• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie Sansone ile zayiflamak????

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Selam arkadaslar,
hepimizin sorunu dogumdan sonra kalan kilolarimiz. Simdi nette biraz bakdim ve amerikada bir bayan Leslie Sansone ile zayiflamak diye bir konu okudum.
Acaba siz de bu bayanin yaptigi egzersizleri hareketleri yapip zayifladiniz mi?
Ne zamanda ne kadar kilo verdiniz. Paylasirsaniz sevinirim ve buradaki arkadaslarada yardimci olunurdu, bu kilo problemi cünkü cogumuzu ilgilendiriyor.
Ben dün basladim egzersizlere bakalim ne zamanda kac kilo verecegim.
Sizinlede paylasacagim:)

ben de 1 yadan fazladır yuruyorum leslıe ile.başlarken tartılmadım açıkçası ayrıca rejim de yapıyorum 1ayda 3 kg dan bıraz fazla verdım.sadece onun zayıflatıcağını düşünmüyorum ama acccayip terletıyor.

simdi ben basliyali bir hafta olacak ve iki kilo verdim :)
yemekden fazla kismiyorum kendimi tatli türü seyler yemiyorum bir de aksam 6 dan sonra yemek yemiyorum:)

bir ben indiremedim şu yürüyüşü...
ne yaptıysam olmuyorrrrrrrr...
imdattt yardım edin indirmeme...

bir ben indiremedim şu yürüyüşü...
ne yaptıysam olmuyorrrrrrrr...
imdattt yardım edin indirmeme...

Merhaba nınım. bende indiremedim ama daha sonra google a yürü ve incel yazdın. gelen linklerden ikincisini açtım. ordan indirdim. denersen belki olur. hatta tek link diye yazıyor yanında. kolay gelsin :)

Teşekkür ederim..şimdi deniyorum bakalım olacakmı..
Merhaba nınım. bende indiremedim ama daha sonra google a yürü ve incel yazdın. gelen linklerden ikincisini açtım. ordan indirdim. denersen belki olur. hatta tek link diye yazıyor yanında. kolay gelsin :)

kizlar mutlaka yapin ben hergün 3 millisini yapiyorum, sabah kahvaltimi siki yapiyorum aksam saat 6 dan sonra da yemiyorum simdiye kadar 3 kilo verdim...
mutlaka tavsiye ederim, basda 1 milden baslayin yoksa bacaklariniz cok agrir ertesi gün yapamazsioniz, alisana kadar 1 mil sonra 2 sonrada 3 mil
kolay gelsin herkese birde paylasalim ne kadar verdiniz diye kac günde:)

Zilanur uzun zamandır yazmamışsın, var mi bir gelisme?

Ben de nerdeyse 10 gundur yapiyorum, ilk gun 1 mil, sonra her gun 3 mil liolani yapiyorum ama ben gidama pek dikkat edemiyorum. Emziriyorum çünkü. Gıdamı kısınca sütüm azalıyor. Psikolojik belki de bilmiyorum... O yuzden bende çok bi fark olmadı. Yalnızca kendimi çok daha iyi hissediyorum. Her sabah bebeğim uyuyunca yapıyorum, kendime geliyorum resmen... Öbür türlü uyanamamış oluyorum... Ve bütün gün yorgun oluyorum... Kendimi çok iyi hissettirdiği için devam ediyorum leslie ye yani.

benim dizlerim çok ağrıdı... sanırım dizlerim 75 kiloyla nasıl bunca hareketi yapıcağını şaşırıp, pes etti sonunda... :)
2 hafta oldu tam olarak başlayalı, bugün ara veriyorum. yarın dizlerim iyileşirse devam edicem.
belki de 1 gün ara vererek yapmak daha doğru, bilemedim..

betty_83 ben devamli yapiyorum ve 63 kiloya düsdüm, yemegimi pek kismiyorum cünkü o hareketleri yapinca insan halsiz düsüyor ben bu programin yaninda da 1 saat yürüyüse cikiyorum,
oglumu bebek arabasina koyuyorum ve yürüyüse cikiyoruz ama bazende yapmiyorum haftada 3 kere falan

ben her gün yaptım, 2 kere 5 mil yaptım, onlar mahvetti galiba dizlerimi, şu boost lar var ya... Hop hop zıp zıp tekmeler yaparken hatırlıyorum dizlerim ne kadar çok ağrıdı diye düşündüğümü :))

10 günde her gün yapmama rağmen gram veremedim, santim zayıflayamadım bende... sanırım ben çok yiyorum ama. napiyim, iştahıma mani olamıyorum. emzirmem bitsin, dizlerim iyileşsin (hala çok kötü durumdalar) devam edicem bu kadar çok zorlamadan.

yeni başlayacaklara tavsiyem belinizi dizlerinizi çok zorlamayın leslie yle yürürken :)
ben bebek arabasıyla bile artık yürüyemiyorum, yani yine çıkıyorum ama çok çok yavaş yürüyebiliyorum, onun da sanmıyorum bi faydası olsun. onu da çıkmam yürümem aslında da bebeği oyalayamıyorum evde öğleden sonra, akşama kadar sıkılıyo çocuk...

simdi arkadasim ben ilk önce 32 mile ile basladim, bir kere 5 mil ile basladim yapamadim dayanamadim,
sende 3 mil ile devam et, insani zorlamiyor, bence birakma kesinlikle vücuduna kesinlikle faydasi vardir, bu hareketleri yapmaz isen bakarsin daha da kilo alirsin kesinlikle birakma derim

sendezayifla .com sitesinden indirdim ben. buraya link veremiyorum, mesaj sayım yetmiyor :)

zilanurcum sana da o yuzden cevap yazamıyorum özelden, galiba 50 mesaj istiyo, şimdilik 44 mesajım var bu sitede.

şu an basamak çıkamıyorum/inemiyorum, dizlerim çok kötü oldu valla. çok seviyodum aslında leslie yi, o kadar iyi hissediyodum ki kendimi... o 5 miller olmasaydı belki hala devam ediyodum. ama evin içinde yürüyemiyorum bile, bebeğimi yürüyüşe çıkarmaya saklıyorum kendimi, onda da dayanamıyorum çıkmamızla dönmemiz bir oluyor. bi iyileşiyim başliycam yine 3 millerime...

herkese tavsiye ediyorum ama bilinçli yapın :) zorlamayın kendinizi... burayı okuyanlara sesleniyorum :)

ben bir ara heveslendim yapayım diye indirdim tam çocuğu uyutup başlıyorum zınk 10dk sonra bizimki uyanıyor.eh malum bunu yapınca sırılsıklam oluyorsun banyo yapmak şart eh ona da ayrı bir vakit lazım.bizde vakit nerdeeeee :bbo: anlıyacağınız kızımın gazabına uğradım boş vakit bulup yapamıyorummmmm :sinifsinif:

Back