- 28 Mart 2018
- 5.210
- 12.608
- 248
Ben de emzikle buzluktaki sütümdn verdim bayildi teyzesiCanım meyve emziği ile verdin mi hiç bizim kızlar da ilk yemiyordu meyve enzimle alıştılar
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de emzikle buzluktaki sütümdn verdim bayildi teyzesiCanım meyve emziği ile verdin mi hiç bizim kızlar da ilk yemiyordu meyve enzimle alıştılar
Nasıl verdin cnm sütü emzikle olur valla Bnde özledim paşamıBen de emzikle buzluktaki sütümdn verdim bayildi teyzesifotolasalim özledim kuzucuklari
Anne sütü dondurmasi gibiNasıl verdin cnm sütü emzikle olur valla Bnde özledim paşamı![]()
Soğuk hasta etmez mi cnm havalarda soğuk halaAnne sütü dondurmasi gibi![]()
Etmez dedi canım doktr etmedi deSoğuk hasta etmez mi cnm havalarda soğuk hala
Kendimi çok pimpirikli buldum şuan ödüm kopuyor hasta olurlar diye suyu bile ılık veriyorumEtmez dedi canım doktr etmedi de![]()
Şükürler olsun anlmdn ateş olmdn 2 diş cikinca rahatltym yinede dedim üst üste 2 gün verdimKendimi çok pimpirikli buldum şuan ödüm kopuyor hasta olurlar diye suyu bile ılık veriyorum![]()
Ben çocuğumu ac bırakıyorum sanirsamKızlar Ek gıdamız çok güzel gidiyor. Balkabağı, kabak, havuç patatesli çorbalar yapıyorum içerisine pirinç koYorum. Hergün sabah pekmezli yumurtalı peynirli kahvaltınızı yapıyoruz öğlen sebze gemeği akşam yoğurt ve meyve yiyor. Meyveyi bazen yulafla birlikte pişiriyorum daha besleyici oluyor. 7. Ay itibari ile kuzu kıyma ve soğan ekleyeceğim çorbalarına. Siz de koyabilirsiniz aklınızda olsun![]()
Hoş geldin ben doğumda k vitamini hariç yaptırmadm cocugma. Şuan şükürler olsun çok sağlıklı. Sağlık ocagi asi reddi imza verdim o kadar. Her ay kontrlne gidyruz her şey yolunda.kızlar merhaba bi konudan dolayı ayrildjniz gruptan bilgi almak istiyorum sizden de fikirler almak istiyorum bende 6 aya kadar aşı yaptırdım ama araştır inca biraz pismanlik duydum ilk kızımı hep yaptırdım ama bundan sonra yaptırmayı düşünmüyorum siz hangi yollarda gectiniz
teşekkür ederim canım ilk çocuğa yaptırın ca Allah muhafaza bu çocuğuma bişey olursa diye vesvese geliyor ama aşı içeriklerini ve yan etkileri ı okuyunca soğudum asidanHoş geldin ben doğumda k vitamini hariç yaptırmadm cocugma. Şuan şükürler olsun çok sağlıklı. Sağlık ocagi asi reddi imza verdim o kadar. Her ay kontrlne gidyruz her şey yolunda.
Rabbim hep güzel günlerini göstersin inşallah. Onlara en ufak zarar gelsin istemyzteşekkür ederim canım ilk çocuğa yaptırın ca Allah muhafaza bu çocuğuma bişey olursa diye vesvese geliyor ama aşı içeriklerini ve yan etkileri ı okuyunca soğudum asidan
Amin inşallah canim kandilimiz de mübarek olsun inşallahRabbim hep güzel günlerini göstersin inşallah. Onlara en ufak zarar gelsin istemyz
Aminnn cümlemizin inşallah Rabbim hayırlara vesile etsin. Kuzucuklarmz hayırlı kul olsunlar çok aminAmin inşallah canim kandilimiz de mübarek olsun inşallah
Maşallah bnm yakışıklı paşamaArkadaşlar nasıl gidiyor yemeler icmeler
Biz de her şey heyecanlı ve güzel.sukurler olsun.
Bu hafta artık 1 öğün 1 yemek kaşığı kadar tadımın yetmediğini fark etmiş bulundum.
Çünkü leon öğlen 2. Uykusunda mama mama demeye başladı ve istediği ile 2 kereye çıkardık mamasını.
6. Ayında alt 2 dişi çıkmıştı. 6 nisanda 5. Dişi cıktı şuan 6. Patlamak üzere benim dişim 10 aylık cıkmış ama bana çekmedi.
Yürüme konusunda çok hassas davranyrm Leon hiç sürünmedi 6. Ayla birlikte oyuncak kutusuna tutup kalkıyordu ama düşer diye fırsat vermiyordm. Sonra gerekli önlemleri alarak( kafa koruma kaskı ve yine kafa ve sırt koruma aldik çok araştırıp isteyene özelden atarım linkleri) artık fırsat verdik. Subat ayından beri koltuk kenarı, aktivite masası birşeyler yapıyor 1 2 saniye kadar bu hafta durdu ama korkuyor yine de, Rabbim korusun tüm bebekleri ama dikkat etmek gerekiyor çarpmalara düşmelere karşı.
Konuşma konusunda mama ve yanında asla meme demememize rağmen meme diyor o kadar.
Herkesin yavrusu sağlıklı olsun
Selamlar canim.1 ogun 1 kasik kismini anlamadim tam olarak normal bebek kavanozu boyutunda yemesi bekleniyo 8. Aydan sonra her ogun(tabii cocuk istekliyse)Arkadaşlar nasıl gidiyor yemeler icmeler
Biz de her şey heyecanlı ve güzel.sukurler olsun.
Bu hafta artık 1 öğün 1 yemek kaşığı kadar tadımın yetmediğini fark etmiş bulundum.
Çünkü leon öğlen 2. Uykusunda mama mama demeye başladı ve istediği ile 2 kereye çıkardık mamasını.
6. Ayında alt 2 dişi çıkmıştı. 6 nisanda 5. Dişi cıktı şuan 6. Patlamak üzere benim dişim 10 aylık cıkmış ama bana çekmedi.
Yürüme konusunda çok hassas davranyrm Leon hiç sürünmedi 6. Ayla birlikte oyuncak kutusuna tutup kalkıyordu ama düşer diye fırsat vermiyordm. Sonra gerekli önlemleri alarak( kafa koruma kaskı ve yine kafa ve sırt koruma aldik çok araştırıp isteyene özelden atarım linkleri) artık fırsat verdik. Subat ayından beri koltuk kenarı, aktivite masası birşeyler yapıyor 1 2 saniye kadar bu hafta durdu ama korkuyor yine de, Rabbim korusun tüm bebekleri ama dikkat etmek gerekiyor çarpmalara düşmelere karşı.
Konuşma konusunda mama ve yanında asla meme demememize rağmen meme diyor o kadar.
Herkesin yavrusu sağlıklı olsun