Leon'un Günlüğü

Arkadaşlar ek gıda tadimlar nasıl gidiyor?
Leon bal kabağı ve havuç yedi ama 2sini pek sevmedi, tatlı patates deneyip yoğurda gececgm nasipse.Yoğurt içine koyup o şekilde dencgm belki sever.

Kızlar Ek gıdamız çok güzel gidiyor. Balkabağı, kabak, havuç patatesli çorbalar yapıyorum içerisine pirinç koYorum. Hergün sabah pekmezli yumurtalı peynirli kahvaltınızı yapıyoruz öğlen sebze gemeği akşam yoğurt ve meyve yiyor. Meyveyi bazen yulafla birlikte pişiriyorum daha besleyici oluyor. 7. Ay itibari ile kuzu kıyma ve soğan ekleyeceğim çorbalarına. Siz de koyabilirsiniz aklınızda olsun

Ben çocuğumu ac bırakıyorum sanirsam masallah menülerin harika ben tadımı bile yapamadm dogruca.

Sevgili analar evde günler nasıl gidiyor?
2 gündür fark ettgm bisey oldu Leon yemek yerken ağzından cop cop ses çıkarıyor sevdgi bir şeyse 2 gndr yemek istedgni bana sinyal veriyor cop cop diye
Verdgm tadimlar
Bal kabağı: sevmedi
Havuç : sevmedi
Beyaz tatlı patates: çok sevdi
Yeşil kabak: sevdi
Yoğurt: sevdi
Elma: hiç sevmedi
Armut (2 gün verdim tadim kustu 3. Gün vermedim)
1 günde tereyağında yumurta sarısı verdim 1 minik çatal ama icim rahat etmedi 2. Gün vermedim.
Verdiklerimi genelde 3 gün kuralı ile
1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı ve 1 yemek kaşığı şeklinde verdim.
Doktor kilosu çok yerinde sadece tadimla epey gideblrsn dedi. Kan tahllrni yaptrdm hafif demir eksklgi vardı fermix takviye veryrm d vitamini ile.

kızlar merhaba bi konudan dolayı ayrildjniz gruptan bilgi almak istiyorum sizden de fikirler almak istiyorum bende 6 aya kadar aşı yaptırdım ama araştır inca biraz pismanlik duydum ilk kızımı hep yaptırdım ama bundan sonra yaptırmayı düşünmüyorum siz hangi yollarda gectiniz

Hoş geldin ben doğumda k vitamini hariç yaptırmadm cocugma. Şuan şükürler olsun çok sağlıklı. Sağlık ocagi asi reddi imza verdim o kadar. Her ay kontrlne gidyruz her şey yolunda.

Hoş geldin ben doğumda k vitamini hariç yaptırmadm cocugma. Şuan şükürler olsun çok sağlıklı. Sağlık ocagi asi reddi imza verdim o kadar. Her ay kontrlne gidyruz her şey yolunda.
teşekkür ederim canım ilk çocuğa yaptırın ca Allah muhafaza bu çocuğuma bişey olursa diye vesvese geliyor ama aşı içeriklerini ve yan etkileri ı okuyunca soğudum asidan

teşekkür ederim canım ilk çocuğa yaptırın ca Allah muhafaza bu çocuğuma bişey olursa diye vesvese geliyor ama aşı içeriklerini ve yan etkileri ı okuyunca soğudum asidan
Rabbim hep güzel günlerini göstersin inşallah. Onlara en ufak zarar gelsin istemyz

Arkadaşlar nasıl gidiyor yemeler icmeler
Biz de her şey heyecanlı ve güzel.sukurler olsun.
Bu hafta artık 1 öğün 1 yemek kaşığı kadar tadımın yetmediğini fark etmiş bulundum.
Çünkü leon öğlen 2. Uykusunda mama mama demeye başladı ve istediği ile 2 kereye çıkardık mamasını.
6. Ayında alt 2 dişi çıkmıştı. 6 nisanda 5. Dişi cıktı şuan 6. Patlamak üzere benim dişim 10 aylık cıkmış ama bana çekmedi.
Yürüme konusunda çok hassas davranyrm Leon hiç sürünmedi 6. Ayla birlikte oyuncak kutusuna tutup kalkıyordu ama düşer diye fırsat vermiyordm. Sonra gerekli önlemleri alarak( kafa koruma kaskı ve yine kafa ve sırt koruma aldik çok araştırıp isteyene özelden atarım linkleri) artık fırsat verdik. Subat ayından beri koltuk kenarı, aktivite masası birşeyler yapıyor 1 2 saniye kadar bu hafta durdu ama korkuyor yine de, Rabbim korusun tüm bebekleri ama dikkat etmek gerekiyor çarpmalara düşmelere karşı.
Konuşma konusunda mama ve yanında asla meme demememize rağmen meme diyor o kadar.
Herkesin yavrusu sağlıklı olsun

Maşallah bnm yakışıklı paşama bizim kızlar tembel anacim biri 9 aylık sürünmeye başladı biri hala surunmuyor ama ayağı kalkmaya çalışıyor bugün ilkkez kendi kendine ayağı kalkmış koltuğa tutunup supriz yaptı bana meyvelerini almak icin mutfağa gittim birde salona girdim ayakta duruyor sürünmeden yürüme pesinde hanımefendi zeynep 4. Dis yolda 5 ve 6 .dişlerde patlamak üzere zehra da yeni bir dişi çıktı hiç yalnız bırakamıyorum iki dk yalnız kalsalar dönüyorum ki sac baş girişiyorlar yemek bizde hep sıkıntıydı yogurtsuz sofraya oturmuyoruz yoğurt yoksa hiçbirşey yemiyorlar uyku desen vücudum alıştı 5 er saat uykuya nadiren 6 saati bulduğumda kendimi günlerdir uyuyor gibi hissediyorum tabi bu 5-6 saat için de en az birer kez uyanıyoruz bizdede durumlar boyle canim

Selamlar canim.1 ogun 1 kasik kismini anlamadim tam olarak normal bebek kavanozu boyutunda yemesi bekleniyo 8. Aydan sonra her ogun(tabii cocuk istekliyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…