Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leslie sıkılastirmadan çok kilo verdiriyor. Haberiniz olsun da. Sikilasmak için yaptım 10 gün kadar 3 kilo kadar vermisim hemen bıraktım.Çok teşekkürler ederim cevabınız için. Üst bedenime göre kalın malesef bacaklarım Araştıracağım kavitasyonu sağolun
172 ye göre kilonuz iyi. Büyük ihtimalle egzersiz yapmıyorsunuz ve bacaklarınız kendisini salmıştır. Ve vücut yapısıyla da alakalı. Ben mesela göbeğimden kilo alıyorumMerhaba arkadaşlar, bugün itibariyle leslie 3 mil e başladım. Boyum 1 72 kilom 61 üst bedenim gayet zayıf fakat bacaklarım fazlasıyla kalın yani sadece bacağıma baksanız 70 kilo dersiniz size sorum leslie bacakları inceltir mi deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun ((
Merhaba, kavitasyon ne oluyor bilgi verebilir misiniz?ben leslie yi yapmıştım hala yapıyorum inceltiyor ama yani boyunuza göre baya baya zayıfsınız ya. bacaklar takıntı olabilir mi? yok değil se kavitasyona filan gidin derım. benim de kalın bacaklarım ve basenli biriyim kavitasyon işe yaramıştı.dikkat etmeyip kilo aldığım zaman bile bacağımın arkasındaki o toplanan yağ bezeleri geri gelmemişti kavitasyondan sonra.
Merhaba, boy olarak degil ama vucut yapisi olarak birbirimize cok benziyoruz. Ben de 163 boy 56 kiloyum. Kendimi bildim bileli ust beden hic yok ama bacaklarim cok cok kalin ve selulitli. Baksaniz bana da 70 dersiniz. Dogumdan sonra belim de kalinlasti. Kilo vermek biraz fayda veriyor ama l daha verip verip 45 kilo olmam gerekiyor ki su bacaklarım tamamen zayiflasin ve selulitlerim yok olsun. Onu da asla yapamiyorum. Bence zayiflamaktan ote bolgesel olarak yaglari gidermem gerek.Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle leslie 3 mil e başladım. Boyum 1 72 kilom 61 üst bedenim gayet zayıf fakat bacaklarım fazlasıyla kalın yani sadece bacağıma baksanız 70 kilo dersiniz size sorum leslie bacakları inceltir mi deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun ((
Pardon yanlış yere yazmışım mesajıMenümü toplu yazayım:
7.30
Yarım dilim köy ekmeği
8 zeytin
Lor peyniri
3 tam ceviz
Çay
12.45
Sucuk-ekmek
Çay
18.00
Bir büyük kase hindi haşlama (nohut ve şehriye ile çorba gibi bir yemek)
1 kase yoğurt