Leslie’ye başlayalım!

Cannibal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
8
3
Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle leslie 3 mil e başladım. Boyum 1 72 kilom 61 üst bedenim gayet zayıf fakat bacaklarım fazlasıyla kalın :KK43: yani sadece bacağıma baksanız 70 kilo dersiniz size sorum leslie bacakları inceltir mi deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun :KK43:((

ben leslie yi yapmıştım hala yapıyorum inceltiyor ama yani boyunuza göre baya baya zayıfsınız ya. bacaklar takıntı olabilir mi? yok değil se kavitasyona filan gidin derım. benim de kalın bacaklarım ve basenli biriyim kavitasyon işe yaramıştı.dikkat etmeyip kilo aldığım zaman bile bacağımın arkasındaki o toplanan yağ bezeleri geri gelmemişti kavitasyondan sonra.

Çok teşekkürler ederim cevabınız için. Üst bedenime göre kalın malesef bacaklarım☹️ Araştıracağım kavitasyonu sağolun

Çok teşekkürler ederim cevabınız için. Üst bedenime göre kalın malesef bacaklarım☹️ Araştıracağım kavitasyonu sağolun
Leslie sıkılastirmadan çok kilo verdiriyor. Haberiniz olsun da. Sikilasmak için yaptım 10 gün kadar 3 kilo kadar vermisim hemen bıraktım.

Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle leslie 3 mil e başladım. Boyum 1 72 kilom 61 üst bedenim gayet zayıf fakat bacaklarım fazlasıyla kalın :KK43: yani sadece bacağıma baksanız 70 kilo dersiniz size sorum leslie bacakları inceltir mi deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun :KK43:((
172 ye göre kilonuz iyi. Büyük ihtimalle egzersiz yapmıyorsunuz ve bacaklarınız kendisini salmıştır. Ve vücut yapısıyla da alakalı. Ben mesela göbeğimden kilo alıyorum

ben leslie yi yapmıştım hala yapıyorum inceltiyor ama yani boyunuza göre baya baya zayıfsınız ya. bacaklar takıntı olabilir mi? yok değil se kavitasyona filan gidin derım. benim de kalın bacaklarım ve basenli biriyim kavitasyon işe yaramıştı.dikkat etmeyip kilo aldığım zaman bile bacağımın arkasındaki o toplanan yağ bezeleri geri gelmemişti kavitasyondan sonra.
Merhaba, kavitasyon ne oluyor bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, boy olarak degil ama vucut yapisi olarak birbirimize cok benziyoruz. Ben de 163 boy 56 kiloyum. Kendimi bildim bileli ust beden hic yok ama bacaklarim cok cok kalin ve selulitli. Baksaniz bana da 70 dersiniz. Dogumdan sonra belim de kalinlasti. Kilo vermek biraz fayda veriyor ama l daha verip verip 45 kilo olmam gerekiyor ki su bacaklarım tamamen zayiflasin ve selulitlerim yok olsun. Onu da asla yapamiyorum. Bence zayiflamaktan ote bolgesel olarak yaglari gidermem gerek.

Leslie daha çok kardiyo görevi görüyor bence. Kilo vermek isteyenler için evde yapılabilecek ideal egzersizlerden biri. Ama bacağınızın incelmesini istiyorsanız çok yeterli mi ona emin olamadım. Bacağınızın kalınlığı genetikle alakalı da olabilir, benim bacaklarım çok kiloluyken de pek çok insana kıyasla inceydi ama göbeğim kilo vermeme rağmen incelemiyor mesela benim vücut yapım da bu şekilde. Kilo vermekten ziyade incelmek ve sıkılaşmak isteyenlere pilates daha çok öneriliyor diye biliyorum belki onu denerseniz daha faydalı olur sizin için.

Menümü toplu yazayım:

7.30
Yarım dilim köy ekmeği
8 zeytin
Lor peyniri
3 tam ceviz
Çay

12.45
Sucuk-ekmek
Çay

18.00
Bir büyük kase hindi haşlama (nohut ve şehriye ile çorba gibi bir yemek)
1 kase yoğurt

Menümü toplu yazayım:

7.30
Yarım dilim köy ekmeği
8 zeytin
Lor peyniri
3 tam ceviz
Çay

12.45
Sucuk-ekmek
Çay

18.00
Bir büyük kase hindi haşlama (nohut ve şehriye ile çorba gibi bir yemek)
1 kase yoğurt
Pardon yanlış yere yazmışım mesajı:KK48:
Konu sahibi kusura bakma.

Canım Leslie yi bı ara denedim sadece kilo verdiriyor. Sıkılaştırma ya da kas yapmiyo kesinlikle. Benim amacım bacak kası yapıp bı yandan sıkılaştırmakti boş beleş kilo verince biraktimmm. Onun yaptığını dışarda yürüyerek de yaptırabilirsin. Sadece bacak calistirio çünkü . Bı de kadın yıllardır bu egzersizleri yapıyor ama vücudu bana çekici gelmedi yani ne kas var ne sıkı bir vücut faydası olsa kendine olurdu diye düşündüm biraktim. En iyisi fitness hem kilo verdirio hem sıkılaştırma hem de kas yapio

X