LESLİE SANSONE İLE EVDE YÜRÜYEREK KİLO VERENLER?

melye01

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
22
36
28
Merhaba arkadaşlar. Leslie sansone yapmayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla da eğlenceli ve etkili. Fakat bunun örneklerini de duymak istiyorum. Yapıp, kilo kaybı yaşayanlar var mı ?

bugun 4. gunum diyette yapiyorum ama ne zamandir önünü kapatamadigim pantolonum rahat oldu. en azindan ödemler gitmistir diye dusunuyorum

insallah. baska neler yapiyorsunuz

insallah. baska neler yapiyorsunuz

Ben açıkcası spor yapmayı pek sevmem. Diyet yapıyorum kendi çapımda, 79 kg'dan 74.2'ye indim, devam ediyorum. Spor yapınca 1 günde bile etki gösteren bir vücuda sahibim fakat çok üşeniyorum spor konusunda. Onu da aşsam mükemmel olucak.

bende sporda iyiyim diyet cok zorluyor bugun ödül vermeyi dusunuyorum kendime

bende sporda iyiyim diyet cok zorluyor bugun ödül vermeyi dusunuyorum kendime

Anladığım tek birşey var o da, kendini kısıtlamamak. Ben diyetteyim örneğin çikolata asla yemem dememek gerekiyor. Yoksa saldırırsın çünkü. Ben diyetteyim ama 1 küçük parça bitter yiyebilirim diyebilmelisin. Bu çok daha iyi etki ediyor bana göre. Yaptığınız ödülden asla pişman olmayın, sınırı bilmek yeterli.

Arada bir yapiyorum gercekten guzel ter attiriyo evde yapilacak en ideal sporlardan

dimi psikolojinin de önemi var. kasmamak lazim

gideyim cikolata alayim cok pis gaza geldim

Merhabaalar bende leslieye başladım bu akşam ilk defa yaptım sizin sonuçlar nasıl ? Merak ettim

Ben zayıflarken yapmıştım
Sadece Leslie kilo verdirmez
Ama diyetle birlikte sonuç alırsın
Haftada 4-5 kez Leslie artı minder hareketleri
Güzel bir diyet
1 ayda sonuçlarını görürsün

Merhabaalar bende leslieye başladım bu akşam ilk defa yaptım sizin sonuçlar nasıl ? Merak ettim
Bence onu sahibi yapmamış ben geçen sene 3 mil yapmayq devam etmiştim çok büyük fark oluyor.ama 45 dk bı sure sonra sıkıcı geliyor.jullian a geçmiştim .arada yürüyüş degistirerek gittim.13 kilo vermiştim .

8 gündür yapiyorum her zaman 3mil sıkıyor bazen 4mil yapiyorum. 3 kilo kaybım var incelme de hafif hafif basliyor.bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…