- 15 Haziran 2020
- 16
- 4
- 1
- 28
inşallah canım ya bende zten sorun varda inşallah eşimde de sorun olmazİnşallah istediğiniz gibi olur. İsteyen herkese nasip etsin .. gerçekten yorucu ve üzücü bir süre oluyormus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ya bende zten sorun varda inşallah eşimde de sorun olmazİnşallah istediğiniz gibi olur. İsteyen herkese nasip etsin .. gerçekten yorucu ve üzücü bir süre oluyormus.
Evet varPolikistik var mi sizde de
canım hiç korkma çevrem de pokistik over olupta hamile kalanı çok duydumBirde benim eşimde varikosel
Evet var
canım sende gelişmeleri yazarsan çok sevinirm aynı şeyleri yaşıyoruzBen geçen ay kullandım. Ben de polikistik var. Adetin 4. Günü sabah akşam kullanmıştım. Olmadı bu ay tekrar başladım femaraya
Ben şuan hamileyim canım inşallah darısı isteyenlere Rabbim tez vakitte nasip etsincanım hiç korkma çevrem de pokistik over olupta hamile kalanı çok duydum
Ay aşkım gözün Aydın ya kendi çocuğum olmuş kadar sevindimBen şuan hamileyim canım inşallah darısı isteyenlere Rabbim tez vakitte nasip etsin
teşekkür ederim cnım benim inşallahRabbim biz hamilelere evlatlarını kucağına almayı nasip etsin sizlere de en kisa zamanda hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba erken doğum sebebiniz nedir benim de 27 haftalık erken doğumum varGeçen yıl da hsg cektirip klomenle 2 aşılama yapılmıştı 2 aşılama da tutmadı 1 ay ara veriyim dedim o ay hamile kaldım bebeğimi 23 haftada erken doğum yaptım kaybettim bu senede femara kullandim şuan 9 haftalık hamileyim Rabbim hamile kalmak isteyen ve hamile olan herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Birden suyum geldi hastaneye yatırıldım enfeksiyon yükselince doğumu başlatmak zorunda kaldılar şuan ki hamileliğimde dün sonlandırıldı maalesef bebeğin kalbi durmuşMerhaba erken doğum sebebiniz nedir benim de 27 haftalık erken doğumum var
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ilk kayıp kanda enfeksiyon mu acaba bu hamilelikte neden kalbi durdu genetik test yaptırmışmıydınız yada pıhtılaşmaBirden suyum geldi hastaneye yatırıldım enfeksiyon yükselince doğumu başlatmak zorunda kaldılar şuan ki hamileliğimde dün sonlandırıldı maalesef bebeğin kalbi durmuş