- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Evet neden ha neden!?Baskanim sen niye bildirimini yazmadinnn deadline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet neden ha neden!?Baskanim sen niye bildirimini yazmadinnn deadline
sporunu yapmsti ben biliyorum :) ama artisini koymamisEvet neden ha neden!?
Oluyor oyle arada ya, cok sayapmamak lazimsporunu yapmsti ben biliyorum :) ama artisini koymamis
valla kimsenin ugradigi yok buraya dun liste bombostuuuu . kizlar nerdesinizzzGünaydın kizlarrr eee hadi bakalım canlanin yeter bu kadar sessizlik
Harbiden her kızlar nerdesiniz, az kaldı bitmesine zaten. Hadi ben depresyondaydim, ya sizvalla kimsenin ugradigi yok buraya dun liste bombostuuuu . kizlar nerdesinizzz
ne depresyonu kizzHarbiden her kızlar nerdesiniz, az kaldı bitmesine zaten. Hadi ben depresyondaydim, ya siz
Biliyon ya kiz mevzulari eski mevzular iste yane depresyonu kizz
doverim seni unut unut onlariBiliyon ya kiz mevzulari eski mevzular iste ya
Unuttum unuttum da canisı simdiki mevzular daha karisikk amaan doktor caanim doktorrrmelekes .!.:doverim seni unut unut onlari
daha konuscaz senle onuuu :))) ben tum gun evdeyim evi falan toplayim snra seni mesaj bombardimanina tutucammmUnuttum unuttum da canisı simdiki mevzular daha karisikk amaan doktor caanim doktorrr
Haha aynen benim de evi toplamam lazimdaha konuscaz senle onuuu :))) ben tum gun evdeyim evi falan toplayim snra seni mesaj bombardimanina tutucammm
27 şubat güncel liste
@deadline + 1 mile
@esmaaa06
@ervaamm
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
@ilk-nur
@ispanyol
@jasmine53
@kurk mantolu madonna
@LHUNAL izinli
@lois3
@MasalKusu
@melekes
@Pain Killer
@winchesterr
@gamlibaykus06
@burlara izinli
Baskanim sen niye bildirimini yazmadinnn deadline
kızlar ben bildirimi yapmışım bakın yukarda hatta 2 mil yaptım 1 mil daha ama beni silmişler listedenEvet neden ha neden!?
sporunu yapmsti ben biliyorum :) ama artisini koymamis
valla arada olabiliyor biran bende düşündüm koymadımmı ki ya diye insanlık haliOluyor oyle arada ya, cok sayapmamak lazim
valla bende anlamadım anlaşıp kimse gelmemiş birkaç kişi biz varız sadece bu aralar yaptığını bildiğim ve artı atmayan arkadaşlar var kaytardılar iyice sona geldikçe sen niye depresyondasın tatlım sana depresyon yakışmaz çık ya depresyondan oda neymişHarbiden her kızlar nerdesiniz, az kaldı bitmesine zaten. Hadi ben depresyondaydim, ya siz
Baskanim tabi ki sensiz olmaz biz sakadan seyettiydikkızlar ben bildirimi yapmışım bakın yukarda hatta 2 mil yaptım 1 mil daha ama beni silmişler listeden
valla arada olabiliyor biran bende düşündüm koymadımmı ki ya diye insanlık hali
valla bende anlamadım anlaşıp kimse gelmemiş birkaç kişi biz varız sadece bu aralar yaptığını bildiğim ve artı atmayan arkadaşlar var kaytardılar iyice sona geldikçe sen niye depresyondasın tatlım sana depresyon yakışmaz çık ya depresyondan oda neymiş
Baskanim tabi ki sensiz olmaz biz sakadan seyettiydik
Aynen bizim grup cok sessiz, ama birinci gruba gore de fena sayilmayiz
Aynen basganim bize depresyon yakismaz o da neymis ciktim zati o yuzden ondan
aferin ex mex işte bitmiş gitmiş boşver kafana takma sen kimseyi bu gelmeyen rakadaşları ben depresyona sokacam yakında ama nerdeler ki haftasonu diye rahata verdiler kendilerini az kaldı zaten süremizin sonuna gelmeyeO da baya uzun bir mevzu ex mex olaylariydi ama kapattim artik çok şükür
Evet cok az kaldi ama aliskanlik oldu ya ben yine devam ederim sonradanaferin ex mex işte bitmiş gitmiş boşver kafana takma sen kimseyi bu gelmeyen rakadaşları ben depresyona sokacam yakında ama nerdeler ki haftasonu diye rahata verdiler kendilerini az kaldı zaten süremizin sonuna gelmeye
amacımız alışkanlık kazandırmak bende devam edicem zaten pilates falan filan ek takılcam bakalımEvet cok az kaldi ama aliskanlik oldu ya ben yine devam ederim sonradan