• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu/Femara/Klomen kullanarak aşılama

Merhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Ben bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti ilk olduğu için bu sefer kendiniz deneyin olmazsa sonraki ay aşılama yapalım dediler 3 yumurta olduğu için yapılmamış olabilir bata 8 gün kaldı beklemedeyim

Ben bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti ilk olduğu için bu sefer kendiniz deneyin olmazsa sonraki ay aşılama yapalım dediler 3 yumurta olduğu için yapılmamış olabilir bata 8 gün kaldı beklemedeyim
İnşallah hamilesinizdir🙏🏼 eğer olumsuz olursa yine femarayla mı aşılama deneyeceksiniz

Merhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Canım ben klomen kullandım bu ay. 1şubat pik günümdü.ayın 10nunda mide bulantısı ile hastahanede gittim gastrit oluştu galiba bilmiyorum betaya da baktılar negtifti.13 şubtta kd doktorum 1 adet yumurtan çtlamış gebe olabilirsin dedi.çok şaşırdım. O gün innovita gebelik testi yaptım n3gatifti.bugün de bebetime hızlı gebelik testi yaptım negatifti.17 şubatta adet olacağım tarih.gögğs ucumda acı var bazen ama adet olacakmışım gibi histe.klomenden sonra yumurtlıklarıma ağırlık bğlmışım gibiydi testle çatlamayı gördüm.sonra o ağrılar gitti

Canım ben klomen kullandım bu ay. 1şubat pik günümdü.ayın 10nunda mide bulantısı ile hastahanede gittim gastrit oluştu galiba bilmiyorum betaya da baktılar negtifti.13 şubtta kd doktorum 1 adet yumurtan çtlamış gebe olabilirsin dedi.çok şaşırdım. O gün innovita gebelik testi yaptım n3gatifti.bugün de bebetime hızlı gebelik testi yaptım negatifti.17 şubatta adet olacağım tarih.gögğs ucumda acı var bazen ama adet olacakmışım gibi histe.klomenden sonra yumurtlıklarıma ağırlık bğlmışım gibiydi testle çatlamayı gördüm.sonra o ağrılar gitti
Bende daha önce klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum o hisler bende de hep oluyordu. İnşallah sizin pozitifle sonuçlanır🙏🏼 aşılama mı olmuştunuz

Evet doktor öyle söyledi femara büyüttü zaten yumurtaları böyle devam ederiz
Anladım benim de doktorum femara ya da letu vermek istiyor aşılama sürecinde ama burda hep gonal f iğneyle aşılama yaptırmışlar o yüzden kafamda soru oluştu acaba gonal fle daha mı iyi diye

Anladım benim de doktorum femara ya da letu vermek istiyor aşılama sürecinde ama burda hep gonal f iğneyle aşılama yaptırmışlar o yüzden kafamda soru oluştu acaba gonal fle daha mı iyi diye
Merhaba gönül f iğneyi yumurtası zor büyüyene veriliyor ilk ilaçla deneniyor ve olmazsa gönül f veriliyor PCOS musun

Pcos var evet ama hormonlarım ve adetlerim düzenli ultrasonda pcos görüntüsü var
Bende de aynı durum ve abartı kilom da yok ama pcos görüntüsü var
Biz aşılama başlayacağız bana letu başladı doktor bu ay yumurtam normalde klomenle büyüyordu letuyu denedi Salı gideceğim seninle gelişmeyi paylaşırım

Bende de aynı durum ve abartı kilom da yok ama pcos görüntüsü var
Biz aşılama başlayacağız bana letu başladı doktor bu ay yumurtam normalde klomenle büyüyordu letuyu denedi Salı gideceğim seninle gelişmeyi paylaşırım
Aynı durumdayız gerçekten benim de kilom yok doktora sorduğumda kilon olsa kilo ver derdim ama kilon yok aynı yaşantına devam edebilirsin demişti. Bende daha önce 3 kez klomen denedim yumurtalarım büyüdü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum doğal ilişki şekilde denedik ama negatif oldu hep. Gelişmeleri benimle paylaşmana çok sevinirim gerçekten aynı durumdaymışız inşallah olumlu sonuçlanır🙏🏼

Back