- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.531
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Şuvan uzaydayım.Waaaooowwww leopar deseler margaret derdim zatenkurabiye ateş ediyor vay arkadaş kadının kurabiyeyi dizmesi bile şekil şukul hep merak etmiştim demek ki böyle güzel yapılıyormuş tarz kurabiye desen var, şekil desen var, leopar ta kendisi ateş misin be kadın
Keşfettiğimden beri habire bundan yapıyorum. Dene mutlaka.Yaaaa su kurabiyenin asaletine,güzelliğine bayıldım
Birde ilk defa gördüm en kısa zamanda denerim eline sağlık Margaret
Teşekkürler beybi. Kütüphaneye giderken yanıma bunlardan alırım, kahveyle götürürüz.VuruldumGördüğüm en güzel kurabiyelerden biri olabilir ,ellerine sağlık yarışmada bol şanslar
Anlastik bebeğim,hem ruhumuz,hem karnımız doyar,ufkumuzu, genişler, yarınlara umutla bakarızTeşekkürler beybi. Kütüphaneye giderken yanıma bunlardan alırım, kahveyle götürürüz.
Ben de diyorum bu kim ahsjsjeYiaaaa çok sevimli bunlar
Merhaba KK’nın gülleri. Bu ay size leopar kurabiye yaptım. Lezzeti bir yana, yapması da eğlenceli, özellikle çocuklarla deneyebilirsiniz.
Malzemeler:
125 gr tereyağ
1 yumurta sarısı
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket vanilin
3 çay bardağı un
2,5 tatlı kaşığı kakao
Yapılışı:
Malzemeleri karıştırıp yoğuruyoruz. Elde ettiğimiz kurabiye hamurundan iki küçük parça (ceviz büyüklüğünde) koparıyoruz. Birini tekrar yarım tatlı kaşığı kakaoyla, diğerini de iki tatlı kaşığı kakaoyla yoğuruyoruz. Kıvamına göre birkaç damla süt de ekliyoruz ki çok sert olmasın. Hamurların kıvamı birbiriyle aynı olmalı. Biri açık diğeri koyu kahverengi tonlarında iki hamur elde ediyoruz. Beyaz hamuru büyükçe açıp üzerine kahverengi hamurları benek benek yerleştiriyoruz. Tekrar merdane ile üzerinden geçip düzeltiyoruz. Bardakla yuvarlaklar kesip tepsiye yerleştiriyoruz. Bardağı una buladık, yapışmasın diye. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 10-15 dk. pişiriyoruz. Lattemizle beraber oturup bir güzel yiyoruz.
Eki Görüntüle 3297105
Afiyet olsun herkese.
Eki Görüntüle 3297106 Eki Görüntüle 3297107 Eki Görüntüle 3297108 Eki Görüntüle 3297109 Eki Görüntüle 3297110 Eki Görüntüle 3297111 Eki Görüntüle 3297112 Eki Görüntüle 3297113 Eki Görüntüle 3297114 Eki Görüntüle 3297116 Eki Görüntüle 3297118
Benim ben Tellioğlu LütfüBen de diyorum bu kim ahsjsje
Aaa bende diyorum bu kız nerdeYiaaaa çok sevimli bunlar
Calci yapacağını gizli gizli yapiyo sonra bana laf ediyo biliyorum asla yalnız değilim de kimse kendini gostermiyoBak yalnız değilmişsin.Cemoos
Of ya o fincanlardan biri de bu ama bebe durmadı, o zenginliği tam yansıtamadım.Milyor dolarlık fincan yok ama bu beni üzer
Aaa öteki daha canliydi ondan şettimOf ya o fincanlardan biri de bu ama bebe durmadı, o zenginliği tam yansıtamadım.