Lereenim ve Yeşilim...İstanbul buluşması...

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya

Gerçekten bir gün buluşmayı çok ama çok istiyorduk Lereenimin Polyana köşesinde hep "Neden olmasın bir gün İnşallah" diye yazışıyorduk ve gerçekleşti.

İnanın tanışıyor da birbirimizi yıllardır görememiş dost gibi sarıldık, kucaklaştık özlem giderdik..Saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan...Eşlerimiz bizi şaşkınlıkla izlerken kendimizden geçmişiz. Eşler de muhabette... Sağolsunlar çok anlayış gösterdiler....

Onun İstanbul da olduğunu biliyordum, telefonlaşıyoruz. Biz de kızıma gidince yakın oturduğumuzu öğrendik, ortada buluştuk Çok mutlu oldum ve fotoları sizlerle paylaşıyoruz.....

Başka buluşma ayarlayamadık. Lereenim ve eşi ertesi gün İzmire gittiler.
Ben de eşimi bırakıp başka bir yere gidemedim ... İnşallah bir dahaki sefere buluşup tanışacağız..a.s.

kk nın iki güzide hanımefendisinin buuşması
eminim çok güzel geçmiştir
ALLAH tekrarını nasip etsin

Ablacım ya,bu aralar resimleri işyerimdeki pc den göremiyorum,
akşam ilk işim meleklerime bakmak olacak...
eminim ikinizde muhteşemsiniz...
maaşallah diyelim...çok öpüyorum...

Ablacım ben yakın ağızdan duydum neler yaptığınızı senden sonra leerenim ablamı misafir etmek şansına sahip oldum 2 güzel ablasıyla birlikte..Hepsini okadar seviyorumki aynen senin dediğin gibi yıllardır tanıyorum sankii..O arada senin kulaklarını çınlattık :)
ınşallah Allahım bir gün nasip ederde senide görebilme şansına sahip olurum..ıkinizide çok ama çok seviyorum..iyiki sizleri tanıyorum iyiki varsınız a.s. a.s. a.s. a.s.

siz değerli arkadaşlarımı gördüğüme çok sevindim,,çok hoşsunuz,,inşallah bir gün sizlerle tanışmak nasip olur.

siz değerli ,arkadaşlarımı ,gördüğüme çok sevindim,,sizlerle tanışmak inşallah banada nasip olur ,,çok hoşsunuz,,arkadaşlığınızın devamını dilerim
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug:

ınşallah Nazlım, Güneşim... ızmire gelince buluşur hasret gideririz.

Akşama görüşürüz Songülcüğüm

Teşekkürler Cemre, Zepp

ablacıklarım benim ne kadar hoş ve zarifsiniz.........opuyorumnanaktan
her ikinizide cok ama cok sevıyorum..........:asigim:
allah nazarlardan korusun......
dostlugunuz daım olsun.........Şeniz
her ikinizi kocaman öpüyorum........Şeniz:enbuyukkk:

Maaşallahınız var ablalarım... Çok hoş gözüküyorsunuz opuyorumnanaktan Ya ben burayı çok seviyorum ne güzel arkadaşlıklar doğuyor işte... Herşey bir vesile aslında birbirimizin kıymetini bilmemiz lazım... Çok gıpta ettim valla.. Ablacım sevgiler öpüyorum senii:))

yüreğinizin, dostluğunuzun güzelliği fotolara yansımış....dostluğunuz daim olsun....buluştuğunuzaçok ama çok sevindim...

kk nın iki zarif hanımefendisi buluşmuş.ikinizde çok hoş çıkmışsınız.

dostluğunuz daim olsun.
sevgiler..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…