Gelmek istemedi canım 10 haftalık sadece kese olarak kaldı içinde bir şey gelismedi. sadece Leon var teyzesi bizimleHayırlı olsun bebeğin doğdu mu bilmiyorum ama hayırlı evlat olsun inşallah. Leonun okullu olmasına da sevindim. Gelişmelerden ara ara bizi de haberdar et :)
Gelmek istemedi canım 10 haftalık sadece kese olarak kaldı içinde bir şey gelismedi. sadece Leon var teyzesi bizimleama nerdeyse 1 aylık okul tatilinde artık ciddi ciddi büyüdü diyorum
Hayırlısı buymuş canım. Rabbim evladına sağlık sıhhat versin. Aynı duyguyu oğlumdan önce yaşamıştım. Anlıyorum seni. Özel değilse keseyi kürtajla mi aldılar?Gelmek istemedi canım 10 haftalık sadece kese olarak kaldı içinde bir şey gelismedi. sadece Leon var teyzesi bizimleama nerdeyse 1 aylık okul tatilinde artık ciddi ciddi büyüdü diyorum
Malesef o huy bizde de devam ediyor. Dün akşam beni sinir etti. Uyuyamadım. Kendi yatağına çağırıyordu son bir haftadır. Ama dün akşam yanımıza geldi. Bu akşam bakalım ne yapacak :)Bu saatlerde kalkıp yatagimizda yatma huyu hiç değişmedi amakendi yatagina götürdm ve bekliyorum başında uyudu tam dalsin diye
Bizim.hep geliyor kiyamyrz da ama iyice büyüdüğü için ( sınıfta yaşıtlarına göre koca adam duruyor fotolarda ) artık yatağa sigamiyoruz yorgun kalkıyoruz.Malesef o huy bizde de devam ediyor. Dün akşam beni sinir etti. Uyuyamadım. Kendi yatağına çağırıyordu son bir haftadır. Ama dün akşam yanımıza geldi. Bu akşam bakalım ne yapacak :)
Ne güzel canım sevindim senin adına. Sorma bizimde üçümüz yatınca uyuyamıyorum doğru düzgün. O yüzden mümkün olduğunda ben yanına gidiyorum ikimiz yatıyoruz. Uyuyunca kendi yatağıma dönüyorum.Bizim.hep geliyor kiyamyrz da ama iyice büyüdüğü için ( sınıfta yaşıtlarına göre koca adam duruyor fotolarda ) artık yatağa sigamiyoruz yorgun kalkıyoruz.
Karar toplantısı yaptık ve nerdeyse 5 gündür bu şekilde kendi yataginda yatıp kendi yatağında kalkıyor bin şükür
Diyorum bıraksam 7 yaşına kadar yatar sanırımNe güzel canım sevindim senin adına. Sorma bizimde üçümüz yatınca uyuyamıyorum doğru düzgün. O yüzden mümkün olduğunda ben yanına gidiyorum ikimiz yatıyoruz. Uyuyunca kendi yatağıma dönüyorum.
Çocuklar anne babayla yatmayı seviyor. Hele ki anne baba yatağını daha çok seviyorlar :))Diyorum bıraksam 7 yaşına kadar yatar sanırım
Bu sabah itibariyle tamamen kendi yatağında uyanma başarılı diyebilirimÇocuklar anne babayla yatmayı seviyor. Hele ki anne baba yatağını daha çok seviyorlar :))
Kesinlikle bizde de bu ara anne benim yatağımda yatalım muhabbeti var. Öyle yapıyoruz inşallah devamı gelirBu sabah itibariyle tamamen kendi yatağında uyanma başarılı diyebilirim
Gece odamıza geldi yanımızda yatack sandım anne seni çağırdım gelmedin ben de çağırmaya geldim dediyatağına yatti hemen uyudu sonra şükür anladım ki biz kararlı olup gece 1 kaç kez de olsa ilk haftalarda odasına gitmeyi teşvik edersek ( anne/baba) sonra başarılı olunuyor.
İnşallah gelir sen de süreci paylaş bakalmKesinlikle bizde de bu ara anne benim yatağımda yatalım muhabbeti var. Öyle yapıyoruz inşallah devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?