- 2 Ekim 2024
- 51
- 5
- 26
- Konu Sahibi anneolmakisteyenbirii
İyi akşamlar . Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve letu isimli bu yumurta büyütme ilacını yazdı doktor . Pcosum var . Bu ilaç hakkında bilgisi olan daha önce kullanan var mı aranızda acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yumurta büyütme hapı işte ilk kez tedaviye başlamışsanız bunu deneyecektir doktor büyümezse başka iğne yada ilaç ekler zaten doktorunuza güvenin sonu hayırla sonuçlansın inşallahİyi akşamlar . Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve letu isimli bu yumurta büyütme ilacını yazdı doktor . Pcosum var . Bu ilaç hakkında bilgisi olan daha önce kullanan var mı aranızda acaba??
İnsAllah tesekkurlerNormal yumurta büyütme hapı işte ilk kez tedaviye başlamışsanız bunu deneyecektir doktor büyümezse başka iğne yada ilaç ekler zaten doktorunuza güvenin sonu hayırla sonuçlansın inşallah
Merhabalar ben de sizinle aynı ilaca başladım, hem de aynı gün :) yalnız eczanede letu olmadığı için letrol kullanmaya başladım aynıymış içerikleri. Hangi gün kontrole gideceksiniz bana 1 hafta 10 gün sonra dedi doktor.İyi akşamlar . Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve letu isimli bu yumurta büyütme ilacını yazdı doktor . Pcosum var . Bu ilaç hakkında bilgisi olan daha önce kullanan var mı aranızda acaba??
Yaa , hayırlı olsunn. İnşAllah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız . Ben ilaca çarşamba günü başladım 1 hafta sonra kontrol dedi bana .Merhabalar ben de sizinle aynı ilaca başladım, hem de aynı gün :) yalnız eczanede letu olmadığı için letrol kullanmaya başladım aynıymış içerikleri. Hangi gün kontrole gideceksiniz bana 1 hafta 10 gün sonra dedi doktor.
Sonuç ne oldu peki ?ben letu değil de femara kullandım. yumurta büyütüyor işte. bende hiçbir yan etki vs göstermedi. sadece ilacın 7.günü falan kadıklarımda batma hissettim ama o da yumurtalar büyüdüğü için normalmis doktorum öyle söylemisti
5 tane güzel yumurtam büyüdü ama döllenme olmadı malesef (esimde de sperm sorunu vardı) ama sonraki ay kendiliğinden oluştu gebelik. au an 6 aylık hamileyim ama gebelik olmasa aynı tedaviye devam edecektim benim yumurtalıklarımı çok güzel uyarmıştıSonuç ne oldu peki ?
Yaa cok sevindim . Allah hayırla kucagına almayı nasip etsin:)5 tane güzel yumurtam büyüdü ama döllenme olmadı malesef (esimde de sperm sorunu vardı) ama sonraki ay kendiliğinden oluştu gebelik. au an 6 aylık hamileyim ama gebelik olmasa aynı tedaviye devam edecektim benim yumurtalıklarımı çok güzel uyarmıştı
amin size nasip etsin en yakın zamanda insallahYaa cok sevindim . Allah hayırla kucagına almayı nasip etsin:)
İnşAllah tüm bekleyenleredeamin size nasip etsin en yakın zamanda insallah
Evet ben de Çarşamba başladım, Cuma günü gideceğim ben de. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Şu an için herhangi bir yan etki görmedim ben bakalım gittiğimizde ne sonuç alacağız :) geçen hafta rahim filmi çekildi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.benim tek tüpüm alındı, daha önce dış gebelik geçirdim. O yüzden başladık ilaca da. Bakalım hayırlısı inşallahYaa , hayırlı olsunn. İnşAllah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız . Ben ilaca çarşamba günü başladım 1 hafta sonra kontrol dedi bana .
İnşAllah , yaa beraber başlamışız. Ben biraz bel agrısı yaşıyorum normalmiş ama yumurta buyudugu icin . İnşAllah ikimizde olumlu sonuç alırız . Ben hsg çektirmedim daha direkt ilaca başladık.Evet ben de Çarşamba başladım, Cuma günü gideceğim ben de. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Şu an için herhangi bir yan etki görmedim ben bakalım gittiğimizde ne sonuç alacağız :) geçen hafta rahim filmi çekildi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.benim tek tüpüm alındı, daha önce dış gebelik geçirdim. O yüzden başladık ilaca da. Bakalım hayırlısı inşallah
İnşallah biz 2 senedir korunmayıp istediğimiz için hem de daha önceki süreçten dolayı rahim filmi çekildi. Yine haberleşelim sonuçlarla ilgiliİnşAllah , yaa beraber başlamışız. Ben biraz bel agrısı yaşıyorum normalmiş ama yumurta buyudugu icin . İnşAllah ikimizde olumlu sonuç alırız . Ben hsg çektirmedim daha direkt ilaca başladık.
Bizde 3 yıldır istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı . Aynen benim ilacım bugün bitiyor . 2 gün yok çarşamba kontrol . Haberleselim insAllahİnşallah biz 2 senedir korunmayıp istediğimiz için hem de daha önceki süreçten dolayı rahim filmi çekildi. Yine haberleşelim sonuçlarla ilgili
Merhaba ben bugün kontrole gittim . Sağ over güzel uyarılmîş dedi doktor . 14 olmuş . Cuma sabahtan gel catlatma ignesi yapicaz dedi .Merhabalar ben de sizinle aynı ilaca başladım, hem de aynı gün :) yalnız eczanede letu olmadığı için letrol kullanmaya başladım aynıymış içerikleri. Hangi gün kontrole gideceksiniz bana 1 hafta 10 gün sonra dedi doktor.
Ayy hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır. İğneyi aynı gün yapmıyorlar mı acaba? Bende de iki gündür hafif kasık ağrısı var sağ tarafımda bugün biraz bel ağrısı var bir hafta olcak bugün ilaca başlayalı. İlaçtan diye düşünüyorumMerhaba ben bugün kontrole gittim . Sağ over güzel uyarılmîş dedi doktor . 14 olmuş . Cuma sabahtan gel catlatma ignesi yapicaz dedi .
Yok igneyi cuma yumurtan biraz daha büyüsün dedi. Kasık ve bel agrımı sordum cok normal olması daha iyi ilaca yanıt aldıgımızı gösterir dedi. Benimki çok ama sag taraf acayip agriyor . Belim de tutulmuş gibi agrıyor Allah ım cabamızı boşa çıkarmasın.Ayy hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır. İğneyi aynı gün yapmıyorlar mı acaba? Bende de iki gündür hafif kasık ağrısı var sağ tarafımda bugün biraz bel ağrısı var bir hafta olcak bugün ilaca başlayalı. İlaçtan diye düşünüyorum
Aminn inşallahh. Sevindim o zaman ağrının olması olumluysa.Yok igneyi cuma yumurtan biraz daha büyüsün dedi. Kasık ve bel agrımı sordum cok normal olması daha iyi ilaca yanıt aldıgımızı gösterir dedi. Benimki çok ama sag taraf acayip agriyor . Belim de tutulmuş gibi agrıyor Allah ım cabamızı boşa çıkarmasın.