Lepi ikinci kez mezun oldu; o artık bir mühendis:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi lepi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lepi

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
eveeet hatırlayanlar bilir geçen haziran kepli lepi diye bir başlık açmıştım ve mezuniyetimi ilan etmiştim buradakaydirigubbakcemile2 şimdi yine mezun oldum bukez
taze mühendis olarak aranızdayım ama işsizim orayı hiç karıştırmayalım

bugün tez savunmam vardı girdim güzelce tezimi savundum bir soru hariç (ki onu da evaplardım ama soruyu anlamadım:1no2:) bütün soruları cevapladım tezim sunumum çok beğenildi ve grup içindeki en yüksek notu alarak sunum olayını
kapadımkaydirigubbakcemile şimdi lisans hayatım sona ermiş oldu ama başka bir karar
vermem gerekiyor(karar vermek hiç bitmiyor ki zatenmirmirmirmir)

yüksek lisansa başvuracağım sanırım bir de yüksek mühendis olalım bakalım nolacak
nereye kadar gidecek bu işin sonu zaten diyorumki böyle böyle prof olcam
sonundakaydirigubbakcemile3
arkadaşlarla gittik pasta kestik eğlendik coştuk güzel bir hatıra oldu bana ama bitti işte son dönemimi özlicem sanırım artık büyüdüğümün iyice farkına vardım büyümek garip bir duyguymuş ya
nyse işte böyle artık ben taze mühendisim hayatımdaki tek değişiklik ise öğrenci
değilim:sm_cool:​

afferim sana..gerçekten çok tebrik ediyorum...
şuan işsiz olabilirsin ama altın bileziğin kolunda...
Allah yolunu açık etsin güzelim...
azimle çalışmanın sonu başarıdır...
inanıyorum ki,çok güzel işlere imza atacaksın...
hayatta başarılar diliyorum sana...
sevgiler...

tebrikler canım bi kaç ay sonra bende aynı duyguları yaşicam ama hiç sabırsızlanmıorm o günler hiç gelmesin yaa hep okula gidiim ben ne güsel =))

zaten hiçbişe anlamadım ilk üniversiteye geldiim gün dün gibi aklımda yıllar ne çabuk geçio yaa=(((

Super bi duygudur yaa. Insallah bi gun bende yasarim bu duyguyu..:Saruboceq:..
Tebrik ederim canim..a.s.

Lepimmmmmmmmmm canım arkideşim benim yaa sana zaferler yakışır kuzucum:lepi:
TEBRİK EDİYORUM tatlım :teytey::hooray:
Ne zaman kutluyoruz bu arada:içelim::teytey:

benim ikinci bölümüm bitti bu ikinci mezuniyetim ama okuldaki son derslerime lisans öğrencisi olrak bu dönem girdim düşünüyorumda tam 5 buçuk senem (bir sene hazırlık çift lisanstanda bir dönem uzadı:))geçti okulda girdiğimde reşit bile değildim şimdi 23 yaşındayım zaman çabuk geçiyor... inşallah bundan sonrası hayırlı olur şimdilik kendim için mutlu işsiz diyebilirim:)

Lepiiiiii canımmmm benimm Tebrikkk ediyorummmm başarılarrr diliyorum :teytey::teytey:

tebrükler... daha nice başarılara inşallah Şeniz

kepli resimlerini hatırlamazmıyım hiiçç.gözün aydın birtanem.seni bir kez daha kutlamaktan gurur duyuyorum :lepi:canım benim.inşallah tez zamanda verdiğin emeğin karşılığınıda alırsın.sakın olaki ümütsizliğe kapılma,kapı gibi diploman var elinde :hooray:.inşallah seni memnun eden,yüzünü güldüren,güzel kapılarda acılır:Saruboceq::Saruboceq:buna yürekten katılıyorum.öpüyorum tatlım benim.a.s..

cccok güzel mutluluklar.. tebrik ederim.. başarılarınızın devamını dilerim..

ayy tşekeüürler canlarım benim yaa teşekkür butonu kalkmış benimde şey hakkım bugünlük dolmuş ama buradan yazayım hepinize beni kutladığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum darısı okuyanların başına:)

Çok tebrik ediyorum canım..
Sen de bu donanım ve azim olduğu sürece işlerin en iyisini bulacaksındır.
Profesör olduğun zaman bizi unutma emi? a.s.

lepicim tebrik ediyorum darısı başıma ben de mezun olup bi mühendis olurum inşallah

tebrik ederim canim :)
hangi bolumleri bitirdin ogrenebilir miyim :)

ben de yakinda taze muhendis olcam insallah cok az kaldi :)

Gozunuz aydın)
Inanın cok mutlu oluyorum bu basarı oykulerıne sahıt olunca..Rabbım muvaffak etsın umarım emegınızın karsılıgınızı fazlasıyla alırsınız..
Tebrık ederım canım..Sevgilerimle..

lepi cim tebrik ederim şekercim...daha iyi yerlere ulaşman dileğiyle...
bu arada bölüm ne?
yüksek lisansını nerde yapmayı düşünüyorsun canım...
kızkardeşim piglet_06 elektrik elektronik mühendisliğini bitirdi şuanda yüksek lisans yapıyor...
ayyy çok sevindim senin adına bebişim...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…