Canım durumlar nasılBende bel ağrısı kasık ağrısı var sanki birazdan adet olucak gibi iğnenin etkisi sanırım bazılarında böyle oluyormuş bazılarında hiç belirti vermiyormuş hayırlısı artık sen çatlama iğnesi mi oldun Allahım mucize olsa bu ay hepimiz kim istiyorsa gebelık haberlerimizi yazsak buraya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Letu 2.5 mg kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
- Konu Sahibi Emine0156
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 30
İnşallah olmuştur ben aşılama yaptırdım o olmadı tüp bebek bile %100 garanti değil sıkmayın canınızı nasip hersey zamanı şimdiyse olmuşturBiz o günleri değerlendiremedik işte 8,10ve 17. Gün oldu birlikteliğimiz. Ben belki bir ihtimal diye umut ediyorum işte
- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 30
Canım benim tutmadı aşılama maalesef adet oldum ama hayatımda yaşadığım en berbat adet diyebilirim ağrıdan kıvranıyrm yürüme yürüyemiyorum doktora geldim hemen bendeCanım durumlar nasıl
HaklısınızAllah isteyen herkese nasip etsinİnşallah olmuştur ben aşılama yaptırdım o olmadı tüp bebek bile %100 garanti değil sıkmayın canınızı nasip hersey zamanı şimdiyse olmuştur
- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 30
Öyle tabi nasip kısmet zamanı var demek ki üzülme dicem elde olan bir sey değil ama olmamasının en büyük olasılığı stres doktorlarda söylüyor stres yaparsan olmaz akışına bırakcaksınHaklısınızAllah isteyen herkese nasip etsin
Stres yapmıyorum da çok kuruntu yapıyorum galiba kaşık ağrılarım bacak ve bel ağrılarım mide bulantım psikolojik galiba kendi kendime yapıyorum.Öyle tabi nasip kısmet zamanı var demek ki üzülme dicem elde olan bir sey değil ama olmamasının en büyük olasılığı stres doktorlarda söylüyor stres yaparsan olmaz akışına bırakcaksın
- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 30
Psikolojik olabilir ben aşılama sonrası bi doğurmadım nasıl kurduysam kafamda bütün belirtileri yaşadım. İnşallah senin güzel haberlerini alırızStres yapmıyorum da çok kuruntu yapıyorum galiba kaşık ağrılarım bacak ve bel ağrılarım mide bulantım psikolojik galiba kendi kendime yapıyorum.
Umarım hepimiz alırız o güzel haberiPsikolojik olabilir ben aşılama sonrası bi doğurmadım nasıl kurduysam kafamda bütün belirtileri yaşadım. İnşallah senin güzel haberlerini alırız
- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 30
İnşallah canım benim inşallah Allah dualarımızı kabul etsinUmarım hepimiz alırız o güzel haberi
- 30 Ekim 2024
- 2
- 0
- 1
- 24
Merhaba bende kullanıyorum şuan üçüncü günü oluyo bugün ve doktorum bana ilaç bittikten beş gün sonra gel dedi yani beş gün ilaç araya da beş gün gircek toplam 10 gün oluyo neden okadar dedi bilginiz varmı acaba varsa yardımcı olursanız sevinirimLetu ile 2. Hamilelik
Letu Polikistik Over Sendromu olan hastaların umududur.İlk çocuğumu 2016 senesinde kucağıma aldım.Emsey Hastanesi'nde Dr.Nesrin Baştuğ'un tavsiyesiyle sabah - akşam 2 Adet kullandık ve 22 mm yumurta oluştu ve çatlatma ihtiyacı olmadan gebelik oluştu.2023 yılında 2. çocuk isteğimizde ise Düzce Üniversitesindeki doktorumuza tedavi geçmişimizi anlattık o da tekrar letu yazdı ancak etkili olmadı çünkü sabah-akşam 1 adet kullanmıştık.Sonrasında yine 2'ye çıkardık 5 gün kullandık,çatlatma iğnesi ovitrelleyi de aynı anda iki tane yaptık.Zamanı gelince test yaptık ve müjdeli haberi aldık.Şimdi 10+5'deyiz.Rabbimiz herkese hayırlı evlatlar nasib etsin....