Öksürük bu ara bizde de var bayramda bi hasta oldu hala aynı. Yaza bayılıyor. Eve girmek istemiyor. Suyla oynamayı seviyor ama duşa almayı sevmiyor. Yaz olduğu için sicaktan yemek yemiyor malesef o sorunumuz başladı. Sizde durumlar nasılÖksürük kaldı leonda daha da kreşe göndermedim geçsin de arkdslarinla bulaşmasn diye ama olmadı malsf.
Senin kuzun napyoo yaz sevdi mi
Leonda bahçede oynmayi çok seviyor, geçen sene çok denize gidemedik ondan biraz ağladı baştan ama sevdi denizi.Öksürük bu ara bizde de var bayramda bi hasta oldu hala aynı. Yaza bayılıyor. Eve girmek istemiyor. Suyla oynamayı seviyor ama duşa almayı sevmiyor. Yaz olduğu için sicaktan yemek yemiyor malesef o sorunumuz başladı. Sizde durumlar nasıl
Geçmiş olsun demek ki bir yerden kaptı yada hava değişimi olmuş da olabilir.Öksürük bu ara bizde de var bayramda bi hasta oldu hala aynı. Yaza bayılıyor. Eve girmek istemiyor. Suyla oynamayı seviyor ama duşa almayı sevmiyor. Yaz olduğu için sicaktan yemek yemiyor malesef o sorunumuz başladı. Sizde durumlar nasıl
Bizde ne olduğunu anlamadıkta geçecek inşallah sağolGeçmiş olsun demek ki bir yerden kaptı yada hava değişimi olmuş da olabilir.
Karpuz bizde sabah akşam yiyor diyebilirim. 1 öğün sağlam yese şükredicem ama oda yok. Emmeden emmiyor artık bıraktık. Sadece mama içiyor. Onunla duruyor diyebilirim.Leonda bahçede oynmayi çok seviyor, geçen sene çok denize gidemedik ondan biraz ağladı baştan ama sevdi denizi.
Günde 1 öğün iyi yiyor kalanları hiç nerdeyse.
Ayran karpuz favorisi takilmyrm ama şuan için emiyor diye ilerde kesince bu yememe olaylari bakalım nasıl basedrz.
Mama da tok tutuyor demek ki annesi. Bu sıcakta bir şey yemek kolay değil balkona çıkarıp şansımızi deneyimKarpuz bizde sabah akşam yiyor diyebilirim. 1 öğün sağlam yese şükredicem ama oda yok. Emmeden emmiyor artık bıraktık. Sadece mama içiyor. Onunla duruyor diyebilirim.
Mamadan 5 6 saat sonra bile yemediği oluyor. Balkonda her gün piknik yapıyoruz zaten :)Mama da tok tutuyor demek ki annesi. Bu sıcakta bir şey yemek kolay değil balkona çıkarıp şansımızi deneyim
Bizim şuan cam balkon yapılmadı açıkçası babası yokken çok çıkmaya cesaret edemiyorum. Bir anda orda bir anda burdaMamadan 5 6 saat sonra bile yemediği oluyor. Balkonda her gün piknik yapıyoruz zaten :)
Babasını beklersem yandım demekki hiç durmaz. Azar azar yiyor en azından meyve falan yiyor çorba içiyor da çokta zorlamıyorum canı isterse yiyor.Bizim şuan cam balkon yapılmadı açıkçası babası yokken çok çıkmaya cesaret edemiyorum. Bir anda orda bir anda burda
Yemeye başladı mı kuzum napysnzz
Geçmiş olsun başka bir belirti yoksa ben endişe etme takip et. Yaz aylarında soğuk bir yer yiyince çocuklar midesini üşütebiliyor öyle bir şey olmuştur belki.Leon'un doğum gününü yapacgm gün sebepsiz kusmaya başladı ki hayatta böyle bir şey yaşamadık bebekken fazla sütü azıcık çıkarma haricî.o gün yatana kadar su bile içse çıkardı yavrum. Doğum günü için 3 kuzeni geldi sadece onları görünce canlandı bir kaç poz ani foto çekildik.
Doktoru karışık bir şey yemiştir ateş ishal yoksa sorun yok emzirin bol.bol dedi. Gece uyudu sabaha bir şeyi yoktu. Sanırım midesini usuttu dedim ama rota virüsü olablr mi deyince yengem şu sıra herkeste var korkmadm ama acaba dedim yani.
Oo meyve çorba tamamdır yaz için ideal menüBabasını beklersem yandım demekki hiç durmaz. Azar azar yiyor en azından meyve falan yiyor çorba içiyor da çokta zorlamıyorum canı isterse yiyor.
Şükür geçti sabahı. Annem de dedi ki sende hiç hasta olmaZdn olsan 1 günde geçerdi sana çekmişGeçmiş olsun başka bir belirti yoksa ben endişe etme takip et. Yaz aylarında soğuk bir yer yiyince çocuklar midesini üşütebiliyor öyle bir şey olmuştur belki.
Aynen ağır şeyler biz bile yiyemiyoruz o yüzden ona da vermiyorum.Oo meyve çorba tamamdır yaz için ideal menü
Amin. Çocuklar bir hasta oluyor anneler 10 kere olmuş gibi oluyor :)Şükür geçti sabahı. Annem de dedi ki sende hiç hasta olmaZdn olsan 1 günde geçerdi sana çekmişyavrular hiç hasta olmsnlar çok aminn
Valla öyle oldu canım.Amin. Çocuklar bir hasta oluyor anneler 10 kere olmuş gibi oluyor :)
Ne güzel düşünmüşsün. Kendine vakit ayıran anneler çocuklarına daha verimli oluyor. Bende oğlum oğluna başlayınca tekrar işe dönmeyi düşünüyorum ama daha 2 senemiz var. Sen çalışıyor muydun?Yazlıktan döndük aklımız orda kaldı tabi
Leon'u evin yanındaki kreşe öğlene kadar vermeye karar verdim.
Onu kreşe bırakıp direk yürüyüşe çıkacağım, sonra eve gelip ALES diye bir sınavım var 1 kere hazırlanıp girmeyi düşünüyorum. Matematik özel ders hocası bulmuştum 1 kere ders yapmıştık fena değildi. Onunla haftada 2 saat de almayı düşünüyorum. Bakalım süreç nasıl gelişecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?