Tatlım bu ay fisher price piyanolu oyun halısı alcam. Şuan elimizde chicco birsürü tutma parçası olan maymun aslan kaplumbağa var en çok onları seviyor Leon. Çünkü hem hareketli hem ses çıkarıyorlar tutma kisimlari yumuşak. Işıklı bisey bu ay almicam ama ileriye dönük bakablrz.Kızlar ışıklı müzikli bebeğin ilgisini çekecek oyuncak varmı bildiğiniz? Yada aldığınız? Ben gün içerisinde tv izlemiyorum sevmiyorum. Oğlumda izlemiyor ama babamız eve gelince açıyor ister istemez bizimkinin gözü hemen oraya kayıyor tabi baktırmıyorum. Ama ağlarken bir anda tv görünce susuyorRenkleri ilgisini çekiyor herhalde bende oyuncak akayım diyorum. Fisher price eğitici köpekçik varmış yada önerebileceğiniz varmı
Bahsettiğin oyun halısı bende var çok memnunum. Oyuncaklarını tutup çekmeye bile başladı. Mutlaka almalısınTatlım bu ay fisher price piyanolu oyun halısı alcam. Şuan elimizde chicco birsürü tutma parçası olan maymun aslan kaplumbağa var en çok onları seviyor Leon. Çünkü hem hareketli hem ses çıkarıyorlar tutma kisimlari yumuşak. Işıklı bisey bu ay almicam ama ileriye dönük bakablrz.
Bu arada 6. Aydan sonra tv esimin çalışma odasına koyacagz Öyle kararlstrdik. Gündüz ben müzik aciyrm o da telefonda oluyor zaten.
Bende okudum o kitabı superBu arada kitap önereyim belki okumak istersiniz.
Pamela Druckerman-bebeğinize Fransız kalın.
KeBuharda pişirme aparatı yeterli diyorlar genelde
Merhaba. Blw için buharda pişirme aparatı almanız yeterli her tencereye de uyar. Bu arada bizim de blw videomuz var denk geldiniz mi acaba?Bende blw yapcgm youtube çok video izliyrm buharlı pişirici alinmasi lazım mi arastryrm
Oyy yaa bir an o sandimm ya yüz resminiBahsettiğin oyun halısı bende var çok memnunum. Oyuncaklarını tutup çekmeye bile başladı. Mutlaka almalısın
Eki Görüntüle 2555833
Mutlaka izlicem ❤ tüyolar varsa bekleriz ben nasipse blw yapcgmKe
Merhaba. Blw için buharda pişirme aparatı almanız yeterli her tencereye de uyar. Bu arada bizim de blw videomuz var denk geldiniz mi acaba?
İzleyin sorunuz olursa seve seve cevaplarimMutlaka izlicem ❤ tüyolar varsa bekleriz ben nasipse blw yapcgm
Bize baglanmaya daha hizli adapte nasil oluyolarmis canim bunu bilmiyodum bakAtak uzmanim acaba o haftada msnz yada 3. Ay sonrası bize bağlanmaya daha hızla adapte oluyrlarms.
Canım bizi normalde farkedyrlar ama artık bilinçli bağlanma başlıyor 3. Ayla birlikte. Doğum izni bitişi 3. Ay oluyor tam da anne ile bilinçli bağ zamani.Bize baglanmaya daha hizli adapte nasil oluyolarmis canim bunu bilmiyodum bak
Aaa onyuzden 4. Ayla birlikte yabanci birini gorunxe aglama vs basliyomus demekki... Bu arada sen calisiyomsn canimCanım bizi normalde farkedyrlar ama artık bilinçli bağlanma başlıyor 3. Ayla birlikte. Doğum izni bitişi 3. Ay oluyor tam da anne ile bilinçli bağ zamani.
Vallahi isiklilari 4. 5. Ay gbi alim dedim evet tv maalesef cok ilgisini cekiyo gozlerini ogusturuyo baktiktan sonra aurekli kapiyorum tv yiKızlar ışıklı müzikli bebeğin ilgisini çekecek oyuncak varmı bildiğiniz? Yada aldığınız? Ben gün içerisinde tv izlemiyorum sevmiyorum. Oğlumda izlemiyor ama babamız eve gelince açıyor ister istemez bizimkinin gözü hemen oraya kayıyor tabi baktırmıyorum. Ama ağlarken bir anda tv görünce susuyorRenkleri ilgisini çekiyor herhalde bende oyuncak akayım diyorum. Fisher price eğitici köpekçik varmış yada önerebileceğiniz varmı
Evet annesi öyle oluyor ben calsyrdum özel eğitimde idareci olarak ama 1 2 yıl çalışmayı düşünmüyorum tezimi yazıp kadro beklicem inşallah.Aaa onyuzden 4. Ayla birlikte yabanci birini gorunxe aglama vs basliyomus demekki... Bu arada sen calisiyomsn canim
Benim isim zaten gecesi gunduzu olmayan bi is en az 1 yil calismam canim cok kotu etkilenir iliskimiz cocugumla sonra da daha sakin bi is bulurumEvet annesi öyle oluyor ben calsyrdum özel eğitimde idareci olarak ama 1 2 yıl çalışmayı düşünmüyorum tezimi yazıp kadro beklicem inşallah.
Sen napcksn plann var mi
Yahu bunlar bizim her şeyimizi ele gecirdi nasıl bir aşksaBenim isim zaten gecesi gunduzu olmayan bi is en az 1 yil calismam canim cok kotu etkilenir iliskimiz cocugumla sonra da daha sakin bi is bulurum
Oyle wallahi yapmam dedigimiz ne warsa yapiyoruzYahu bunlar bizim her şeyimizi ele gecirdi nasıl bir aşksa
Ben de yemegi onla yapiyorum dogduhundan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?