• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ve If ile kilo verme maceram

minikkurbaga80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
134
20
98
İstanbul
Merhaba,
90 kilo olan bir kisi olarak kilo verme maceramin bugun itibari ile basladigini soylemek isterim.
Her defasinda vazgecmicem diye baslayip 3. 5.gunde vazgecmistim. Umarim bu sefer benim icin farkli olur bunun icin elimden geleni yapicam.
Daha once spor olarak leslie 3 mile i yapmistim onu cok sevdigim ve sonuna kadar yapildigim bir antrenman oldugu icin bu seferde her sabah leslie 3 mil yapmaya karar verdim.
Hic denemedigim ama cevremdeki arkadaslarimin gozlerimle inanilmaz donusumlerini gordukten sonra if diyetini yapmaya karar verdim. Bu diyetin sonuclarini gercekten cok merak ediyorum. 18-6 prensibini uyguluyor olacagim ve
Saat 12-6 arasi yiyor olacagim. Sonuclarini da yine burda paylasacagim.

Son düzenleme:
if le 5 ayda 23 kilo verdim. ben 16-8 yaparak sürdürdüm diyeti. son 3 haftadir da 20-4 yapiyorum. hayatimda yaptığım en etkili ve sürdürülebilir diyet oldu.
kilom 80 di başladığımda su an 57.. umarim sizde hedefinize ulasirsiniz. pes etmeyin sonucu mükemmel olucak
Cok kisa surede cok guzel kilo vermissiniz. Ins bende ayni sekilde basariya ulasirim

Merhabalar bende bugün diyete başladım if yapmayı düşünüyorum 16-8 diyetini fakat suanda araştırma halindeyim en son kacta yemek yiyorsunuz ve kacta uyuyorsunuz
Merhaba gec cevap verdigim icin kusura bakmayin biraz gozlemlemek istedim acikcasi ise yarayip yaramadigini kesinlikle ise yariyor ben oglen 12 den aksam 6 ya kadar yiyorum eger cok erken kalktiysam 11 den 5 e kadar yapiyorum.

Evetttt... gelelim bu surecte neler olduguna.
Araya giren bir suru olaylardan sonra tam olarak 21 mayis gunu if ve leslie ye basladim.
21 mayista 91.1 kiloydum
24 mayista 90.3
27 mayista 89.5
29 mayis bugun itibari ile 89.1 kiloyum

Sonuc olarak 8 gun icinde 2 kilo verdim.

Ilk mesajimda 12-6 olarak belirttigim oglen 12 den aksam 6 ya kadar yiyecegim yonundeydi yani if icin 18-6 prensibini uyguluyorum ve belirttigim gibi oglen 12 den aksam 6 ya kadar yiyorum.
Eger cok erken uyanirsam bu saatleri 11-5 olarak ta degistirdigim oluyor ama 18-6 prensibini bozmadan.

Sabah uykudan uyandigimizda yag yakmaya devam ettigimiz icin sporu uyandiktan sonra yapilmasinda fayda var bu yag yakimini daha da hizlandirmakta.
Ben sabah kalktiktan sonra leslie 3 mil yapiyorum.
21 mayistan itibaren hergun leslie 3 mil yaptim.

Bastan sona yapabildigim ve surdurulebilirlik acisindan bana uyan tek program.

Gunler ilerledikce bendeki ilerlemeleri yine yaziyor olacagim.🤗

Evetttt... gelelim bu surecte neler olduguna.
Araya giren bir suru olaylardan sonra tam olarak 21 mayis gunu if ve leslie ye basladim.
21 mayista 91.1 kiloydum
24 mayista 90.3
27 mayista 89.5
29 mayis bugun itibari ile 89.1 kiloyum

Sonuc olarak 8 gun icinde 2 kilo verdim.
merhaba güzel vermişsin ben beş altı gündür yerimde sayıyorum çok hareketsizim ondan olabilir diyorum leslie yı sabah aç karnına denememiştim birde onu deneyeyim bakalım

Bu sabah 1 mil Leslie sonrasında bacak hareketleri yaparak başladım az ama başladım en azından gece yatmadanda 1 mil yaparım.Tek öğün yediğim için çok açım.Yarın tartıya yansır inşallah.
Bence kesin yansir tartilinca beni de bilgilendir. Bende 2 ogun yiyorum oglen 12 de birde aksam uzeri 5 gibi eger gec yatarsam bende acliktan oluyorum midemin sirtima yapistigini hissediyorum 😀 malum su gunlerde gece gunduz karisti iyicene.

Iki gundur ev isleri nedeniyle sadece tek bir ogun yiyebildim saat 12 civarinda islerim bitipte saate baktigimda 6 yi coktan gecmis oldugu icin yemedim. Oyle ki dun okadar halsizdim ki 10 11 gun sonra ilk defa leslie yi yapamadim. Spor yapmadigim icin hic bir zaman sucluluk duygusu hissetmeyen ben dun baya sucluluk duygusu hissettim 😀
Sabah gozumu acar acmaz leslie yi yaptim tabi.

Bu sabah tartildigimda 88 ciktim tartida.
Ozetlemek gerekirse
21 mayis 91.1
2 haziran 88

11- 12 gun gibi bir surede 3.1 kilo verdim.

5 haziran itibari ile 87.7 olarak tartida ciktim. Bugunden itibaren haftada 1 tartiliyor olacagim. Cok sık araliklarla tartilindiginda kilo vermedigimi yada az verdigimi gordugumde sevkim kiralabiliyor. Bunu yasamamak icin haftada 1 tartiliyor olacagim.

8 aralik itibari ile su anda 81 kiloyum.
21 mayis 1 aralik arasi topamda 10 kilo vermis olsamda.
Asil 5 kiloyu son 1 ayda verdim.
5 Haziranda en son yazdigim tarihten sonra ekime kadar hicbirsey yapmayip ara vermistim.
29 ekim itibari ile tekrar basladim ve bugun ki kiloma geldim.
Bir kac gundur rahatsizligim nedeni ile yine saldım.
Bugun kendimi iyi hissediyorum oyuzden if ve leslie ye tekrar yapisiyorum.

Hafta da 1 kilo mantigiyla hep ilerledigim icin son 3 ayim kaldi hedefime ulasmaya insallah :)

Hedefim 66 olmak.

Bu arada hayatimda ilk defa bozsamda ara da versem hep diyet ve spora geri dondum. Daha onceleri baslar birakirdim. Biraktigimda da bir daha asla geri donmezdim senelerce.
Geri donmek istememin en buyuk tesvikcisi de aslinda sporla beraber vermis olmam oldu cunku ara verdigim donem de bile 4 5 ay gecmesine ragmen sadece 1 kilo aldim yani eski kiloma donupta herseye bastan baslamadim. Eger rejime basladigim kiloma geri donseydim muhtemelen yine kolayca vazgecerdim.
Sporla beraber kilo verilince geri alinmadigini da gercekten gormus oldum.

Back