1senedir cnm benim aşılama klomen hepsi uygulandı ancak hagyi yeni cektirdim ve sol tüplerin kapali olduğunu o yüzden olmadığını ogrendimNe zamandan beri istiyorsun çocuk canim
Bana niye klomen vermedi acaba ya letrol verdi burda bakıyorum çoğu insan klomen yada femara kullanmış letrol kullanan hiç yok neredeyse1senedir cnm benim aşılama klomen hepsi uygulandı ancak hagyi yeni cektirdim ve sol tüplerin kapali olduğunu o yüzden olmadığını ogrendim
Letrol u duydum ancak genelde hep klomen veriliyorBana niye klomen vermedi acaba ya letrol verdi burda bakıyorum çoğu insan klomen yada femara kullanmış letrol kullanan hiç yok neredeyse
Neye göre acabaLetrol u duydum ancak genelde hep klomen veriliyor
Sanırım yumurtaliklarin büyüklüklerine göre benimkiler baya küçük meselaNeye göre acaba
Senin ne kadardı benim söylemedi doktor ne kadar olduğunu yaSanırım yumurtaliklarin büyüklüklerine göre benimkiler baya küçük mesela
İki tarafta damı yok acaba tek doktorla sakın takılıp kalmaBen dün gittim hastaneye doktor yumurta olmadığını soledi pazartesi bida gel bakalım dedi
Bende de pco var ve letu kullanıyorum. Pazartesi kontrole gideceğim . Bendede sizin dediginz gibi hala leke geliyor çok az. Sanırım ilaçtan heralde. Siz ne yaptınız gebelik oldu mu acaba ?Mrb arkadaslar doktorum yumurtaliklar için letrol verdi dün basladim sadece 5 kere iç günde bir defa dedi haftaya Perşembe de kontrole çağırdı adetimin 5.gunu ama hala geliyor anlamadım gitti acaba ilactan dolayi mi bide letrol kullanıp daha sonra hamile kalan oldumu aranızda acaba ? ben ilk defa kullanıyorum bide doktor ilişki olmasın dedi ama bana biraz saçma geldi neden ilişki yasak ? İlişkiye girmeli miyim yoksa girmemeliyim ? Ya yumurtlama olursa kacirirsam diye korkuyorum pko olduğu için ne zaman yumurtlama olacağı belli değilmiş yardimci olur musunuz
Hamilelik olmadı geçen ay bir sonraki adetimde bayrama denk geldi gidemedim kontrole bende tekrar kutu içtim sonra özele gttm çatlatma iğnesi verdi 1 hafta oluyor vurunali beklemedeyim haftaya belli olur hamile miyim degil miyimBende de pco var ve letu kullanıyorum. Pazartesi kontrole gideceğim . Bendede sizin dediginz gibi hala leke geliyor çok az. Sanırım ilaçtan heralde. Siz ne yaptınız gebelik oldu mu acaba ?
Anladım. İnşallah hayırlısı ve kolaylıkla olur diyelim.Hamilelik olmadı geçen ay bir sonraki adetimde bayrama denk geldi gidemedim kontrole bende tekrar kutu içtim sonra özele gttm çatlatma iğnesi verdi 1 hafta oluyor vurunali beklemedeyim haftaya belli olur hamile miyim degil miyim