Lereenim ve Yeşilim...İstanbul buluşması...

bulusan bayanlari gorunce cok mutlu oluyorum..cok guzel gorunuyorsunuz hanimlarr...opuyorumnanaktan

oyy maşallah sizee, bayıldım harikasınız , KK'nın demirbaşları sizi birarada görmek çok güzel.
seviyom sizi a.s.

yeşilim ablam seni yeniden görmek çok güzel :asigim:

ikinizde çok tatlı çok zarifsiniz öpüyorum kocaman a.s.

KK dostum lereenim’e....

Siteye ilk girdiğim günden itibaren kendimi sana yakın hissetmek istedim. İyi ki istemişim yanılmamışım, Üç sene az zaman değil.
Tanışmadan, görüşmeden nasıl olabilir diye sordum kendime kaç kez, bazen sebepsiz de sevebilir olduğunu öğrendim

Umarım hayal ettiğimiz gibi bir gün birbirimize sarılabilir, uzun sohbetler edebiliriz.
Yine umarım bu zaman daha da uzamaz, buluşunca güzel bir anı olarak belleğimizde albümden sayfalar olarak kalır.

İnce ruhlu arkadaşıma iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım.
Kucak dolusu sevgilerimle

Canım kk dostum Yeşilim'e...

Birbirimize olan hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmeden, sitedeki ilk günlerde yazılarını uzaktan takipteydim.Yazdıkların o kadar içten ve o kadar bana yakındıki .Her okuduğumda kendimden birşeyler buluyordum mutlaka .

Ne zaman ve nasıl olduğunu anlamadan aramızdaki ortak KK dostluğunun gerçek sevgi ve dostluğa dönüştüğünü ve sanaldada insanların birbirlerini görmedende sevebileceğinin en güzel örneğini teşkil ettiğimizi sanıyorum .

Bende umudumu hiç yitirmedim.Birgün mutlaka buluşup birbirimize olan sevgi ve dostluğumuzu gösterme şansımız olur .Bazen sebepsizde sevmeli insan.

Seni seviyorum Yeşilim, iyiki tanıdım seni..

Mektubumuzdada belirttiğimiz gibi bir gün mutlaka buluşup sarmaş dolaş olacağımızı, umudumuzu yitirmeden gerçekleştirmiş olduk.Kırk yıllık dost'un buluşması gibiydi.Umarım bir dahaki buluşmamızda daha bol sohbet etme şansımız olur.:))

Bu arada güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve öpüyorum.

Lereenim canikom ....Arası uzamadan bir gün .. O gün çok yakın olur umuduyla..
Teşekkür ediyor, yanaklarından tekrar öpüyorum.

ıki çok sevdiğim ablam,kendilerini örnek aldığım,sevecen,sıcak kanlı ama en önemlisi anaç iki ablam:1hug:
Sizleri görmek çok ama çok güzel.
Rabbim sizlerin eksikliğinizi bizlere göstermesin inşallah.
Dostluğunuz daim olsun inşallah her daim.

Bu bulusmalar benı hayatta daha da mı kıskanc yaptı ne :umursamaz:

Yaaa her bulusmada bır yudum kahvede benım yerıme ıcınde yanınızda hıssedıyım kendımıııı akannehir

Ayrıca nazara karsı yapılması gereken malum sositososito

Kasının bakıyım guzellerrrr :nazar:

Sizlere de teşekkürler kızlar...Dostluk kurmak kolay değil biliyorum ama karşılıklı hissedince, duygular buluveriyor birbirini...Sımsıcacık sarıyor işte uzakta da olsa, yakında da olsa...Allah sağlıklı ömürler verdiği sürece, daim olsun ınşallah

KK dostum lereenim’e....

Siteye ilk girdiğim günden itibaren kendimi sana yakın hissetmek istedim. İyi ki istemişim yanılmamışım, Üç sene az zaman değil.
Tanışmadan, görüşmeden nasıl olabilir diye sordum kendime kaç kez, bazen sebepsiz de sevebilir olduğunu öğrendim

Umarım hayal ettiğimiz gibi bir gün birbirimize sarılabilir, uzun sohbetler edebiliriz.
Yine umarım bu zaman daha da uzamaz, buluşunca güzel bir anı olarak belleğimizde albümden sayfalar olarak kalır.

İnce ruhlu arkadaşıma iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım.
Kucak dolusu sevgilerimle

Canım kk dostum Yeşilim'e...

Birbirimize olan hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmeden, sitedeki ilk günlerde yazılarını uzaktan takipteydim.Yazdıkların o kadar içten ve o kadar bana yakındıki .Her okuduğumda kendimden birşeyler buluyordum mutlaka .

Ne zaman ve nasıl olduğunu anlamadan aramızdaki ortak KK dostluğunun gerçek sevgi ve dostluğa dönüştüğünü ve sanaldada insanların birbirlerini görmedende sevebileceğinin en güzel örneğini teşkil ettiğimizi sanıyorum .

Bende umudumu hiç yitirmedim.Birgün mutlaka buluşup birbirimize olan sevgi ve dostluğumuzu gösterme şansımız olur .Bazen sebepsizde sevmeli insan.

Seni seviyorum Yeşilim, iyiki tanıdım seni..

Mektubumuzdada belirttiğimiz gibi bir gün mutlaka buluşup sarmaş dolaş olacağımızı, umudumuzu yitirmeden gerçekleştirmiş olduk.Kırk yıllık dost'un buluşması gibiydi.Umarım bir dahaki buluşmamızda daha bol sohbet etme şansımız olur.:))

Bu arada güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve öpüyorum.

tüğlerim diken dimkn oldu resmen....

çok güzelsiniz ablacım ya vallahi imrendim sitemizin büyüklerisiniz.
sizi görmek hoşuma gitti.
Sağlıklı olduktan sonra başka zamanlar ne buluşmalara gidersiniz gene.

41 kere maşallah. allah nazarlardan esirgeye.

adsiz.JPG

bu ne güzellik, bu ne zerafet. opuyorumnanaktan dostluğunuz sürekli olsun canlarım. sizi seviyorum. Şeniz

Ablacım dediğim gibi işyerimdeki pc den göremedim bu güzellikleri,
harikasınız ikinizde,çok sevdiğim ablalarımın yanında olmayı
çok isterdim inanın,inşallah birgün diyorum...
ikinizde çok tatlısınız,41 kere maaşallah...
:nazar::nazar:Şeniz

Devlerin aşkı olmuş bu!....Şaka şaka.Keşke ben de olabilseydim o buluşmada....ınşallah bir dahaki sefere....

ewet biraz geç oldu benim temennilerim ama
daha dün görebildim...bu sayfayı,bugün yazma fırsatı bulabiliyorum.

gerçekten çok güzel fevkaledenin fevkinde bir buluşma artı kavuşma olmuş.

iki güzel, tabiri caiz ise şarap gibi bayanlar, ve fotoğrafın karelerinden,
yansıyan samimi bir dostluğun sıcaklığı, ne güzel olmuş.
Allah nazardan korusun ve dostluğunuzu daim kılsın.

Back