkale benim ee bende üniversite de tedavi görüyorum bana yumurtlamıyorsun dediler devlette araştırmaya başladım sonraBen kocaelideyim. Üniversitede tedavi görüyorum Şuan. Siz hangi şehir ve sebep ne aşılama için
Hayırlısı olsun inşallah güzel olursüreçBen kocaelideyim. Üniversitede tedavi görüyorum Şuan. Siz hangi şehir ve sebep ne aşılama için
Hadi hayırlı olsun canımEvet bugundu sabah 11 de oldum. İyiyim biraz kasıklarımda ağrı var sadece yarına normale dönerim diye düşünüyorum![]()
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayımYaklaşık 2 senedir gebelik olmadı. Hiç gebe kalamadım yani. Pcos görüntüsü var ultrasonda ama tahliller normal. Sebepsiz teşhis kondu
5+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhabalar bende sizinle aynı durumdayımaşılamanız tuttumu son durum nedir bende aşılama olucam bu ay merak ettim
![]()
Aa çok sevindim bana umut oldunuz5+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah