M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
tatlım benim senin gozlerin cok guzel :) eger dusunursen rainbow ya da solotica serisine bakabilirsin damarsız gozde hos duran lenslerdir...yalnız ilk isin goz doktoruna gidip goz capını olcturmen ona gore daha cok yardımcı olabiliriz seker
tşk ederim cnm senin gözlerinide gördüm çok güzeller
nasıl yaptırcam peki bu çap ölçtürme işini hastaneye falanmı gitcem benneyaptımki
sagol cnm benimmmmm eskiden maviyi kullanıyordum simdi yesil kullanıyorum :)
tatlım hastanede de ölçtürebilrsin ya da özel göz hastanesinde olabilr ...bazı optıkcılerde bile ölctürme işlemi yapılabiliyor
kedi, senin avatardaki resimde gözlerin mavi gibi duruyo, orda lenslimisin?
kendi gözlerin tam bi harıka
yok canım orda da yeşil kendi gözüm ama ışığa göre değiştiği için öyle çıkmış
zaten mavi lensim olsa nie sorim bebiş kaydirigubbakcemile3
ne bilimm belki denemişsindir :) bence sen bol bol mavi giy o zaman mavi olur gözlerin :) bu arada ben hiç balık gibi durmayan mavi lensli görmedimhepsi böle bakıyür:1shok: arkadaşlar alınmasın :umursamaz:
Buradan tavsiyeyle olmaz ki bu lens işleri..
Yani şu açıdan diyorum,kendi göz renginin üzerine istediğin mavi tonu bulabilmen için önce denemen lazım.
Mesela benim gözlerimde yeşil ama seninkinden daha açık bir yeşil,gri lens kullandığımda benim göz rengimle birleşince mavi görünüyordu.
Mavi lensleride denedim ama istediğim gibi doğal durmamıştı bende.
Tabi birde en önemlisi göz doktoruna danışmadan lens kullanmamalısın.
Çap,derece bunlarda en önemli şeyler.
İkinizede çok tşk ederim kıslar opuyorumnanaktan
Ama ben bu rengi çok sevdim yaa ve lensten hiç anlamıyorum
aslında bi arkadaşım kullanıyor onun kullandığı koyu mavi ve çok belli lens olduğu hatta aradan gözünün rengide çıkıyor çünkü göz bebeği açıklığı herhalde daha büyük
birde göz rengine göre lensin rengide değişik oluyor diye duydum ondan ekledim gözümü
eğer yardım eden olursa çok sevinirim :çok üzgünüm:
ne bilimm belki denemişsindir :) bence sen bol bol mavi giy o zaman mavi olur gözlerin :) bu arada ben hiç balık gibi durmayan mavi lensli görmedimhepsi böle bakıyür:1shok: arkadaşlar alınmasın :umursamaz:
hiç bilem değil.
benim mavi lensim öyle durmuyor bikerem:dilcikar:
bir arkadaşa lens bakmaya göz doktoruna gitmiştik. adam bile kendi gözüm sanmıştı.kaydirigubbakcemile3