Ya ben onları severim ki masallah. Her ay gordgm için fotoları nerdeyse resmen kuğu misali 2sideMaşallah bnm yakışıklı paşamabizim kızlar tembel anacim biri 9 aylık sürünmeye başladı biri hala surunmuyor ama ayağı kalkmaya çalışıyor bugün ilkkez kendi kendine ayağı kalkmış koltuğa tutunup supriz yaptı bana meyvelerini almak icin mutfağa gittim birde salona girdim ayakta duruyor sürünmeden yürüme pesinde hanımefendi zeynep 4. Dis yolda 5 ve 6 .dişlerde patlamak üzere zehra da yeni bir dişi çıktı hiç yalnız bırakamıyorum iki dk yalnız kalsalar dönüyorum ki sac baş girişiyorlar yemek bizde hep sıkıntıydı yogurtsuz sofraya oturmuyoruz yoğurt yoksa hiçbirşey yemiyorlar uyku desen vücudum alıştı 5 er saat uykuya nadiren 6 saati bulduğumda kendimi günlerdir uyuyor gibi hissediyorum tabi bu 5-6 saat için de en az birer kez uyanıyoruz bizdede durumlar boyle canim
Tatlım 7. Ayda kan tahlili yaptrdm ve persentili 2. Aydan beri %97deydi sütümle. Doktor 9. Aya kadar tadim zaten dedi kendi isterse belli eder. Ben de az ama hep vitamin yönünden yuksek seyler verdim, zaten ilerde yiyeckler süt daha çok alsn midelerini yemekle doldurmak istemedimSelamlar canim.1 ogun 1 kasik kismini anlamadim tam olarak normal bebek kavanozu boyutunda yemesi bekleniyo 8. Aydan sonra her ogun(tabii cocuk istekliyse)
Bu arada blw usulü ve hiç karıştırıp bisey vermemstm günde 1 öğün 1 yemek kaşığı kadarSelamlar canim.1 ogun 1 kasik kismini anlamadim tam olarak normal bebek kavanozu boyutunda yemesi bekleniyo 8. Aydan sonra her ogun(tabii cocuk istekliyse)
Teşekkür ederiz teyzesi nazlı kız şimdi tam bi tatlı cadı oldu çok aktif bir sn tutamıyorum çocuğu sürekli hareket halindeyiz Allahtan diğeri daha uysal daha sakinde idare ediyoruzYa ben onları severim ki masallah. Her ay gordgm için fotoları nerdeyse resmen kuğu misali 2sideya benim nazlim nazliligi bıraktı o zaman masallah kuzularıma
Onun tipini yerim benTatlım 7. Ayda kan tahlili yaptrdm ve persentili 2. Aydan beri %97deydi sütümle. Doktor 9. Aya kadar tadim zaten dedi kendi isterse belli eder. Ben de az ama hep vitamin yönünden yuksek seyler verdim, zaten ilerde yiyeckler süt daha çok alsn midelerini yemekle doldurmak istemedimtabi doktor şuan 3 öğün vermek gerektgni %50 yemek %50 süt gitmem gerektgni söylese de durum bu. Anneme kalsa ac kaldı çocuk ama tipi görseniz
Merhaba canım benim kızlar 11 aylık oldular saclarimla oynamaya çekmeye bayılıyorlar arada ağızlarına götürmeye de çalışıyorlar ellerine gecen herşey gibi merak ediyorlar çünkü keşfetmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum benMerhaba, kizimda agustos dogmlu 10 aylik oldu ayni aylarda benzer hareketler yapiyor bebisler. Sormak istedigim agizlarina sac goturuyorlar mi. Benim kizim benim saclarimi agzina sokmayi cok seviyor. Normal mi sizce
Agzindan bir kac kere aldim. Normalde sactan igrenmeleri gerekir diye dusundugum icin bana pek normal gibi gelmedi ama genelde bebekler yapiyorsa unuturlar unarim. Cevabiniz icin tesekkurlerMerhaba canım benim kızlar 11 aylık oldular saclarimla oynamaya çekmeye bayılıyorlar arada ağızlarına götürmeye de çalışıyorlar ellerine gecen herşey gibi merak ediyorlar çünkü keşfetmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum ben
Diş ağrısından sac cektklerni duymstm ama benim ki erkek saçlar bonus ağzına götürmedi henüzMerhaba, kizimda agustos dogmlu 10 aylik oldu ayni aylarda benzer hareketler yapiyor bebisler. Sormak istedigim agizlarina sac goturuyorlar mi. Benim kizim benim saclarimi agzina sokmayi cok seviyor. Normal mi sizce
Bu aralar beslenme sıkıntılı bizde hiç iştahları yok ama meyve görünce resmen saldırıyorlar az daha güçlü olsalar yerle yeksan edecekler beni :) kırmızı mercimeği sevdiremedim ben bu bebelere yemiyorlar birde bezelyeyi yemediler nasıl yediricem mercimeği ben hadi bezelye neyse de ne koftesini nede çorbasını yemiyorlar ama tam bir et canavarları ben süt bal ve patlıcan hariç herşey yedirmeye başladım artık bnm minik çikolatam napiyo iyi mı nasıl gidiyor beslenmeyle arası nsl başladı mı birşeyler söylemeye yürüme çabalarınaDiş ağrısından sac cektklerni duymstm ama benim ki erkek saçlar bonus ağzına götürmedi henüzbu arada ek gıda nasıl gidiyor biraz sureclrrnzden bahsedr msnz
Karpuz seviyor bizimki ama kabuğunuBu aralar beslenme sıkıntılı bizde hiç iştahları yok ama meyve görünce resmen saldırıyorlar az daha güçlü olsalar yerle yeksan edecekler beni :) kırmızı mercimeği sevdiremedim ben bu bebelere yemiyorlar birde bezelyeyi yemediler nasıl yediricem mercimeği ben hadi bezelye neyse de ne koftesini nede çorbasını yemiyorlar ama tam bir et canavarları ben süt bal ve patlıcan hariç herşey yedirmeye başladım artık bnm minik çikolatam napiyo iyi mı nasıl gidiyor beslenmeyle arası nsl başladı mı birşeyler söylemeye yürüme çabalarına
Patlıcan süt bal vermiyorum canım hemen hemen herşeye katıyorum kimyon tadını sevmediler evet patates havuç bezelye karışık yemeğini yaptım yemedi ikiside meyve olsun taştan yumuşak olsun yeter yerler seviyorlar meyveyi çok şükür maşallah paşama bnm bizimkiler en çok koltuğa tutunup yürüyor zehra arada ellerini bırakıp ayakta durmaya çalışıyor nazlı kızın içinden tam bi cadı çıktı 1 sn durmuyor kardeşini mahvediyor daha garibime hiç rahat vermiyor sabırsızlıkla bekliyorum fotosunuKarpuz seviyor bizimki ama kabuğunudişten olablr annesi leon azıları cikarmaya calisrken emdi sadce. Gaz yaptğı için mi acaba kimyon koyuyor msn kırmızı mercimeğe?
Bezelye patates havuç 3lusune mi hayır diyorlar,??
O kadar sebzeden patlıcan neden en yasaklı sebze hem de nikotinli, bal ve süt icin de şaşırdım ama sonuçta annesi sensin en iyisini sen bilirsin canım
Çikolatan yaramazlk pesinde 1 dakika durmuyor karabuğday ve kinoa vermeye basladim bu ay sevdi yiyor. 1 adım atıyor koşarak kucagmza düşüyor şuan. Saçlar resmen bonus oldubu ay ki fotosunda Hep ağladı göndercm çirkini
Merhaba, kendi saclarini degil benim saclarimi agzina goturuyor ama kiz bebeklerde daha cok oluyormus bu durum ilgisini baska seylere cekmeye calisiyorum en kisa surede unutur umarim. Ek gidaya yeni yeni alisiyor bazen cok istihsiz oluyor bazen isteyerek yiyor. Bazen kasik istemiyor ozaman pankek mucver tarzi seylerle geciriyoruz.Diş ağrısından sac cektklerni duymstm ama benim ki erkek saçlar bonus ağzına götürmedi henüzbu arada ek gıda nasıl gidiyor biraz sureclrrnzden bahsedr msnz
Kızlar demek ki daha o yaşta ilgilnyrlar saçlarlaMerhaba, kendi saclarini degil benim saclarimi agzina goturuyor ama kiz bebeklerde daha cok oluyormus bu durum ilgisini baska seylere cekmeye calisiyorum en kisa surede unutur umarim. Ek gidaya yeni yeni alisiyor bazen cok istihsiz oluyor bazen isteyerek yiyor. Bazen kasik istemiyor ozaman pankek mucver tarzi seylerle geciriyoruz.
Birinin nerdeyse anlamadım nsl çıktı dişler biri çok fena 2 aydır ne sancimiz bitti ne uykumuz var normalde sakin ama dış mahvetti kuzumu ateş ikisindede olmadı sukurKızlar demek ki daha o yaşta ilgilnyrlar saçlarlasaçınızı toplayablrsnz belki cannz aciyrsa çok. Dış çıkarma zamannda istahlar gidiyor ama az yesinleryeter ki vitaminli şeyler yesinler.
Bu arada ateş cıktı mi diş çıkarirkenikicicek-birbocek
Masallah hiç olmasn insallah. 9. Ve 10. Dişe kadar ne agri ne de ates vardı Leon'da da ama 38leri gördük bu dişler yüzünden.Birinin nerdeyse anlamadım nsl çıktı dişler biri çok fena 2 aydır ne sancimiz bitti ne uykumuz var normalde sakin ama dış mahvetti kuzumu ateş ikisindede olmadı sukur
Kuzum bnm maşallah bizde nazlı kızda 4 alt 2 üst var öbürün dede 3 üst 2 alt ama yeni yeni çıkıyor o yuzden cok sikinti cektik ztn nazlınin 7. Ayda başladı çıkmaya zehra nin 10. Ayda başladıMasallah hiç olmasn insallah. 9. Ve 10. Dişe kadar ne agri ne de ates vardı Leon'da da ama 38leri gördük bu dişler yüzünden.
Istah hala varla yok arası uyku desen aynı anlayacağın bizde herşey aynı citir kizlar artık 2-3 adim atmaya başladılar ikidebir koltuğa tırmanıyorlar ödüm kopuyor düşecekler diye bu sabah zeyno kız bnm yatağıma tırmanıp çıktı şaşırıp kaldım öyle alçak bi yatak değil kavgalara saç baş yolmaya devamAnnisler nasıl gidiyor. Var mi farklı şeyler kuzularda yemeler ne alemde ataklar
Yaa o tiplere kurban teyzeeee bir de adim heee maşallah tek tek ❤❤❤ yatak olayı beni çok geriyor ama şükür uyandgi gibi ses çıkarıyor simdlk. Ben koruma için o kadar şey aldm ki zamanla dengeli düşmeyi de öğreniyorlar şükürIstah hala varla yok arası uyku desen aynı anlayacağın bizde herşey aynı citir kizlar artık 2-3 adim atmaya başladılar ikidebir koltuğa tırmanıyorlar ödüm kopuyor düşecekler diye bu sabah zeyno kız bnm yatağıma tırmanıp çıktı şaşırıp kaldım öyle alçak bi yatak değil kavgalara saç baş yolmaya devambizde durumlar böyle cnm sende nasıl iyice büyümüştür bnm çikolatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?