Lepi ikinci kez mezun oldu; o artık bir mühendis:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi lepi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
23 yaş için çok çok güzel başarılar bunlar lepi.
Yürekten kutluyorum seni , devamını diliyorum başarılarının.

kaydirigubbakcemile5Kepli lepi m Allah başarılarının devamını getirsin

Bende diyorumki lepim neden eskisi gibi KK da görünmüyor!!!

Senin adına çok ama çok sevindim tatlım:lepi:İşte budur yeterki istee değilmi canımyerimseniben

Umarım en kısa zamanda işte bulursun ohhh ne olsun daha beee:teytey:

Çok ama çok sevindim tatlım:dance::hooray:

cok tebrik ediyorum canim....
bencede devam et kim tutar seni dedigin gibi bunun profluga kadar yolu var....
basari hayatindan hic eksik olmasin canim....

tebrikler şekerimmm
ne mühendisi oldun leyynnCADIARZUtam yazsana şunu:mymeka:

tebrikler şekerimmm
ne mühendisi oldun leyynnCADIARZUtam yazsana şunu:mymeka:

kimya mühendizi oldum anacım daha öncede kimyeger olmuştum şimdi kimyager kimua mühendisi oldum sanırım yüksek mühendiste olcam başvurular yarın y. lisans için:jeyyar:

adıvarım evet sitede bu dönem pek takılamadım çünkü gerçekten çm ağır bir dönem atlattım tezler projeler üst üste geldi hep.

Elif ablam evet kepli lepi bukez temelli lisansı bitirdi:) msn iletimde yazdığı gibi mezun işsiz ama mutluyumsositososito

tebrik eden diğer arkadaşlarım çok sağolun elimden geldiince başarılı olmaz için uğraştım başarısızlığa tahammülüm yok sanırım sevdiğim mesleğin okulunu bitirdim iş bulabilecek miyim bilmiyorum ama şuana kadar annemin yüzünü kara çıkartmadığım için çok sevinçliyim bundan sonrası da inşallah istediğimiz gibi olur yine iyi şeyler yaparım:Saruboceq:

kendi okulumda yapmayı düşünüyorum canım okul adı vermiyim reklam olmasınkaydirigubbakcemile3 bölüm dediğim gibi kimya mühendisliği

tebrikler meslekdasım darısı basıma
ben de bu sene ögrencılıkten kurtulcam insallah

tebrik ederim canımm.Şenizbaşarıların daim olsun inşallahhh:Saruboceq:
ama bişeyi söylemeden geçemiycem öğrenciliği çok özleyeceksin

tebrik ederim canımm.Şenizbaşarıların daim olsun inşallahhh:Saruboceq:
ama bişeyi söylemeden geçemiycem öğrenciliği çok özleyeceksin

özlemek yok çünkü öğrenciliğe devm yüksek lisansa başvurdum şekerim okumak güzel:jeyyar:
Taze mühendisi kutlarım . Yüksek lisans içinde başarılar dilerim . Güzel haberini tekrar bekleriz.

teşekkürler ablacığım herşey için yükseğe kabulüm olunca da yazacağım

tebrik ederim. inşallah işi olan bir mühendis olduğunu içeren konunuda okuruz.... tekrar tebrikler.

tebrik ederim. inşallah işi olan bir mühendis olduğunu içeren konunuda okuruz.... tekrar tebrikler.

inşallah canım ya bakalım artık hayırlısı kriz 2010 da geçecekmiş diyorlar ozamana yüksek de biter soraaa lepi iş sahibi diye konu açarım ya da öncesinde lepi evlendi diye bi konu da olabilir:lepi:

heyooo yüksek lisasnsa başvurmuştum mülakatı geçtim pazatresi kayıt var:))

tebriklerrrr...
maşallah canım..Herşey gönlünce olsun

kutlarım lepi.kaydirigubbakcemile5
iş buldugunda da yenı bır başlık açarsın ınşallah
herşey gönlünce olsun:Saruboceq:

inşallah canım ya bakalım artık hayırlısı kriz 2010 da geçecekmiş diyorlar ozamana yüksek de biter soraaa lepi iş sahibi diye konu açarım ya da öncesinde lepi evlendi diye bi konu da olabilir:lepi:

lepi evlendi olacak galiba olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…