• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu 2.5 mg kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Bende bel ağrısı kasık ağrısı var sanki birazdan adet olucak gibi iğnenin etkisi sanırım bazılarında böyle oluyormuş bazılarında hiç belirti vermiyormuş hayırlısı artık 🥹 sen çatlama iğnesi mi oldun 😊 Allahım mucize olsa bu ay hepimiz kim istiyorsa gebelık haberlerimizi yazsak buraya
Canım durumlar nasıl

Biz o günleri değerlendiremedik işte 8,10ve 17. Gün oldu birlikteliğimiz. Ben belki bir ihtimal diye umut ediyorum işte
İnşallah olmuştur ben aşılama yaptırdım o olmadı tüp bebek bile %100 garanti değil sıkmayın canınızı nasip hersey zamanı şimdiyse olmuştur ☺️

Haklısınız🙂Allah isteyen herkese nasip etsin
Öyle tabi nasip kısmet zamanı var demek ki üzülme dicem elde olan bir sey değil ama olmamasının en büyük olasılığı stres doktorlarda söylüyor stres yaparsan olmaz akışına bırakcaksın

Öyle tabi nasip kısmet zamanı var demek ki üzülme dicem elde olan bir sey değil ama olmamasının en büyük olasılığı stres doktorlarda söylüyor stres yaparsan olmaz akışına bırakcaksın
Stres yapmıyorum da çok kuruntu yapıyorum galiba kaşık ağrılarım bacak ve bel ağrılarım mide bulantım psikolojik galiba kendi kendime yapıyorum.

Stres yapmıyorum da çok kuruntu yapıyorum galiba kaşık ağrılarım bacak ve bel ağrılarım mide bulantım psikolojik galiba kendi kendime yapıyorum.
Psikolojik olabilir ben aşılama sonrası bi doğurmadım nasıl kurduysam kafamda bütün belirtileri yaşadım. İnşallah senin güzel haberlerini alırız

Letu ile 2. Hamilelik
Letu Polikistik Over Sendromu olan hastaların umududur.İlk çocuğumu 2016 senesinde kucağıma aldım.Emsey Hastanesi'nde Dr.Nesrin Baştuğ'un tavsiyesiyle sabah - akşam 2 Adet kullandık ve 22 mm yumurta oluştu ve çatlatma ihtiyacı olmadan gebelik oluştu.2023 yılında 2. çocuk isteğimizde ise Düzce Üniversitesindeki doktorumuza tedavi geçmişimizi anlattık o da tekrar letu yazdı ancak etkili olmadı çünkü sabah-akşam 1 adet kullanmıştık.Sonrasında yine 2'ye çıkardık 5 gün kullandık,çatlatma iğnesi ovitrelleyi de aynı anda iki tane yaptık.Zamanı gelince test yaptık ve müjdeli haberi aldık.Şimdi 10+5'deyiz.Rabbimiz herkese hayırlı evlatlar nasib etsin....
Merhaba bende kullanıyorum şuan üçüncü günü oluyo bugün ve doktorum bana ilaç bittikten beş gün sonra gel dedi yani beş gün ilaç araya da beş gün gircek toplam 10 gün oluyo neden okadar dedi bilginiz varmı acaba varsa yardımcı olursanız sevinirim

Back