- 10 Haziran 2024
- 175
- 51
- 13
- Konu Sahibi maaaaviiii
Merhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti ilk olduğu için bu sefer kendiniz deneyin olmazsa sonraki ay aşılama yapalım dediler 3 yumurta olduğu için yapılmamış olabilir bata 8 gün kaldı beklemedeyimMerhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
İnşallah hamilesinizdirBen bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti ilk olduğu için bu sefer kendiniz deneyin olmazsa sonraki ay aşılama yapalım dediler 3 yumurta olduğu için yapılmamış olabilir bata 8 gün kaldı beklemedeyim
Canım ben klomen kullandım bu ay. 1şubat pik günümdü.ayın 10nunda mide bulantısı ile hastahanede gittim gastrit oluştu galiba bilmiyorum betaya da baktılar negtifti.13 şubtta kd doktorum 1 adet yumurtan çtlamış gebe olabilirsin dedi.çok şaşırdım. O gün innovita gebelik testi yaptım n3gatifti.bugün de bebetime hızlı gebelik testi yaptım negatifti.17 şubatta adet olacağım tarih.gögğs ucumda acı var bazen ama adet olacakmışım gibi histe.klomenden sonra yumurtlıklarıma ağırlık bğlmışım gibiydi testle çatlamayı gördüm.sonra o ağrılar gittiMerhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Bende daha önce klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum o hisler bende de hep oluyordu. İnşallah sizin pozitifle sonuçlanırCanım ben klomen kullandım bu ay. 1şubat pik günümdü.ayın 10nunda mide bulantısı ile hastahanede gittim gastrit oluştu galiba bilmiyorum betaya da baktılar negtifti.13 şubtta kd doktorum 1 adet yumurtan çtlamış gebe olabilirsin dedi.çok şaşırdım. O gün innovita gebelik testi yaptım n3gatifti.bugün de bebetime hızlı gebelik testi yaptım negatifti.17 şubatta adet olacağım tarih.gögğs ucumda acı var bazen ama adet olacakmışım gibi histe.klomenden sonra yumurtlıklarıma ağırlık bğlmışım gibiydi testle çatlamayı gördüm.sonra o ağrılar gitti
Yeniden aşılama denediniz mi sonrasındaKasım ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım aşılama yapıldı devlette ama tutmadı
Yok sadece ilaç ilk 3 ayBende daha önce klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum o hisler bende de hep oluyordu. İnşallah sizin pozitifle sonuçlanıraşılama mı olmuştunuz
Evet iki gün önce ikinci aşılamamı oldum gonalf le bu seferYeniden aşılama denediniz mi sonrasında
Evet doktor öyle söyledi femara büyüttü zaten yumurtaları böyle devam ederizİnşallah hamilesinizdireğer olumsuz olursa yine femarayla mı aşılama deneyeceksiniz
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahEvet iki gün önce ikinci aşılamamı oldum gonalf le bu sefer
Anladım benim de doktorum femara ya da letu vermek istiyor aşılama sürecinde ama burda hep gonal f iğneyle aşılama yaptırmışlar o yüzden kafamda soru oluştu acaba gonal fle daha mı iyi diyeEvet doktor öyle söyledi femara büyüttü zaten yumurtaları böyle devam ederiz
Pcos da femara veya letu daha etkili diye biliyorumAnladım benim de doktorum femara ya da letu vermek istiyor aşılama sürecinde ama burda hep gonal f iğneyle aşılama yaptırmışlar o yüzden kafamda soru oluştu acaba gonal fle daha mı iyi diye
İnşallah öyledir güzel haberler alırızPcos da femara veya letu daha etkili diye biliyorum
Merhaba gönül f iğneyi yumurtası zor büyüyene veriliyor ilk ilaçla deneniyor ve olmazsa gönül f veriliyor PCOS musunAnladım benim de doktorum femara ya da letu vermek istiyor aşılama sürecinde ama burda hep gonal f iğneyle aşılama yaptırmışlar o yüzden kafamda soru oluştu acaba gonal fle daha mı iyi diye
Pcos var evet ama hormonlarım ve adetlerim düzenli ultrasonda pcos görüntüsü varMerhaba gönül f iğneyi yumurtası zor büyüyene veriliyor ilk ilaçla deneniyor ve olmazsa gönül f veriliyor PCOS musun
Bende de aynı durum ve abartı kilom da yok ama pcos görüntüsü varPcos var evet ama hormonlarım ve adetlerim düzenli ultrasonda pcos görüntüsü var
Aynı durumdayız gerçekten benim de kilom yok doktora sorduğumda kilon olsa kilo ver derdim ama kilon yok aynı yaşantına devam edebilirsin demişti. Bende daha önce 3 kez klomen denedim yumurtalarım büyüdü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum doğal ilişki şekilde denedik ama negatif oldu hep. Gelişmeleri benimle paylaşmana çok sevinirim gerçekten aynı durumdaymışız inşallah olumlu sonuçlanırBende de aynı durum ve abartı kilom da yok ama pcos görüntüsü var
Biz aşılama başlayacağız bana letu başladı doktor bu ay yumurtam normalde klomenle büyüyordu letuyu denedi Salı gideceğim seninle gelişmeyi paylaşırım