Letdown (kapalı)rinoplasti sonrası şişlikler (resimli) yardım !!!

Burnunu çok beğendim, gerçekten endişelenmeni gerektiren bir durum yok. Ben de doğal bir burun istemiştim aslında ama bu sefer de kimse farketmiyor. Benim burnumun da son hali böyle.
Ne zaman ameliyat oldunuz benim de bu şekilde kalkık hatta daha fazla fakat ben istemeden yaptı Dr hafif dedim çok kaldırmış.iner mi biraz

Ne zaman ameliyat oldunuz benim de bu şekilde kalkık hatta daha fazla fakat ben istemeden yaptı Dr hafif dedim çok kaldırmış.iner mi biraz
Benim yaklaşık 40 gün oldu. İniyor az da olsa, doktorum inme payını hesaplayarak biraz daha kalkık yapıyorum falan demişti hatta. Kalkıklığından çok memnunum, inşallah daha fazla inmez.

Resim nerede

R

Merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği araştırıyorum herhangi bir nefes sorunum yok, Letdown kapalı ameliyat olup nefes darlığı olan var mı? Letdown tavsiye eder misiniz?

Burnunuzun fotoğrafını göremedim fotoğraflı diyorsunuz ama göremedim merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…