• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leoni 2. ameliyat

Canım hiç korkma bende ikinciyi oldum.Üstelik kasaltı birinci ayım bitti hiçç aprım yok..Hiçte olmafı zaten.Kası ellmiyoki aynı kasın altında sadece cebin pozisyonunu açısını değiştirdi..Sonuç su an için güzel..

canım benımkıde kasüstune alınacak zaten yeterlı dokumda var kasaltı uygun olmadı bana yazdım okuduysan korkmuyorum zaten guzel olsunda :)

Canım öyle algılama lütfen..Ameliyatran bir iki gün sonra yazdım aslında farketmemişsinizdir..İnan çok korkuyorum..Biraz zamana ihtiyacım var..Yoksa niye saklıyım canım.

yok ben hatırlıyorum ısrarla heryerde sorular sordu arkadasımız ıkıncı amelıyatı olucam dedı sadece konu acmadı galıba

canım benımkıde kasüstune alınacak zaten yeterlı dokumda var kasaltı uygun olmadı bana yazdım okuduysan korkmuyorum zaten guzel olsunda :)
İnşallah herşey yolunda gider canım..Psikolojik olarak yıpratıcı.Yani ben çok çektim bu sıkuntıyı...

Cnm durumunu takip edemedim. Yeni okuyorum. Hayırlısı böyleydi demek ki, haftaya inşallah hayalindeki memelere kavuşursun canım. Dikleştirmeyi nasıl yapacak dr.un? Sadece memeucundan mi yoksa loli/ters T felan mı?
canım lolipop seklınde olacak

kızlar son kontrolume gıttım sabah 9 da amelıyatım plan aynı lolipop seklınde dıklestırme artı kasüstüne alacak bu sefer hıc bıseye karısmıyorum doktoruma bıraktım ama cıkana kadarda dimdikk dimdikkk dimi hocam deyıp durdum nese inş bu sefer ıstedıgım gıbı olur haberdar edicem sizi kızlar seviyorum sizi :KK19:

kızlar son kontrolume gıttım sabah 9 da amelıyatım plan aynı lolipop seklınde dıklestırme artı kasüstüne alacak bu sefer hıc bıseye karısmıyorum doktoruma bıraktım ama cıkana kadarda dimdikk dimdikkk dimi hocam deyıp durdum nese inş bu sefer ıstedıgım gıbı olur haberdar edicem sizi kızlar seviyorum sizi :KK19:
Canım hayirlisiyla ol yarin amelyatini ve mutlu mutlu çoookkk mutlu ol inşallah. Bizi habersiz bırakma. Ağrısız sızısız atlat inşallah :)))

Canım inşallah çok başarılı bir ameliyat geçirirsin.tam hayalindeki gibi göğüslere kavuşursun:KK68:

Ayyy canim sag saglim fuze gibi memelerle cikarsin insallah ;)))) dualarimiz seninle.

leoni leoni şimdiden geçmiş olsun inşallah çok başarılı geçer bu sefer ve istediğin görüntü olur öncelikle sağlıklı bi şekilde amelyattan cıkmanı dilerim. Bende 2. Amelyatım için gün sayıyorum heyecanla beklemedeyim :)

F ffz bi süredir foruma girmiyordum senin amelyat oldugunuda göremedim kusura bakma en cok aklımda olan üyelerden biriydin iyi olmana sevindim inşallah çok iyi bi süreç geçirirsin.

Kizlar evdeyim bn cok fazla agrim yok sadece igne gibi batmalar var yine bir suprizle ciktim doktor yine lolipop diklestirme yapmamis kas üstüne alinca direk diklesti dedi sadece kahverengilerini orantiladim dedi iki tane minik direnim var birde bandajlar cuma günü cikacakmis bunlar simdilik bu kadar artik cikana razı olcam bnde merak ediyorum öpüyorum hepinizi

Kizlar evdeyim bn cok fazla agrim yok sadece igne gibi batmalar var yine bir suprizle ciktim doktor yine lolipop diklestirme yapmamis kas üstüne alinca direk diklesti dedi sadece kahverengilerini orantiladim dedi iki tane minik direnim var birde bandajlar cuma günü cikacakmis bunlar simdilik bu kadar artik cikana razı olcam bnde merak ediyorum öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun leoni leoni
Güzel haberlerle döndüğüne sevindim. Kas üstü demek daha iyi toparliyor memeyi. Ağrılarının az olması çok iyi, hastanedede kalmamışsin demek, inşallah çektiğin herşeye değmiştir ve sende mutlu olacağin neticeye varirsin. Kendin neticeyi henüz göremedinmi bandajlardan?

Gecmis olsun aaa cok sasirdim lolipop yapmamis insallah ilerde sarkma olmaz canim cok mutlu ol insallah kac cc takti

iyi olmana çok sevindim. Benimde kas üstü konmuştu ama 1 ay sonrasında hemen sarkma başladı bu yüzden şimdi diklestirme yapılacak. Bu yazdığım seni üzmesin sakın sadece bende olan sorunu paylaşmak istedim kas üstüne bu yüzden hiç guveNmiyorum.benim doktorum da hala kas üstü diyor diklestirme sonrası bende ısrarla kas altı istiyorum.umarım çok mutlu olursun canım bu benim yaşadığım sıkıntı seninde olacak diye bişi yok

Canim cok gecmis olsun. Kad ustu oldugun icin cok sikintin olmayacak. Bir an once toparlanip mutlulugunu paylas bizimle.

iyi olmana çok sevindim. Benimde kas üstü konmuştu ama 1 ay sonrasında hemen sarkma başladı bu yüzden şimdi diklestirme yapılacak. Bu yazdığım seni üzmesin sakın sadece bende olan sorunu paylaşmak istedim kas üstüne bu yüzden hiç guveNmiyorum.benim doktorum da hala kas üstü diyor diklestirme sonrası bende ısrarla kas altı istiyorum.umarım çok mutlu olursun canım bu benim yaşadığım sıkıntı seninde olacak diye bişi yok

Canim inanki sarksa bile umurumda degil artık bir daha ameliyat falan aklima bile getirmek istemiyorum bununla yetinicem zaten bna kasalti yontemi uygun olmadi o yuzden kasustune alındı birde 25 kilo vermesem zaten sarkmazdida o bnim memeleri mahvetti artık sporla korumaya calisicam hepinizi seviyorum güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim

Gecmis olsun aaa cok sasirdim lolipop yapmamis insallah ilerde sarkma olmaz canim cok mutlu ol insallah kac cc takti

Canim protezim ayni 325 cc zaten boyut tam istediğim gibiydi o yuzden degistirmedik bnde şaşırdım yapmadigina bu sefer 2 doktor yapti ameliyatı mi sıkı sıkı tembihlemistim diklik konusunda ikiside salak degildir heralde gorcez bakalım :) gerci bandajlardan goremiyorum ama uclar yukarda görünüyor bakalim yarin cikacak diren ve bandaj

Back
X