Karadeniz canımFiyatları çok uygunmuş. Nerede yaşıyordun canım sen . Geçen sene gelmişti bu ürünler stoklardan çıkarttılar herhalde. aktüelde yok çünkü.
Canım doktor kesinlikle onermiyr 6 ay dolsun hatta erken doğduğu kadar da beklenck dedi bana ( 17gun erken dogmstu) çünkü mideleri bagirsaklari çok hassas yuklenmk istemem asla.Merhaba kızlar
Ek gıdaya başladınızmı kızım 5 ayı doldurdu .bugün yoğurt yedirdim üç dört çay kaşığı kadar.
Akşamda muhallebi yaptım pirinç unundan onu yedirdim .üstünede emzirdim .
Muhallebi veriyorsanız ne kadar veriyorsunuz
Yoğurt ve meyve suyu da vermiceksin canım bende vermicem karar verdim .6 aylık olana kadar beklicem .Canım doktor kesinlikle onermiyr 6 ay dolsun hatta erken doğduğu kadar da beklenck dedi bana ( 17gun erken dogmstu) çünkü mideleri bagirsaklari çok hassas yuklenmk istemem asla.
Sut artı mama yapan arkdslrm da bu şekilde vermişler mamayı kesmişlerdi 5 aylık.
Tatlım meyve suyu direk kan şekerini yukseltyr onu cocukken bile vermk istemyrm karatay usulü yapcm elimden geldgnce beklycgne sevindim. Yoğurt çok gaz yapyr duydmYoğurt ve meyve suyu da vermiceksin canım bende vermicem karar verdim .6 aylık olana kadar beklicem .
Blw yi hiç gözüm yemiyor napcam bilmiyorum birbirlerine atarlar çekerler dökerler offf düşünmesi bile korkunç bn 4 aylıkken yoğurda başladım 5. Aydan sonrada sebze ve tarhana çorbası veriyorum birgün birini birgün birini mama sandalyesi düşünmüyorum almayı alsam nereye koycam onu ben sıkıntılı silikon kaşık hamileyken almistim acelem neyse artık :-DArkadaşlar yavaştan ek gıda malzemeleri almaya başladım.
Mama onlukleri ( uzun kollu ve oioi marka)
Blw yaptrcgm nasipse ama yine de porsiyon şeklinde oioi ve kasesini aldım( çok uygun fiyata buldum)
Silikon kaşık
Cam kapakli minik kavanozlar e bebekten
Ebebekte mama sandlyesi anneme ve benim evime baktım aklımda şubat ayı ind beklyrm.
Siz neler aldnz öneriniz var mi?
Canım altina da mama sandlyesi naylon masa örtüsü aldım kaydırmazli. Aslında senin mutlaka blw yapman lazım kendi kendilrne yemeleri için. Ama 2si karışık da ilerleyblrsn inan sonrası daha kolay olacakBlw yi hiç gözüm yemiyor napcam bilmiyorum birbirlerine atarlar çekerler dökerler offf düşünmesi bile korkunç bn 4 aylıkken yoğurda başladım 5. Aydan sonrada sebze ve tarhana çorbası veriyorum birgün birini birgün birini mama sandalyesi düşünmüyorum almayı alsam nereye koycam onu ben sıkıntılı silikon kaşık hamileyken almistim acelem neyse artık :-D
Dökmeleri tabi önemli ama bogulmalarindan korkuyorum cnm hele bi oturmaya başlasınlar bakayım naparim Allah hepimize de yardim etsin cok zormus bebe büyütmek :)Canım altina da mama sandlyesi naylon masa örtüsü aldım kaydırmazli. Aslında senin mutlaka blw yapman lazım kendi kendilrne yemeleri için. Ama 2si karışık da ilerleyblrsn inan sonrası daha kolay olacak
Ben bu blw den soluk borusuna tortunkaciran bebekler okudum yabanci kaynaklardan bence suan bunlar kendileei yeyip icecek yetiye sahip degiller o yuzden uygulatmicam canim..Dökmeleri tabi önemli ama bogulmalarindan korkuyorum cnm hele bi oturmaya başlasınlar bakayım naparim Allah hepimize de yardim etsin cok zormus bebe büyütmek :)
Blw öncesi ilk yardım eğitimi şart aslında bebesi olan herkese şart da kaşıkla verirke de Allah korusun yasanabilir.Dökmeleri tabi önemli ama bogulmalarindan korkuyorum cnm hele bi oturmaya başlasınlar bakayım naparim Allah hepimize de yardim etsin cok zormus bebe büyütmek :)
Tatlım.zaten 6. Ay beklenmesi bunun için isteniyor blw için ben artı 17 gün daha bekleycgm erken dogdgu için. Allah korusun umarım bisey olmaz hiç bir bebeğe.Ben bu blw den soluk borusuna tortunkaciran bebekler okudum yabanci kaynaklardan bence suan bunlar kendileei yeyip icecek yetiye sahip degiller o yuzden uygulatmicam canim..
Zaten tadim yaprtcgm sadece 9 10. Aya kadar anne sütü alsin istyrm 1 yasa kadar. Tadimlar da ara öğün ama şimdiden yiyeceğe benziyor umarim dusundklerimi yapabilirimBen bu blw den soluk borusuna tortunkaciran bebekler okudum yabanci kaynaklardan bence suan bunlar kendileei yeyip icecek yetiye sahip degiller o yuzden uygulatmicam canim..
Geçmiş olsun tatlım egzama için hacamat diyorlar hastanede yapılan belki şifa olur kuzuna.Ben ek gida icin sadece suan icin onluk.aldim 6. Ayda doktorla hazir olup olmadingina bakicaz ek gidayabona gore baslaticaz kizlae iste boyle etkinlik olarak artio bebeyatmazina koyuyorum doktor gun 5 dakika sadece destekli oturt dedi o 5 dakika da top atiyorum.o da tutuyo cingirakli top bunu sevdi onun haricinde kukla oynatiyorum konusturuyorum onlari sevdi amne sutu hala bisey vermedim.. hava guzel oldugunda disari cikariyorum aravadan indirip etrafa baktiriyorum... Kotu olan egzama var vucudunda cok fazla buna cok uzuluyorum doktor surup verdi ama bi etki etmedi yarin farkli bi doktora gidicez
3gun kuraliyla mi yaptın öncesinde canım yoksa direk mo verdin? Umarım güzel güzel yerler de annecgni mutlu ederler.Slm nslsiniz kızlar dün biz ilk kahvaltımızı yaptık çeyrek zeytin bir çay kaşığı yumurta sarısı bir çay kaşığı yumuşak peynir :) zeytini sevmediler yumurtayı biri sevdi yedi öbürünü Allah ey ede mama dışında sevdiği birşey yok ztn mamayida zorla yiyor sizler ne durumdasınız
Aynen cnm o yüzden korkuyorum yavaş yavaş pütürlü yemeye basladik ama ödüm kopuyor kendi eline verip yemesine izin vermeye henüz hazır dglmBlw öncesi ilk yardım eğitimi şart aslında bebesi olan herkese şart da kaşıkla verirke de Allah korusun yasanabilir.
Direk basladik cnm cok sukur alerji gibi sıkıntı yaşamadık doktor direk baslatti zeynep kız nazlı olan ama ek gıdada nazliligi zehra aldı ele zeynep seviyor farklı tatları3gun kuraliyla mi yaptın öncesinde canım yoksa direk mo verdin? Umarım güzel güzel yerler de annecgni mutlu ederler.
Ayy Nazlim demekten benim minigimin adi kalmadı aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?