• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letdown (kapalı)rinoplasti sonrası şişlikler (resimli) yardım !!!

Daha çok erken tam anlamıyla bir görünüm kazanması için. Zorunlu olarak kapalı bir şekilde bende iki operasyon geçirdim. Oturması ve alışmak zaman alıyor.
Ama bence bu haliyle müthiş kusursuz görünüyor.

Daha çok erken tam anlamıyla bir görünüm kazanması için. Zorunlu olarak kapalı bir şekilde bende iki operasyon geçirdim. Oturması ve alışmak zaman alıyor.
Ama bence bu haliyle müthiş kusursuz görünüyor.
Geçmiş olsun siz neden oldunuz iki tane ameliyat problemmi çıktı :(

Geçmiş olsun siz neden oldunuz iki tane ameliyat problemmi çıktı :KK43:
Bir kavga sırasında burnum kırıldı ve maalesef acil serviste ilk müdahale yanlış yapılmış, düzeltmeden yanlış bir şekilde alçıya alınmış. Bildiğin burnum yamuktu, 2 operasyon daha geçirmek zorunda kaldım. Oturması ve alışması zaman alıyor maalesef. Ama bence bu haliyle çok güzel zaten.

Bir kavga sırasında burnum kırıldı ve maalesef acil serviste ilk müdahale yanlış yapılmış, düzeltmeden yanlış bir şekilde alçıya alınmış. Bildiğin burnum yamuktu, 2 operasyon daha geçirmek zorunda kaldım. Oturması ve alışması zaman alıyor maalesef. Ama bence bu haliyle çok güzel zaten.
Teşşekür ederim sizede çok geçmiş olsun

bugün ateller çıkalı 2.gün ameliyat olalı 12 gün oldu burnumu ilk görünce agladım cok kavisli ve burun arası çok şiş duruyor sanki burnum maket,kalıp gibi duruyor emanet sanki :/ ve kendi burnumda çok bozuk değildi kimisi ucundaki kalkıklıktan bile yapılı gibi diyordu benim asimetri ufak bir kemerim vardı birazda büyüktü ama ucu kalkıktı... bu nezaman geçer sizinde böylemiydi nasıl olmuş sizce burnum ne Zaman geçer daha doğal bir görünüm alır zamanla ucundaki şiş inince biraz daha kavissiz gözükürmü şuan böyleyse daha güzel olurmu ailem cok beğendi cunki ama ben alışamadım cok yapılı duruyor şiş yani hatları belli değil pek kalıp gibi
Kaplı burun ameliyatı sonrası süreci yazar mısınız zahmet olmazsa

Kaplı burun ameliyatı sonrası süreci yazar mısınız zahmet olmazsa
Valla açıkcası hiç agrım sızım olmadı tek sorun ağız acık uyumak zorladı beni onun dısında Suan 15.günümdeyim tek korkum benim burun yanlarımda Doğuştan Gamze mi denir çizgi vardı mandal burun varya onun bi tık altı doktor orayı düzelticegini söyledi ama sanki aynı gibi cunki nefes alırken içeri cöküyorlardı o çizgiler hala belli burun deliklerime baktım bir keside göremedim acaba yapmadımı diye endiseliyim sizce beklemelimiyim sizin 1.5 ay olmustu drgilmi ameliyat olalı sizce bu görüntü geçermi sisler inince

İki ay oldu benim. Ama minimal değişiklikler oluyor araştırdığım kadarıyla. Yani insan ameliyattan 15 gün sonra memnunsa görüntüsünden sonra da oluyor. Memnun değilse aylar geçse de memnun olmuyor, benim gözlemlediğim bu

Neden?
6 ay önce oldum ameliyat doktorum kapalı teknikle atelsiz ve tamponsuz yaptı sonrasında hiçbir sorun yaşamadım ama ödemlerim indikçe durun sırtımda çıkıntı ortaya çıktı 10 gün önce törpüleme yaptı çıkıntı çok az kaldı ama bu seferde durun sırtım aşırı geniş ve dümdüz oldu hiç kavis yok o yüzden hayal kırıklığına uğradım 😕

Arkadaşlar burnumdan karşından bakıldığı görüntüsünden memnunum yandanda ama ucu biraz sivri geliyor özellikle alttan bu sivrilik ne zaman geçer burnumdan kavis yok düz şekilde geliyor ama alttan yandan bakıldığında kavisli sivri gibi duruyor bu ne zaman geçer 2.aya giricem 7.haftam kapalı teknik oldum ameliyatı :/

Eklentiler

• 7CCF501E-C7C8-4186-9EED-B998370BF770.jpeg
    7CCF501E-C7C8-4186-9EED-B998370BF770.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 286
Sivriliğin geçeceğini sanmıyorum. Hatta ödemler indikçe daha da inceliyor hatlar. Ama neden geçmesini istiyorsunuz ki? Çok güzel görünüyor. Hatta insanlar özellikle bu görüntüyü istiyor. 🤔

Sivriliğin geçeceğini sanmıyorum. Hatta ödemler indikçe daha da inceliyor hatlar. Ama neden geçmesini istiyorsunuz ki? Çok güzel görünüyor. Hatta insanlar özellikle bu görüntüyü istiyor. 🤔
Bana göre biraz yapay bir görüntü o yüzden doğal gözükmüyor bana göre. Siz rinoplasti oldunuzmu

Evet benim de 40 gün oldu. Ben de fazla doğal durmasından şikayetçiyim. 😂 Yapay durmuyor ayrıca burnunuz, kafaya takmayın.
Bence sanslısınız ben insinde doğal bir görüntü olsun diye bekleyişteyim asıl değişim 2.ay -6ay içinde oluyormus birde orta kalınlıkta bir derim varmış bakalım masaja da basladım 2 haftadır gün geçtikçe değişiyor bakalım ilk haftalar sivriydi şimdi o sivrilik gitti bi uçta kaldı oda gider diye düşüyorum burun kavisi fazla gibiydi sisler indikçe düz bir burun olduğunu gördüm Suan yandan böyle arada sırada hala sisiyor mesela tuzlu vs yediğimde ucundaki sivrilike gider diye düşünüyorum sizin nasıl burnunuz 😁 merak ettim resim varmı 👍🏻 Güle güle kullan canım bence şanslısın ama tabi senin isteklerin de önemli sen nasıl bir burun istiyordun ki bence endişelenmek icin erken bence zamanla düzelir diye düşünüyorum bizim burunlar 😁

Eklentiler

• D6F170E9-AB17-42F7-B0E1-8844911AC392.jpeg
    D6F170E9-AB17-42F7-B0E1-8844911AC392.jpeg
    21,7 KB · Görüntüleme: 205
  • C5936FDE-6A5D-4BC5-9F6F-57EB139316DF.jpeg
    C5936FDE-6A5D-4BC5-9F6F-57EB139316DF.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 202
Bence sanslısınız ben insinde doğal bir görüntü olsun diye bekleyişteyim asıl değişim 2.ay -6ay içinde oluyormus birde orta kalınlıkta bir derim varmış bakalım masaja da basladım 2 haftadır gün geçtikçe değişiyor bakalım ilk haftalar sivriydi şimdi o sivrilik gitti bi uçta kaldı oda gider diye düşüyorum burun kavisi fazla gibiydi sisler indikçe düz bir burun olduğunu gördüm Suan yandan böyle arada sırada hala sisiyor mesela tuzlu vs yediğimde ucundaki sivrilike gider diye düşünüyorum sizin nasıl burnunuz 😁 merak ettim resim varmı 👍🏻 Güle güle kullan canım bence şanslısın ama tabi senin isteklerin de önemli sen nasıl bir burun istiyordun ki bence endişelenmek icin erken bence zamanla düzelir diye düşünüyorum bizim burunlar 😁
Burnunu çok beğendim, gerçekten endişelenmeni gerektiren bir durum yok. Ben de doğal bir burun istemiştim aslında ama bu sefer de kimse farketmiyor. 😂 Benim burnumun da son hali böyle.

Eklentiler

• IMG_20190806_095708.jpg
    IMG_20190806_095708.jpg
    407,3 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG_20190806_095917.jpg
    IMG_20190806_095917.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_20190806_100028.jpg
    IMG_20190806_100028.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 167
Back