Sanırım ilk aşılama diye de olabilir. Belki tahlil sonuçlarına gore de gerek duymamış olabilir. Bilmiyorum bende hayirlisi olsun bakalim olacağı varsa zaten ilaç milac bahane. Allahim inşallah bu ay hepimize nasip ederGerek görmedi o zaman bilemedim ki
Amin inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumSanırım ilk aşılama diye de olabilir. Belki tahlil sonuçlarına gore de gerek duymamış olabilir. Bilmiyorum bende hayirlisi olsun bakalim olacağı varsa zaten ilaç milac bahane. Allahim inşallah bu ay hepimize nasip eder
yaaa aynı durumdayız bende hem cesaret edemiyorum, korkuyorumda. bugün toplu iğne ucu kadar akıntı geldi beyaz korkmaya başladım. sizin nasıl akıntınız var mıKızlar merhaba test yapan falan var mı? Ben cesaret edemiyorum, belirtim de yok. Adet gunume 5 gun kaldi.
Bende olmadi bilmiyorum ama kasik ağrısı olur demişlerdi. Normal olabilir. Endişe etme bencemerhabalar aşılama yaptıran arkadaşlar:) ben de ayın 12sinde yaptırdım bugün çok öok az bi akıntı geldi peçeteye beyaz renkte ve kasıklarım ağrıyo. böyle olan var mı endişelenmelimiyim korkuyorumda. sizce neden olmuştur. adet için olmasınn istiyorum
Akıntı bende de var, ama sanki hep akintim olurdu beyaz sümüksü ona benziyor.yaaa aynı durumdayız bende hem cesaret edemiyorum, korkuyorumda. bugün toplu iğne ucu kadar akıntı geldi beyaz korkmaya başladım. sizin nasıl akıntınız var mı
adet zamanları bneimde oluyo ama şimdi aşılama olduğu için acaba mı sorusu oluyo endişe ediyorum. hayırlı sonuçlar alıırızz aminnAkıntı bende de var, ama sanki hep akintim olurdu beyaz sümüksü ona benziyor.o yüzden güvenmiyorum akıntıya
Inşallah hayirli ve güzel sonuçlar alırız. Bende dua ediyorum herkes icinadet zamanları bneimde oluyo ama şimdi aşılama olduğu için acaba mı sorusu oluyo endişe ediyorum. hayırlı sonuçlar alıırızz aminn
Sonucun ne oldu canım banada doktor aşılama sonrası hiç bir ilaç vermediInşallah hayirli ve güzel sonuçlar alırız. Bende dua ediyorum herkes icin