Leon'un Günlüğü

Direk basladik cnm cok sukur alerji gibi sıkıntı yaşamadık doktor direk baslatti zeynep kız nazlı olan ama ek gıdada nazliligi zehra aldı ele zeynep seviyor farklı tatları
O el ele tutusmalari yok mu valla ayni şehirde olmk çok iyi olurduu 😍😍 işte benim kuzumm yaa farklı tatları sever masallah

en-son-hangi-ayda-ne-yenir-tablosu.png

Blw yapsanız da yapmasanz da bu liste işinize yarayablr arkdslar. Benim şuan kafam çok rahat ek gıda konusunda.
Bebeğiyle aşırı strese giren 2. Gün et veren, 1 gunde tabak tabak tarhana içiren anneler okuyrm da biraz sasryrm( ikiz anneleri yada anne sütü veremynlr hariç)
Şunu unutmamak gerekiyor anne sütü alıyorsa yada devam sutu bu ek gıda ara öğün gibi minik minik olacak. Bir günde 1 tas yemek degl

Oncelikle merhaba size birsey sormak istiyorum ek gıdalara basladinizmi benim kardesim de agustosta dogum yapti simdi 6.ayi bitirdi şükür. Sütü yetmediğinden devam sütü veriyor arada simdide yavas yavas ek gıdaya basladi. Su nekarar icirmeli sizce bide bu ara üşütmüş gece iki defa kusmus ne iyi gelir kusmasina siz ne yapiyosunuz mesela

Oncelikle merhaba size birsey sormak istiyorum ek gıdalara basladinizmi benim kardesim de agustosta dogum yapti simdi 6.ayi bitirdi şükür. Sütü yetmediğinden devam sütü veriyor arada simdide yavas yavas ek gıdaya basladi. Su nekarar icirmeli sizce bide bu ara üşütmüş gece iki defa kusmus ne iyi gelir kusmasina siz ne yapiyosunuz mesela
Merhabalar nasip olursa yarın baslaycgiz. Sadece anne sütü alıyor benim bebegim ama şu var ek gıda ne ve ne kadar veriyor nr zaman veriyor ek gıda verince formül süt azalttı mi derken o kadar çok şey var ki kusmasna sebep.

Merhabalar nasip olursa yarın baslaycgiz. Sadece anne sütü alıyor benim bebegim ama şu var ek gıda ne ve ne kadar veriyor nr zaman veriyor ek gıda verince formül süt azalttı mi derken o kadar çok şey var ki kusmasna sebep.
Ek gidaya başladı mı paşam nasıl arası yeni mamalarla

ek gıdaya başladık kuzlar maşallah herşey çok güzel gidiyor 3gün kuralı ile. Bugun mesela patatesli havuçlu pirinçli çorba ve şeftalili yoğurt yedirdim. Hergün farklı yapıyorum şuan için hiç sıkıntımız yok

Ek gidaya başladı mı paşam nasıl arası yeni mamalarla
Canım başladık bal kabağı verdim ilk gün yedi ama ehh 2 ve 3. Günler 1 çay kaşığı yedi sevmedi 😂 tadımın 2. Günü 2 dişi cikms fark ettik birde şimdi de bizim elimizi yiyor ama gayet iştahlı 😂 senin yavrular napiyor

Canım başladık bal kabağı verdim ilk gün yedi ama ehh 2 ve 3. Günler 1 çay kaşığı yedi sevmedi 😂 tadımın 2. Günü 2 dişi cikms fark ettik birde şimdi de bizim elimizi yiyor ama gayet iştahlı 😂 senin yavrular napiyor
Severim o minik dişlerini onun bizimkilerin hala çıkmadı dişleri ama çok huzursuzlar iki gundur bizimkiler alıştılar farklı tatlara 2 öğün çorba veriyorum bir öğün meyve bir öğün muhallebi mamayı baya azalttık bu durumdan çok memnunlar :)

Severim o minik dişlerini onun bizimkilerin hala çıkmadı dişleri ama çok huzursuzlar iki gundur bizimkiler alıştılar farklı tatlara 2 öğün çorba veriyorum bir öğün meyve bir öğün muhallebi mamayı baya azalttık bu durumdan çok memnunlar :)
Oy masallah benim kuzularıma afiyet bal şeker olsun 😍 benim 10 aylik cikms dişlerim Leon'un da gec cikar sandim ama tırtıklı ckms çok kesiciler birde

Ben de geçen hafta başladım. 3 gün kuralı ile tek tek veriyorum.
Havuç ile başladım. Yeşil kabak, yumurta, tatlı patates, elma, armut. Bugün balkabağı pişirdim buharda.
Bakalım sevecek mi? Yalnız meyveleri sevmiyor benim oğluş ya napıcam bilmem.

Havuç ile başladım. Yeşil kabak, yumurta, tatlı patates, elma, armut. Bugün balkabağı pişirdim buharda.
Canım meyve emziği ile verdin mi hiç bizim kızlar da ilk yemiyordu meyve enzimle alıştılar

Oh mis sifa olsun inşallah kuzuma 😍 merak ettm bak kbgi sevecek mi 😂

Back