Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Baskanim sen niye bildirimini yazmadinnn deadline deadline

Evet neden ha neden!? :KK11:
kızlar ben bildirimi yapmışım bakın yukarda hatta 2 mil yaptım 1 mil daha ama beni silmişler listeden:KK70::KK70:

sporunu yapmsti ben biliyorum :) ama artisini koymamis :KK70:

Oluyor oyle arada ya, cok sayapmamak lazim :KK70:
valla arada olabiliyor biran bende düşündüm koymadımmı ki ya diye insanlık hali:KK70:

Harbiden her kızlar nerdesiniz, az kaldı bitmesine zaten. Hadi ben depresyondaydim, ya siz :p
valla bende anlamadım anlaşıp kimse gelmemiş birkaç kişi biz varız sadece bu aralar yaptığını bildiğim ve artı atmayan arkadaşlar var kaytardılar iyice sona geldikçe:KK67::KK67: sen niye depresyondasın tatlım sana depresyon yakışmaz çık ya depresyondan oda neymiş:cool:

kızlar ben bildirimi yapmışım bakın yukarda hatta 2 mil yaptım 1 mil daha ama beni silmişler listeden:KK70::KK70:

valla arada olabiliyor biran bende düşündüm koymadımmı ki ya diye insanlık hali:KK70:

valla bende anlamadım anlaşıp kimse gelmemiş birkaç kişi biz varız sadece bu aralar yaptığını bildiğim ve artı atmayan arkadaşlar var kaytardılar iyice sona geldikçe:KK67::KK67: sen niye depresyondasın tatlım sana depresyon yakışmaz çık ya depresyondan oda neymiş:cool:
Baskanim tabi ki sensiz olmaz biz sakadan seyettiydik :KK70:
Aynen bizim grup cok sessiz, ama birinci gruba gore de fena sayilmayiz :KK51:
Aynen basganim bize depresyon yakismaz o da neymis ciktim zati o yuzden ondan :63:

Baskanim tabi ki sensiz olmaz biz sakadan seyettiydik :KK70:
Aynen bizim grup cok sessiz, ama birinci gruba gore de fena sayilmayiz :KK51:
Aynen basganim bize depresyon yakismaz o da neymis ciktim zati o yuzden ondan :63:

O da baya uzun bir mevzu ex mex olaylariydi ama kapattim artik çok şükür :KK66:
aferin ex mex işte bitmiş gitmiş boşver kafana takma sen kimseyi :KK52: bu gelmeyen rakadaşları ben depresyona sokacam yakında ama nerdeler ki haftasonu diye rahata verdiler kendilerini:KK53::KK62: az kaldı zaten süremizin sonuna gelmeye:oops:

aferin ex mex işte bitmiş gitmiş boşver kafana takma sen kimseyi :KK52: bu gelmeyen rakadaşları ben depresyona sokacam yakında ama nerdeler ki haftasonu diye rahata verdiler kendilerini:KK53::KK62: az kaldı zaten süremizin sonuna gelmeye:oops:
Evet cok az kaldi ama aliskanlik oldu ya ben yine devam ederim sonradan :KK73:

:KK70::KK70: bugün kimse yapmamış ya bugün pazar mı sandınız topik üyelerim benim:KK70: hoş bende daha yapmadım akşam yapcam:cool:

X