- 21 Kasım 2017
- 27.566
- 120.502
- Konu Sahibi Margaret Hale
Biraz frapan.Leopar desenin en kaliteli hali olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz frapan.Leopar desenin en kaliteli hali olmuş
Teşekkürler Nanecim.Eline sağlık çok güzel olmuşlar benim de sık yyaptığım kurabiyelerden
Nerdeyse Tutku bisküvi alıp koyacaktım ama neyse ki son anda bir pastanede bunları buldum.Bişey soylucem bu kurabıye tarifi hileli hazır almıs kondurmussun bunyapım asamaları da soop güzelim şoooop
Tahmin ettim. Ben yanılmam şekerim ellerine saglık çiçeğim cok guzel yıneNerdeyse Tutku bisküvi alıp koyacaktım ama neyse ki son anda bir pastanede bunları buldum.
Sen de gezeceğine arada otur evinde de kurabiye yap.Tahmin ettim. Ben yanılmam şekerim ellerine saglık çiçeğim cok guzel yıne
Hallettim o işi ben şiiiiSen de gezeceğine arada otur evinde de kurabiye yap.
Yerim ben o detayı sjsjsjUmay detayi çok güzel görünüyor margirit ellerine sağlık ❤❤
Teşekkürler deynomEllerine sağlık, çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim Periş. Oyun hamurundan daha verimli bir etkinlik vallaAy çok güzel olmuş kızıma yapayim bundan ellerine sağlık margim sunumda
Teşekkür ederim Keleş Ablam.Harika olmuş canısı ellerine sağlık olsun çok değişik bir kurabiye başarılar diliyorum yarışmada
Kanal kim ben kim C A N O o ihtiyacımızı karşılıyor tek başına. Teşekkürler Şaynım.Sen bir yemek kanalı sunum kanalı falan açsana ya hem tarif hem sunum çok hoş her zamanki gibi
Teşekkür ederim.Kurabiye nasıl zarif olmuş elinize sağlık
Deneyeceğim muhakkak