- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 98
- 28
- Konu Sahibi Cherrywoman
-
Önce fotoğraflara baktım sonra yazdıklarınızı okudum bence çok güzel olmuş çok beğendim zamanla şişlikler geçince sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum.bugün ateller çıkalı 2.gün ameliyat olalı 12 gün oldu burnumu ilk görünce agladım cok kavisli ve burun arası çok şiş duruyor sanki burnum maket,kalıp gibi duruyor emanet sanki :/ ve kendi burnumda çok bozuk değildi kimisi ucundaki kalkıklıktan bile yapılı gibi diyordu benim asimetri ufak bir kemerim vardı birazda büyüktü ama ucu kalkıktı... bu nezaman geçer sizinde böylemiydi nasıl olmuş sizce burnum ne Zaman geçer daha doğal bir görünüm alır zamanla ucundaki şiş inince biraz daha kavissiz gözükürmü şuan böyleyse daha güzel olurmu ailem cok beğendi cunki ama ben alışamadım cok yapılı duruyor şiş yani hatları belli değil pek kalıp gibi
Teşşekürler saolun insallahÖnce fotoğraflara baktım sonra yazdıklarınızı okudum bence çok güzel olmuş çok beğendim zamanla şişlikler geçince sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum.
Ben mümkün olduğunda şeker ve tuzlu ürünlerden uzak durdum ödem olmasın bir an önce çabuk atayım diye sebze süt ürünleri et ürünleri tükettim bende pek ateli gericek kadar ödem olmadı beslenmeme dikkat ettimCok dogal ve guzel olmus kesinlikle suan sistir diye dusunuyorum. Benimde 4. Gunum atel ve tampon cikinca rahat ettinizmi ben suan cok zorlaniyorum
TeşşekkürlerBence burnunuz muhteşem görünüyor.
İnsallah sizin ne kadar oldu ameliyat olalı ne zaman doğal burun hatları belirgin bir görünüm olmaya başladı? Suan dışarı çıkamıyorum görüntüdenBurnunuz güzel görünüyor. Bende letdown tekniğiyle oldum. Benimki de ilk aylar kalıp gibiydi. O kalıp gibilik zamanla geçiyor.
Teşşekürler canım :)Gayet hoş bencd şuan çok yeni gitgide daha çok beğenirsin bence
İnsallah sizin ne kadar oldu ameliyat olalı ne zaman doğal burun hatları belirgin bir görünüm olmaya başladı? Suan dışarı çıkamıyorum görüntüden
Ins cikinca benimkide boyle guzel gozukur. Dikis falan gozukmuyor gectimi 12. Gune kadar hepsiBen mümkün olduğunda şeker ve tuzlu ürünlerden uzak durdum ödem olmasın bir an önce çabuk atayım diye sebze süt ürünleri et ürünleri tükettim bende pek ateli gericek kadar ödem olmadı beslenmeme dikkat ettim
Teşşekürler ilk defa ameliyat geçiriyorum bilgim yok malesef korktumNe kadar başarılı bir ameliyat geçirdiğinizi ve aynı şekilde başarılı sonuç aldığınızı göstermek için başlık açmışsınız gibi geldi.
Demek ki normal ameliyat sonrası süreci yaşasaymışsınız ne olurmuş scaba. Ben olalı 2 ay oldu, bu burundan daha şiş ve yamuk şu an. Bence muhteşem olmuş. Şükredin halimize. Gereksiz şımarıklık yane sizinki
Kapalı teknikle ameliyatı hangi doktor yaptı revizyonda yapıyor muyeni teknik kapalı rinoplasti ile oldum bende eski kırma teknikleri ile devam edilseydi asla olmazdım eski teknik le olanları görmedim pek bizzat o yüzden pek bilgim yok teşşekürler
Canım ben Aykut özpür diye bir doktora oldum istersen bak bi ama revizyon yapmıyor sanırım ama bak istersenKapalı teknikle ameliyatı hangi doktor yaptı revizyonda yapıyor mu
Teşekkür ederimCanım ben Aykut özpür diye bir doktora oldum istersen bak bi ama revizyon yapmıyor sanırım ama bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?