Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK dostum lereenim’e....
Siteye ilk girdiğim günden itibaren kendimi sana yakın hissetmek istedim. İyi ki istemişim yanılmamışım, Üç sene az zaman değil.
Tanışmadan, görüşmeden nasıl olabilir diye sordum kendime kaç kez, bazen sebepsiz de sevebilir olduğunu öğrendim
Umarım hayal ettiğimiz gibi bir gün birbirimize sarılabilir, uzun sohbetler edebiliriz.
Yine umarım bu zaman daha da uzamaz, buluşunca güzel bir anı olarak belleğimizde albümden sayfalar olarak kalır.
İnce ruhlu arkadaşıma iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım.
Kucak dolusu sevgilerimle
Canım kk dostum Yeşilim'e...
Birbirimize olan hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmeden, sitedeki ilk günlerde yazılarını uzaktan takipteydim.Yazdıkların o kadar içten ve o kadar bana yakındıki .Her okuduğumda kendimden birşeyler buluyordum mutlaka .
Ne zaman ve nasıl olduğunu anlamadan aramızdaki ortak KK dostluğunun gerçek sevgi ve dostluğa dönüştüğünü ve sanaldada insanların birbirlerini görmedende sevebileceğinin en güzel örneğini teşkil ettiğimizi sanıyorum .
Bende umudumu hiç yitirmedim.Birgün mutlaka buluşup birbirimize olan sevgi ve dostluğumuzu gösterme şansımız olur .Bazen sebepsizde sevmeli insan.
Seni seviyorum Yeşilim, iyiki tanıdım seni..
Mektubumuzdada belirttiğimiz gibi bir gün mutlaka buluşup sarmaş dolaş olacağımızı, umudumuzu yitirmeden gerçekleştirmiş olduk.Kırk yıllık dost'un buluşması gibiydi.Umarım bir dahaki buluşmamızda daha bol sohbet etme şansımız olur.:))
Bu arada güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve öpüyorum.