Kontakt Lens Lenste cizik acil bakarmisiniz

Eflatunnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
12
1
32
Merhaba arkdaslar lenslerimi 2 haftadir kullaniyorum az önce cikardikdan sonra 3 sira halinde cok minik cizikler var orta kisminda gormesem dikkatimi cekmezdi gormede bi problem yok yani. Bilenler yardimci olabilirmi ne yapmam gerekiyor

Benimkilerde de oluyor minik minik. Görmede problem yoksa bir şey yapmanıza gerek yok. Süresi dolunca atarsınız zaten.

Benimkilerde de oluyor minik minik. Görmede problem yoksa bir şey yapmanıza gerek yok. Süresi dolunca atarsınız zaten.
Elegance kullaniyorum kullanim suresi 1 3 ay arasi diyor nette okudumda cizik olan lensi kullanmayin kesinlikle diyodu tereddut ettim ondan sormak istedim ilk acemlige geldi cizmis olabilirim ilk zamanlar zor takiyodum cunku

Elegance kullaniyorum kullanim suresi 1 3 ay arasi diyor nette okudumda cizik olan lensi kullanmayin kesinlikle diyodu tereddut ettim ondan sormak istedim ilk acemlige geldi cizmis olabilirim ilk zamanlar zor takiyodum cunku
Ben yıllardır kullanıyorum lens ve hala çiziyorum :olamaz:

Bilmiyordum çizik lensin kullanılmaması gerektiğini. Bazen ilk günden çiziyorum ama atmıyorum takıyorum valla ne yalan söyleyeyim.

Siz bir optikçiye danışın isterseniz. İçiniz rahat eder.

Ben yıllardır kullanıyorum lens ve hala çiziyorum :olamaz:

Bilmiyordum çizik lensin kullanılmaması gerektiğini. Bazen ilk günden çiziyorum ama atmıyorum takıyorum valla ne yalan söyleyeyim.

Siz bir optikçiye danışın isterseniz. İçiniz rahat eder.
Görmede problem yok olsa dikkatimi cekerdi zaten aldigim yere bi sorarim tesekkur ederim

X